- 16 Eylül 2023
- 115
- 62
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.441
Hımm o zaman bekleyeyim biraz daha yaa kız dua edin beeKuzum senin gölgeyi erken gebelikte görmüşüz ki biz zaten kaset yaptın ama sen belki de o yüzden test negatif gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm o zaman bekleyeyim biraz daha yaa kız dua edin beeKuzum senin gölgeyi erken gebelikte görmüşüz ki biz zaten kaset yaptın ama sen belki de o yüzden test negatif gibi
Hadi yap sende hadi bekliyoruzBak yeter daha kimse şimdi bugün test yapmasın canım çekiyi
Yap yap yap sende yapBak yeter daha kimse şimdi bugün test yapmasın canım çekiyi
Sabah 2 tane yaptım etmeyin siz yaptıkça canım çekiyo kendime hakim olamıyorumHadi yap sende hadi bekliyoruz
Yok artık akşam 5 ten sonra test yapma yasağı getiricem burayaYap yap yap sende yap
Yok artık akşam 5 ten sonra test yapma yasağı getiricem buraya
Yapma o zaman hakkını doldurmuşsun sen eczacılar bize test yetiştirmezSabah 2 tane yaptım etmeyin siz yaptıkça canım çekiyo kendime hakim olamıyorum
Sende o potansiyel var bacımkız iyiki testlerim gelmedi daha
yoksa saat başı yaparım kesin
Sorma valahhiYapma o zaman hakkını doldurmuşsun sen eczacılar bize test yetiştirmez
Utandığımdan netten sipariş verdim yakınımda sadece 1 tane eczane var çünkü, eşime aldırma kotamı da doldurdum şimdi gün geçmiyor ki kargom gelsinYapma o zaman hakkını doldurmuşsun sen eczacılar bize test yetiştirmez
Eee idolüm sensinSende o potansiyel var bacım
Ay kahkaha attım yav beni örnek almayın ben çok kötü bir örneğim sizin içinEee idolüm sensin
Olur mu yaa iyisiyle kötüsüyle her zaman senAy kahkaha attım yav beni örnek almayın ben çok kötü bir örneğim sizin için
Hadi sabah olsunOlur mu yaa iyisiyle kötüsüyle her zaman sen
Ay evet senin bi Topiğin vardı gün gün beşirti yazdığın onu okumuştum sonra kaybettim bulamıyorumKız bende öyleydi bebiştir inşallah
Sen öğrendin sayılır sebebini Bize de nasip olursa inşallah 4 günüm kaldı testeYanlız değilsin kuzum ilk önce alnımda 3 gözüm çıkmıştı o geçti şimdi çenemde kocam şiş bide yara oldu ya
Bende göremiyorum ya bakalim uygulama dört gün normalde yedi gün daha var tek umudum öyle artık pazartesi yaparım bir testYaptım kuzum şuan bişey göremedim maalesef inşallah yarın görürüz
Bende aynı öyle ama yok yani testinde yok diye yemin etmesini de bekleyemem ve şuan hafif bulantı tarzı içimi gidiklayan bir şeyler varSorma valahhi