- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.001
ben ikisinde de gölge görüyorum.ama üstteki bı tık daha belli.Yukardakı testte varmı kuzum sanki bişiler
Yok kuzum ya bundan var elimde yapılan idrar mesela kapta kaç saat kullanılıabiliyo kuzumKuzum günaydın kaset ya da erken gebelik testin var mı? Stick test olduğu için mi anlamıyoruz acaba
Evet kuzum ay inşallah bebişin geliyoben ikisinde de gölge görüyorum.ama üstteki bı tık daha belli.
Yok kuzum ya bundan var elimde yapılan idrar mesela kapta kaç saat kullanılıabiliyo kuzum
Yok kuzum yarım saatlik idrar duruyo kapta tekrar kullanılabılırmı düye soruyorumKuzum hiç bilmiyorum ama başka Test alıp yapmak için soruyorsan gün içindeki idrarınla da yapabilirsin varsa çıkıyor zaten geçen sürede hcg değerin de artıyor
Kullanılır herhaldeYok kuzum yarım saatlik idrar duruyo kapta tekrar kullanılabılırmı düye soruyorum
Aynen mantıklıKullanılır herhaldesonuçta hastaneye verdiğimiz idrar örneklerini de taze taze incelemiyorlar
Bu test sipseri yanıltınca pek güvenim kalmadı bu testlere, kaset al bence adete 2 gün kala yap kasetleri canımBendeki son durum bata 4 gün var
Burda ne yazıkkı kaset test bulunmuyo kuzum bekleyip görmekten başka çarem yokBu test sipseri yanıltınca pek güvenim kalmadı bu testlere, kaset al bence adete 2 gün kala yap kasetleri canım
Başka testin var mı? Var gibi çizgi de net değil. Test alıcam demiştin sanki o sen miydinYukardakı testte varmı kuzum sanki bişiler
Reglin geçerse yaparsın o zamanNe bileyim cesaret edemedim galiba çok da umutlu değilim
Tabikide bendim Buda başka testBaşka testin var mı? Var gibi çizgi de net değil. Test alıcam demiştin sanki o sen miydin
askım yaptım bile :) görmedin miReglin geçerse yaparsın o zamanStrese girme durduk yere
yok benim vardı testlerim :)Başka testin var mı? Var gibi çizgi de net değil. Test alıcam demiştin sanki o sen miydin
ilk fotoda yine gölge görüyorum benTabikide bendim Buda başka test
Bakınca daha net görüyorum aslında yailk fotoda yine gölge görüyorum ben
aaa nasıl boyle çıkıyor ya , bilmeseniz boş yere umutlanacaksınız. Bence yeni bir tane daha alın birlikte denersinizHayır hamile miyim demicembunlar benim elimde kalan ovulasyonlar. Bu ay hamile degilim bata 4 gün var ve sali günü kanda 0 çıkti. Bu testi size c bölümünü gostermek icin az evvel yaptım. Silik oluyor. 4 saat su icmeden yaptim gene de koskoyu degil. Son kullanim tarihi 10-2023 acaba bunlar beni bi dahaki ay yanıltır mi daha da bozulur mu ki?
Canım ben görüyorum yaaaaTabikide bendim Buda başka test
Canım benim tarihleri netleştirdim 11 Eylül- 6 Ekim hatta pik dün pik olmuştuama bu sabah zarzor olsa değerlendirdik, yalnız değiliz evde hadi hayırlısı