-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.021
İkinci fotoğrafta cok net goruyorum benTabikide bendim Buda başka test
Canım kaçıncı günündesin sanki dünkü ile aynı çıkmış insallah kuruma çizgisi falan değildir. Benim geçen ay da hep böyle çıktı her testte her gün aynıydı çizgi bir sürü test harcadım sonu hüsran oldu. Ama insallah senin vardır da artar koyulukBen görüyorum ama bilemedim ya neden net değil ki yasa yanıltıyor mu bu testler beni ya
Regl gelmeden olumsuzluğa düşmek yokGünaydın, ben elendim heralde ya, bat yarın ve tertemiz testim
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne kadar net maşallah
doğum günün kutlu olsun :)Kızlaaaar Günaydınn
Bugün benim doğum günüm
Önceleri doğum günlerimde hep bi heves olurdu ama belli bir yaştan sonra amaaaan moduna giriyor sanki insan. Herkes mi öyle ben mi erken başladım bilmiyorum.
çok teşekkür ederim ilk deneyimim çok heyecanlıyimallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne kadar net maşallah
inşallah bana da nasip olur ilk olacak benim de :) dua et bize deçok teşekkür ederim ilk deneyimim çok heyecanlıyim
dualarım hepinizle kizlar inşallah siz de bu heyecanı yaşarsınız hiç beklemedigim anda oldu rabbim herkese nasip etsininşallah bana da nasip olur ilk olacak benim de :) dua et bize de
Sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu yaşlara canım, doğum günün kutlu olsunKızlaaaar Günaydınn
Bugün benim doğum günüm
Önceleri doğum günlerimde hep bi heves olurdu ama belli bir yaştan sonra amaaaan moduna giriyor sanki insan. Herkes mi öyle ben mi erken başladım bilmiyorum.
Doğumgünün kutlu olsun canımKızlaaaar Günaydınn
Bugün benim doğum günüm
dogum günün kutlu olsun canım sağlıklı huzurlu nice senelereKızlaaaar Günaydınn
Bugün benim doğum günüm
benim 1 sene oldu ama 6 ayı korundum diyebilirim.depresyon tedavisi gördüm.bu ay bıraktım ilaçları döndüm sahalara :)dualarım hepinizle kizlar inşallah siz de bu heyecanı yaşarsınız hiç beklemedigim anda oldu rabbim herkese nasip etsinne zaman deniyorsunuz acaba
her zaman umut vardır buna çok inanıyorum. geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da bu şekilde çıktı ne zaman doktora gitmem gerektiğini bile bilmiyorum.. sizce kan vermeye gerek var mı ki. ya da yanlış çıkma ihtimali var mı? sadece bir tane test yaptım. ve adetimin üstünden tam 4 gün geçti. henüz 3 aylık evliyim çok heyecanlıyimmbenim 1 sene oldu ama 6 ayı korundum diyebilirim.depresyon tedavisi gördüm.bu ay bıraktım ilaçları döndüm sahalara :)
Ay vallaha mı yaİkinci fotoğrafta cok net goruyorum ben
Nice mutlu yıllaraKızlaaaar Günaydınn
Bugün benim doğum günüm
Belirtileriniz nelerdi acabadualarım hepinizle kizlar inşallah siz de bu heyecanı yaşarsınız hiç beklemedigim anda oldu rabbim herkese nasip etsinne zaman deniyorsunuz acaba
İyi doğmuşsuunnn canım benimmmmKızlaaaar Günaydınn
Bugün benim doğum günüm
Doğum günün kutlu olsun canımmm sevdiklerinle güzel yaşlaraKızlaaaar Günaydınn
Bugün benim doğum günüm