- 12 Temmuz 2022
- 23.163
- 84.928
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.041
Kaçıncı gündeyim 10 muydu 11 miydi acaba kuzuCanım kaçıncı günündesin sanki dünkü ile aynı çıkmış insallah kuruma çizgisi falan değildir. Benim geçen ay da hep böyle çıktı her testte her gün aynıydı çizgi bir sürü test harcadım sonu hüsran oldu. Ama insallah senin vardır da artar koyuluk
varsa bence öğleden sonra falan tekrarla derim testi.zaten adetin geçmiş verebilirsin bence kan :) yaaa valla senle birlikte heycanlandım 3 yıllık evliyim ben deher zaman umut vardır buna çok inanıyorum. geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da bu şekilde çıktı ne zaman doktora gitmem gerektiğini bile bilmiyorum.. sizce kan vermeye gerek var mı ki. ya da yanlış çıkma ihtimali var mı? sadece bir tane test yaptım. ve adetimin üstünden tam 4 gün geçti. henüz 3 aylık evliyim çok heyecanlıyimm
Adetinin bittiği günün ertesi günü başla kuzumHanımlar günaydın.
Normalde doğum kontrol hapıyla beraber reglim cuma gün sonuna doğru bitiyordu. Aynı ay yumurtlama başlar mı bilmiyorum ama yarın direkt ovülasyona başlamalı mıyım sizce?
geçen ay kimyasal yaşadığıma rağmen daha çok belirtilerin vardı. bu ay sadece sat a 3 gün kala gece sabaha kadar kaşık ve karın ağrısından sürekli idrara çıkmaktan uyuyamamistim. dün de ilişki esnasında bittikten sonra kan geldi. hatta ümidimi kaybettim dün , kan gorunce regl olduğumu düşündüm. akşama kadar başka hiç kan görmeyince bu sabah test yaptım. megersem dün ilişki esnasında gelen kan yerleşme kanamasiydiBelirtileriniz nelerdi acaba
adetin bitince başla bence.Hanımlar günaydın.
Normalde doğum kontrol hapıyla beraber reglim cuma gün sonuna doğru bitiyordu. Aynı ay yumurtlama başlar mı bilmiyorum ama yarın direkt ovülasyona başlamalı mıyım sizce?
ay canım benim çok teşekkür ederim ya çok iyisin. rabbim beni mutlu etti seni de en kısa zamanda etsin inşallahvarsa bence öğleden sonra falan tekrarla derim testi.zaten adetin geçmiş verebilirsin bence kan :) yaaa valla senle birlikte heycanlandım 3 yıllık evliyim ben de
Canım rabbim kucağına almayı nasip etsin bata kaç gün vargeçen ay kimyasal yaşadığıma rağmen daha çok belirtilerin vardı. bu ay sadece sat a 3 gün kala gece sabaha kadar kaşık ve karın ağrısından sürekli idrara çıkmaktan uyuyamamistim. dün de ilişki esnasında bittikten sonra kan geldi. hatta ümidimi kaybettim dün , kan gorunce regl olduğumu düşündüm. akşama kadar başka hiç kan görmeyince bu sabah test yaptım. megersem dün ilişki esnasında gelen kan yerleşme kanamasiydibu ay beklemiyordum çünkü tabureden çok kötü düşmüştüm umidim çok azdi. kurban olduğum rabbim bana nasip ettiği gibi sizlere de etsin inşallah kizlar
aminnn inşallah canım benim :)ay canım benim çok teşekkür ederim ya çok iyisin. rabbim beni mutlu etti seni de en kısa zamanda etsin inşallah
Canım hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına al belirtiler nedir
çok teşekkür ederim canım benim. adetim 4 gün geçti bugün canımCanım rabbim kucağına almayı nasip etsin bata kaç gün var
Oy maşallah maşallah bu ay denediğin bi takviye falan varmıydıçok teşekkür ederim canım benim. adetim 4 gün geçti bugün canım
çok teşekkürler. hayır hiçbir şey denemedim. aksine folik asit kullanıyordum geçen ay kimyasal olunca folik asit de kullanmayı bıraktım. ben de enfeksiyon vardı. bata kadar son 7 gün fitil kullandım sadece. fitilden dolayı da aslında hamile olmam herhalde sanıyordum ama fitil de hamile birakiyormus onu öğrenmiş oldumOy maşallah maşallah bu ay denediğin bi takviye falan varmıydı
Dualarindan bizide eksik etme. Hayrli ugurlu olsun cnm benimçok teşekkürler. hayır hiçbir şey denemedim. aksine folik asit kullanıyordum geçen ay kimyasal olunca folik asit de kullanmayı bıraktım. ben de enfeksiyon vardı. bata kadar son 7 gün fitil kullandım sadece. fitilden dolayı da aslında hamile olmam herhalde sanıyordum ama fitil de hamile birakiyormus onu öğrenmiş oldum
Peki adet tarihine kadar hiç test denemişmiydin balımçok teşekkürler. hayır hiçbir şey denemedim. aksine folik asit kullanıyordum geçen ay kimyasal olunca folik asit de kullanmayı bıraktım. ben de enfeksiyon vardı. bata kadar son 7 gün fitil kullandım sadece. fitilden dolayı da aslında hamile olmam herhalde sanıyordum ama fitil de hamile birakiyormus onu öğrenmiş oldum
Adetinin bittiği günün ertesi günü başla kuzum
Öyle yapayım canımlar teşekkürleradetin bitince başla bence.
Merhaba sonucunuz ne oldu? Benimde suan 6 gun var ve hayalet cizgi gordum marka freelyKızlar ilk defa hayalet bir çizgi gördüm testte ben şokeşime de getirdim dedim bak tek ben mi görüyorum diye yok dedi burada var bişi ama aşırı hayalet yani o kadar denedim ışıkla naptıysam netleyemedim testi. Freely sanırım iyi bir test ne diyorsunuz? Bat’a 6 gün var
çok teşekkür ederim canım karin kramplari ve Kasık krampları. ha bir de çok sık idrar ve mukus hafif Sarı akıntıCanım hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına al belirtiler nedir
Doğum günün kutlu olaun canım sevdiklerinle birlikte nice güzel senelereKızlaaaar Günaydınn
Bugün benim doğum günüm
Önceleri doğum günlerimde hep bi heves olurdu ama belli bir yaştan sonra amaaaan moduna giriyor sanki insan. Herkes mi öyle ben mi erken başladım bilmiyorum.