💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ben görüyorum ama bilemedim ya neden net değil ki yasa yanıltıyor mu bu testler beni ya😱😱🤷‍♀️🤷‍♀️
Canım kaçıncı günündesin sanki dünkü ile aynı çıkmış insallah kuruma çizgisi falan değildir. Benim geçen ay da hep böyle çıktı her testte her gün aynıydı çizgi bir sürü test harcadım sonu hüsran oldu. Ama insallah senin vardır da artar koyuluk 🙏🙏🙏🙏

Hadi inşallah canım 💕
16952816097967102461779350957586.jpg
bu sabah yaptım 🙏🤲🤲🤲

Kızlaaaar Günaydınn🌸
Bugün benim doğum günüm ☺️
Önceleri doğum günlerimde hep bi heves olurdu ama belli bir yaştan sonra amaaaan moduna giriyor sanki insan. Herkes mi öyle ben mi erken başladım bilmiyorum. 😅
Sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu yaşlara canım, doğum günün kutlu olsun 🎂🥳

benim 1 sene oldu ama 6 ayı korundum diyebilirim.depresyon tedavisi gördüm.bu ay bıraktım ilaçları döndüm sahalara :)
her zaman umut vardır buna çok inanıyorum. geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da bu şekilde çıktı ne zaman doktora gitmem gerektiğini bile bilmiyorum.. sizce kan vermeye gerek var mı ki. ya da yanlış çıkma ihtimali var mı? sadece bir tane test yaptım. ve adetimin üstünden tam 4 gün geçti. henüz 3 aylık evliyim çok heyecanlıyimm

Kızlaaaar Günaydınn🌸
Önceleri doğum günlerimde hep bi heves olurdu ama belli bir yaştan sonra amaaaan moduna giriyor sanki insan. Herkes mi öyle ben mi erken başladım bilmiyorum. 😅
Nice mutlu yıllara 🧡 ben galiba hep böyleydim ya doğum günü hevesim 7 yaşındayken bitti :KK70:

Kızlaaaar Günaydınn🌸
İyi doğmuşsuunnn canım benimmmm❤️❤️❤️nice güzel güzel senelerin olsun bol bebişli 🥰🥰❤️❤️

Kızlaaaar Günaydınn🌸
Doğum günün kutlu olsun canımmm sevdiklerinle güzel yaşlara🌸❤️

X