- 13 Aralık 2022
- 7.771
- 7.403
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.421
Yaaaa herkes çok yabancı geliyo dimi bende sırf bu yüzden açtım ya bu topiği gerçekten bak şimdide ben duygulandımDiğer gruba gidemiyorum kuzum sizsiz olmazkaynaşmadım kimseyle bi burdan giden arkadaşlarla konuşabiliyorum orda. Hepinizden o haberi alıcaz inşallah çok daha mutluyum böyle sizinle bende seni kucak dolusu öpüyorum
Canım bunu yeni yaptım ben bir goruyom bir gormuyorum kör oldum yaTamam canım şuan için gözükmüyor canım inşallah vardır ama flaş olunca gölge bile olsa kayboluyor foto da göstermez
Oyyyy yerim seni benYaaaa herkes çok yabancı geliyo dimi bende sırf bu yüzden açtım ya bu topiği gerçekten bak şimdide ben duygulandım
Bende de bata 8 gün kaldı teste başladım bile hergun bir tane yapıyorum bir umutBugün 7.gün 7 gün var edetime de canım çok da araştırdım 7.günde öğrenen hiç yok
BöyleErken çekmişsin şimdi çek at kuzum kapağını da aç oturmamış test pembe pembe dağınık bak
Hadi gidek analar grubuna artık aaa biz hamiş olursak hangi gruba dahil oluyoruOyyyy yerim seni ben
Yaptım kuzum şuan bişey göremedim maalesef inşallah yarın görürüzCanım bunu yeni yaptım ben bir goruyom bir gormuyorum kör oldum ya
Ooooooo kimler gelmiş kimlerrrrr sen kaçır
Bu şekilde kuzum kapağını açtığın flu olmuş diğerlerini yaptım
Bilmiyorummki valla ben meleğimin peşinden gittim yaHadi gidek analar grubuna artık aaa biz hamiş olursak hangi gruba dahil oluyoru
Kız bende öyleydi bebiştir inşallahBeni unutmayınnn benidee yazıyorum kimse bana cevap vermiyor belirtilerime kendi kendime konuşuyorumBugün ikinci sivilceyi de gördüm suratımda hadi hayırlısı
Doğru elbet bi yere giderizBilmiyorummki valla ben meleğimin peşinden gittim ya
Yanlız değilsin kuzum ilk önce alnımda 3 gözüm çıkmıştı o geçti şimdi çenemde kocam şiş bide yara oldu yaBeni unutmayınnn benidee yazıyorum kimse bana cevap vermiyor belirtilerime kendi kendime konuşuyorumBugün ikinci sivilceyi de gördüm suratımda hadi hayırlısı
Kuzum senin gölgeyi erken gebelikte görmüşüz ki biz zaten kaset yaptın ama sen belki de o yüzden test negatif gibi
Çıkmadığında umutsuzluğa kapılıp kendini üzme sakın erkwn yaptığımızı unutmaBende de bata 8 gün kaldı teste başladım bile hergun bir tane yapıyorum bir umut
Testle falan olmayacak imkan olmam lazım kan vericem yarınBu şekilde kuzum kapağını açtığın flu olmuş diğerlerini yaptım
C cizgisi o kadar silik oluyor ki. Bekledikçe koyulasiyor ama onla beraber t de koyulasiyoaaa nasıl boyle çıkıyor ya , bilmeseniz boş yere umutlanacaksınız. Bence yeni bir tane daha alın birlikte denersiniz