-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.981
Heran herşey olabilir canımBat pazar günü canım. Yumurtlama takibi yapmamıştım
Çok sağol canım benim darısı tüm isteyenlere inşallahZumruduanka96
esen-ruzqar
@Basakburcuu ,gözden kaçan başka gebemiz varsa affola, hepinizi tebrik ederim gözünüz aydınsağsalim gelsin bebişlerimiz. İsteyen herkese nasip etsin Allah
Günaydın canım daha var günün her an her şey olabilirGünaydın kızlar
Artık e den başlanıyor kuzum yeni düzenOyy bebikkız bağırma . Hem okullar açılalı 8 iş günü olmadı mı ya, ne zaman e harfine geçtiler. Biraz çizgi çalışsalar ya. Çok erken değil mi e harfi için ben şok
Cano sanki ben ikisinde de görüyorum, sen daha net görüryor musun?Günaydın kızlar
aşkım bana da gölge var gibi geldi ama gölgelere takılmıyım dedimCano sanki ben ikisinde de görüyorum, sen daha net görüryor musun?
Bendeki son durum bata 4 gün var
ben yine gölge görüyorum. sen baktın mı benim teste gördün mü bişeyBendeki son durum bata 4 gün var
Ben görüyorum ama bilemedim ya neden net değil ki yasa yanıltıyor mu bu testler beni yaben yine gölge görüyorum. sen baktın mı benim teste gördün mü bişey
ben de anlamadım aşkım olsun moral bozmak yok.sonuçta bebeklerimizin dünyaya geleceği zaman var biz bilmiyoruz sadece.tevekkül edip bekleyeceğiz.Allah ın takdiriniBen görüyorum ama bilemedim ya neden net değil ki yasa yanıltıyor mu bu testler beni ya
Öyle balım bakalım daha 4 gün varben de anlamadım aşkım olsun moral bozmak yok.sonuçta bebeklerimizin dünyaya geleceği zaman var biz bilmiyoruz sadece.tevekkül edip bekleyeceğiz.Allah ın takdirini
Daha bakmadım kuzum dur bakayım biben yine gölge görüyorum. sen baktın mı benim teste gördün mü bişey
Yine çizgi görüyorum seninki bat günü ancak kendini belli edicek galiba nazlı çıktııBendeki son durum bata 4 gün var
Yukardakı testte varmı kuzum sanki bişilerGünaydın kızlar
Ay evet ya bildirime tıklayınca mesaja yönlendirmiyorsitede bi sorun mu var bugün ya açılmıyo dogru düzgün
Vallahi benim nedense umudum pek yok ya zaten Ekim ayındaki Türkiye’de olucam o ay da olamıcakYine çizgi görüyorum seninki bat günü ancak kendini belli edicek galiba nazlı çıktıı
Kuzum günaydın kaset ya da erken gebelik testin var mı? Stick test olduğu için mi anlamıyoruz acabaBendeki son durum bata 4 gün var