💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yok canım Estağfirullah ama erken sanırım senin adetine var daha bi baktım da listeye yanlış hatırlamıyorsam eğer
Ya bende uygulamaya göre yapıyorum uygulama 25 eylül normalde 28 Ağustos ta gördüm 28 eylül de görmem lazım uygulama 4 gün gösteriyor normalde 7 gün yarın 6 olucak işte kafam karışık

Kızlar bana bi yardımcı olun ya 🥺
Adetin 5. Günü günde bir kere letu ya baslattı doktor. 5 gün kullandım bugun doktora gittim 2 tane 13 mm yumurtam varmıs pazartesi catlatma iğnesi yap dedi. Pazartesiye kadar letuya devam mı edeceğim doktora sormayı unuttum ulasamadım da doktora. Tedavim çöp olsun istemiyorum bilgisi olan var mı?

Kızlar bana bi yardımcı olun ya 🥺
Adetin 5. Günü günde bir kere letu ya baslattı doktor. 5 gün kullandım bugun doktora gittim 2 tane 13 mm yumurtam varmıs pazartesi catlatma iğnesi yap dedi. Pazartesiye kadar letuya devam mı edeceğim doktora sormayı unuttum ulasamadım da doktora. Tedavim çöp olsun istemiyorum bilgisi olan var mı?
Kız yok bitti. Letuyu 5 gün kullandın ve bitti canım. Yumurta büyüklüğünde çok iyi

Ay ne güzel hepiniz gebelik hevesiyle yazıyorsunuz bi ben öncesiyle uğraşıyorum yav 🥲 diş kontrolü yaptırdınız mı hanımlar gebelik öncesi? Çürükler daha kötüleşiyor mu gebelikte daha önce gebelik yaşayanlara sorum bu da

Ay ne güzel hepiniz gebelik hevesiyle yazıyorsunuz bi ben öncesiyle uğraşıyorum yav 🥲 diş kontrolü yaptırdınız mı hanımlar gebelik öncesi? Çürükler daha kötüleşiyor mu gebelikte daha önce gebelik yaşayanlara sorum bu da
Tam şimdi bende senin açtın konuya bakıyordum kuzum

Vallahi bende çürük yok ama dolgu çok bide ön dişlerde olurda hamile olursam düşerse naparım bilmem 😱😱😱

Vallahi bende çürük yok ama dolgu çok bide ön dişlerde olurda hamile olursam düşerse naparım bilmem 😱😱😱
Takip ettiğim bi kadın doğum doktoru var, eşi de diş hekimi. Kadın özellikle gebelerle çalışıyor. Aslında gebelikte de yapılıyormuş bu yüzden diş tedavisi ama riskli mi ya da daha mı pahalı bilmiyorum

X