💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hanımlar günaydın.

Normalde doğum kontrol hapıyla beraber reglim cuma gün sonuna doğru bitiyordu. Aynı ay yumurtlama başlar mı bilmiyorum ama yarın direkt ovülasyona başlamalı mıyım sizce?

Kaçıncı gündeyim 10 muydu 11 miydi acaba kuzu

varsa bence öğleden sonra falan tekrarla derim testi.zaten adetin geçmiş verebilirsin bence kan :) yaaa valla senle birlikte heycanlandım 3 yıllık evliyim ben de

Belirtileriniz nelerdi acaba
geçen ay kimyasal yaşadığıma rağmen daha çok belirtilerin vardı. bu ay sadece sat a 3 gün kala gece sabaha kadar kaşık ve karın ağrısından sürekli idrara çıkmaktan uyuyamamistim. dün de ilişki esnasında bittikten sonra kan geldi. hatta ümidimi kaybettim dün , kan gorunce regl olduğumu düşündüm. akşama kadar başka hiç kan görmeyince bu sabah test yaptım. megersem dün ilişki esnasında gelen kan yerleşme kanamasiydi bu ay beklemiyordum çünkü tabureden çok kötü düşmüştüm umidim çok azdi. kurban olduğum rabbim bana nasip ettiği gibi sizlere de etsin inşallah kizlar

Canım rabbim kucağına almayı nasip etsin bata kaç gün var

Oy maşallah maşallah bu ay denediğin bi takviye falan varmıydı
çok teşekkürler. hayır hiçbir şey denemedim. aksine folik asit kullanıyordum geçen ay kimyasal olunca folik asit de kullanmayı bıraktım. ben de enfeksiyon vardı. bata kadar son 7 gün fitil kullandım sadece. fitilden dolayı da aslında hamile olmam herhalde sanıyordum ama fitil de hamile birakiyormus onu öğrenmiş oldum

Dualarindan bizide eksik etme. Hayrli ugurlu olsun cnm benim

Peki adet tarihine kadar hiç test denemişmiydin balım

Merhaba sonucunuz ne oldu? Benimde suan 6 gun var ve hayalet cizgi gordum marka freely

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…