- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.821
Ev taşıcam o yüzdenkızdırma beniiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ev taşıcam o yüzdenkızdırma beniiii
Ayyy yiyerim ben onu nasıl masum masum oturuyor kıyamam ya MaşAllahAyy kızlar hiç tahammülüm yok harf öğretmiyorum çocuğa hamilelikten midir nedir çok tahammülsüzüm bağırıyorum devamlı
Aaaa ev taşımak 30 gün sürmüyo ya lütfen yaEv taşıcam o yüzden
E-L-A-K-İ-N ilk bu harfler öğreniliyor sanırım canım. Yani anaokulunda öyleydiDün geçmişler bende şaşırdım valla canım 2 gün eharfindeydik diyorum ki yarın yeni harfe geçer bu hızla öğretmen
Yaaa herkes aynı şeyi söylüyooo içimde bir umut yeşerdi herkes böyle söyleyinceCanım iki testte de kuruma çizgisi bu kadar net çıkmaz sanki ümitlendirmek istemem ama bildiğin ikisinde de çizgi var. Testini yenile lütfen. İnşallah pozitif göreceksin
Nasip canım benim rabbimden hayırlısıUmarım kuruma çizgisi değildir bebiştir canım
İnşallah güzel şeyler oluyordur. Yarın tekrarlarsın testini. İnşallah pozitif çıkacakYaaa herkes aynı şeyi söylüyooo içimde bir umut yeşerdi herkes böyle söyleyince
Kokulardan tiksinmeye başladım kasıklarım çok aşırı batıyor noluyor böyleeee
Demek ki çocuklarda hep var bu vallahi billahi ya şu 1 sayfayı yazdırmak için 2 saattir uğraşıyorum hiç dikkatini vermiyor
Ayy elimde değil istese yapıyor ama kafasını vermek istemiyor o yüzden çok sinirleniyorumBenim kızımda 1 e başladı bende çok sabırsızım kendimi zor tutuyorum ama tutmamız lazım yazık mükemmel yapmalarını bekleyemeyiz büyüdükçe yapacaklar zaten inşaAllah. Sabırlı ol annesi yanlış yapsada kızma
Sağol canım dışı seni içi beni yakıyor amaAyyy yiyerim ben onu nasıl masum masum oturuyor kıyamam ya MaşAllah
Hayırlısı olur inşAllah canım benim Allah razı olsunİnşallah güzel şeyler oluyordur. Yarın tekrarlarsın testini. İnşallah pozitif çıkacak
Tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Belirtilerin nelerdiKan verdim beta 300
Demi isteseler mis gibi yapıyorlar ama bitsin diye Hızlı yapınca saçma sapan bişe oluyoAyy elimde değil istese yapıyor ama kafasını vermek istemiyor o yüzden çok sinirleniyorum
Atsana kuzum testini bakalim. Bence farketmez o kadar ya sivi alimi. Sabahtan aksama artmistir beta zatenYaptım ama nasıl yaptın de 2 saat çişimi tuttum ama tutmaya başlamadan önce 2 bardak soğuk çay içerek tuttum
Son 1 ay daha dene kuzumZumruduanka96 kuzum ben kırmızı kartı gördüm
Sat 20 Eylül
Bat 16 Ekim
Bu ay biraz daha salmayı planlıyorum ama sizleri de bırakıp gitmek içime sinmiyor güncellersen çok sevinirim
Bu ay tüp bebeğe gitmeden önce benim için kafa rahatlatma ayı olacak
Bana da kuruma cizgisi degil gibi geldi canim. Insallah vardir. Marka farkli gerci ama bugunkunde koyulasma bile olmus sanki. Kacinci dakikada olustu o goruntuler?Yaaa herkes aynı şeyi söylüyooo içimde bir umut yeşerdi herkes böyle söyleyince
Kokulardan tiksinmeye başladım kasıklarım çok aşırı batıyor noluyor böyleeee
Insallah katlanarak artar canim masallahKizlar çok şükür çıktı degerimmm 150 cikti