💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Zumruduanka96 Zumruduanka96 kuzum ben kırmızı kartı gördüm
Sat 20 Eylül
Bat 16 Ekim
Bu ay biraz daha salmayı planlıyorum ama sizleri de bırakıp gitmek içime sinmiyor güncellersen çok sevinirim
Bu ay tüp bebeğe gitmeden önce benim için kafa rahatlatma ayı olacak

Canım iki testte de kuruma çizgisi bu kadar net çıkmaz sanki ümitlendirmek istemem ama bildiğin ikisinde de çizgi var. Testini yenile lütfen. İnşallah pozitif göreceksin🙏
Yaaa herkes aynı şeyi söylüyooo içimde bir umut yeşerdi herkes böyle söyleyince🥺
Kokulardan tiksinmeye başladım kasıklarım çok aşırı batıyor noluyor böyleeee🥹🥹

Yaaa herkes aynı şeyi söylüyooo içimde bir umut yeşerdi herkes böyle söyleyince🥺
İnşallah güzel şeyler oluyordur. Yarın tekrarlarsın testini. İnşallah pozitif çıkacak🙏

Demek ki çocuklarda hep var bu 😭 vallahi billahi ya şu 1 sayfayı yazdırmak için 2 saattir uğraşıyorum hiç dikkatini vermiyor 🤦🏻‍♀️
Benim kızımda 1 e başladı bende çok sabırsızım kendimi zor tutuyorum ama tutmamız lazım yazık mükemmel yapmalarını bekleyemeyiz büyüdükçe yapacaklar zaten inşaAllah. Sabırlı ol annesi yanlış yapsada kızma
Ayy elimde değil istese yapıyor ama kafasını vermek istemiyor o yüzden çok sinirleniyorum 😞

Zumruduanka96 Zumruduanka96 kuzum ben kırmızı kartı gördüm
Sat 20 Eylül
Bat 16 Ekim
Bu ay biraz daha salmayı planlıyorum ama sizleri de bırakıp gitmek içime sinmiyor güncellersen çok sevinirim
Bu ay tüp bebeğe gitmeden önce benim için kafa rahatlatma ayı olacak
Son 1 ay daha dene kuzum🙏

IMG_20230920_204856.jpg

B
Bana da kuruma cizgisi degil gibi geldi canim. Insallah vardir. Marka farkli gerci ama bugunkunde koyulasma bile olmus sanki. Kacinci dakikada olustu o goruntuler?
Yaaa koku hassasiyeti bende de var. Hatta covidden sonra koku duyarliligimi yari yariya kaybettigimi dusunuyordum. Dün esim sarimsak yemis 1 metreden yakinina yanasamadim🤣🤣 bir de midem kasilip duruyor bugun. Bir agri giriyor sonra geciyor. Ama bunlari belirtiden saymiyorum. Üşüttüm bence

X