- 20 Ağustos 2022
- 3.902
- 3.318
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.461
Ay evet senin bi Topiğin vardı gün gün beşirti yazdığın onu okumuştum sonra kaybettim bulamıyorum
Kaç gün var kuzum bataBende aynı öyle ama yok yani testinde yok diye yemin etmesini de bekleyemem ve şuan hafif bulantı tarzı içimi gidiklayan bir şeyler var
İnşallah pozitife döner kuzumBende göremiyorum ya bakalim uygulama dört gün normalde yedi gün daha var tek umudum öyle artık pazartesi yaparım bir test
Bizim batlar aynı senle 25 dimiSen öğrendin sayılır sebebiniBize de nasip olursa inşallah 4 günüm kaldı teste
3gün kaldığğğKaç gün var kuzum bata
Evet bebişim iki gün sonra filan normal kaset testte de çıkar gibime geliyor senin çizgi
Kız benimde 25 inde pazartesi demiBizim batlar aynı senle 25 dimi
Ahhahah hadi inşeallah ya anneler hisseder hissediyormuşum gerçekten kuzuEvet bebişim iki gün sonra filan normal kaset testte de çıkar gibime geliyor senin çizgi
Herşeyin hayırlısı kuzum ınanki biz olmadı diye üzülüyoruz aslında bunların hepsi bi sınav rabbim bizi sınıyo biz ne tepki vericez diye işte bazen kendimize yenik düşüyoruz olmuyo diye ama elbet birgün olucak3gün kaldığğğ
Kuzum bence bebiş ayyyy heyecan yaptım
Kız benimde 25 inde pazartesi demi
Hadi inşallah bebeğimAhhahah hadi inşeallah ya anneler hisseder hissediyormuşum gerçekten kuzu
bu günü saymamışım pazartesi başlıyacak3gün kaldığğğ
Tabii elbette öyle Rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur zaten ama her koşulda umutlu olmak pozitif olmak lazım diğer türlüsü perişan eder insanı zaten Sabretmek bizimde imtihanımızHerşeyin hayırlısı kuzum ınanki biz olmadı diye üzülüyoruz aslında bunların hepsi bi sınav rabbim bizi sınıyo biz ne tepki vericez diye işte bazen kendimize yenik düşüyoruz olmuyo diye ama elbet birgün olucak
Ama emin olmak istiyorsan kan ver yine de pazartesi çıkar ama sonuç sağlık ocağına verirsen kuzum en iyisi sen yarın erken gebelik al onu yap üstündeki camı kaldır yada kapağını aç 15 dakika sonra bi foto çek at bakalımAğzından bal damlıyor aşko
İnşallah beklicez artık canım senide ugrastirdim kusura bakmaİnşallah pozitife döner kuzum
Aynen öyle kuzum her aynueni umutlarla başlıyoruz ne güzel bişey aslındaTabii elbette öyle Rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur zaten ama her koşulda umutlu olmak pozitif olmak lazım diğer türlüsü perişan eder insanı zaten Sabretmek bizimde imtihanımız
Yok canım Estağfirullah ama erken sanırım senin adetine var daha bi baktım da listeye yanlış hatırlamıyorsam eğerİnşallah beklicez artık canım senide ugrastirdim kusura bakma