- 25 Haziran 2022
- 2.215
- 1.990
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.801
Bunun üzerine bir bardakta soğuk su içilmez miYaptım kuzum yaptımda yanlış yaptım 2 saat çişimi tuttum ama tutmaya başlamadan önce 2 bardak soğuk çay içmiştim
Ne demek kuzum rica ederim ve bir şey sormak istediğinde de hiç çekinme yaz sor bana elimden geldiğince yardımcı olurum senin içinBakalım inşallah kuzum çok teşekkür ederim güzel duyguların için
İşte bende öyle yaparak soğuk suda içtimBunun üzerine bir bardakta soğuk su içilmez mi
Kimin kuzumİlk teste ben görüyorum yanlış mı görüyorum
Neyi kızİlk teste ben görüyorum yanlış mı görüyorum
Gün gün takip et bakalımherkes gördü balım valla inanamıyorum ben daha koyulaşmasın sürece inanamıcam
Hayırlısı olsunBen de oldum..
Kuzum yeni tarihleri alabılırmıyımGün gün takip et bakalım
Senin kuzumKimin kuzum
Test mimli testlerden biri o yüzden heveslenmedimNasıl ya çizgi vardı ve koyuydu. Kuzum walla gene çişinin derdine düşecezneden pozitif çıkarıyor ya. Heveslendiriyor .
Sonraki aya deneme yapmıcam bebeğim o yüzden buralarda da olmayabilirimKuzum yeni tarihleri alabılırmıyımedicem bakalım ne olucak kuzum ya
Sonraki aya deneme yapmıcam bebeğim o yüzden buralarda da olmayabilirim
Evet evettt sabahkinde var biller bak atayımSenin kuzum
Benim kızımda 1 e başladı bende çok sabırsızım kendimi zor tutuyorum ama tutmamız lazım yazık mükemmel yapmalarını bekleyemeyiz büyüdükçe yapacaklar zaten inşaAllah. Sabırlı ol annesi yanlış yapsada kızmaAyy kızlar hiç tahammülüm yok harf öğretmiyorum çocuğa hamilelikten midir nedir çok tahammülsüzüm bağırıyorum devamlı
Kuzum listeyi düzenledim eksikler olmuş olabilir kusura bakma şimdi ekliyorumZumruduanka96 canimm ben cumadan beri takip edemedim sizi kizim hastaydi.. simdk baktimda listeden cikmisim ben tekrar eklermisin rica etsem sat 7.09 bat 02.10
Aha kalemi yanlış tutan bir yavru daha benim kızımda yanlış tutuyor ya böyle daha rahatım diyip duruyoAyyy Allah sabır versinnnn benimde başımda kendine kızdırıp duruyorhamile değilim ama sabır bırakmıyorlar ya cidden
Of yaBen de oldum..