💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bende yarın sağlık ocağına gitcem kan vercem boğaz enfeksiyonu oldum grip de var dayanayip soğuk algınlığı ilaçları içtim cuma günü çıkar sonuç ona göre antibiyotik de alırım yarın çatlama sonrası 8 gün kan da çıkma olasılığı varmıdır ki

Bata kaç kaldı ki geçmiş olsun salgın var ben de aynıyım hala atlatamadım sesim bile düzelmedi

Sat=28 Ağustos
Bat=25eylül

Bata kaç kaldı ki geçmiş olsun salgın var ben de aynıyım hala atlatamadım sesim bile düzelmedi
Ya bişiy sorucam özür dilerim öncelikle kız ben dün doktorun verdiği suda karışım monurol ilaç içtim şimdi lavaboya bir girmişim çok kötü ishal olmuşum acaba neden ki ya üşüttümde mi oldu internete yazdım parazıt vsvs şeyler çıkıyor ama öyle belirtyede rastlamadım nedendir acaba çok su içiyorum ondanmıdır ki

İlk 4 ve 14. dakika da oluştu canım
Yemek kokularına karşı tiksinme başladı ve aşırı kasık batması var adet belirtilerim tamamen kesildi şuanda bakalım hayırlısı

Hayır hamile miyim demicem bunlar benim elimde kalan ovulasyonlar. Bu ay hamile degilim bata 4 gün var ve sali günü kanda 0 çıkti. Bu testi size c bölümünü gostermek icin az evvel yaptım. Silik oluyor. 4 saat su icmeden yaptim gene de koskoyu degil. Son kullanim tarihi 10-2023 acaba bunlar beni bi dahaki ay yanıltır mi daha da bozulur mu ki?

Eklentiler

• 20230921_014945_resized.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…