💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Oyy bebik 😍 kız bağırma . Hem okullar açılalı 8 iş günü olmadı mı ya, ne zaman e harfine geçtiler. Biraz çizgi çalışsalar ya. Çok erken değil mi e harfi için ben şok
Kuzum yeni dün geçtiler biz 1 hafta da erken başladık ya o süreçte hep çizgi çalışması yaptılar yani anca yetişir bence. Elimde değil ki ya ödev yapmamak için uykusu geliyor beni salak yetine koyuyor 😞

Aman aman hiç göründüğü gibi değil öğretmeniyle ortak olduk ceza verdik YouTube yasağı öğretmenini deli ediyormuş 😂 benden çekiniyor bi tek benden korkuyor ben ne dersem o başka kimseyi takmıyor ne yapcaz böyle ya
Zamanla alışıcak ama kolay olmıcak kuzum ara vererek yaptırmaya bak 🥰

Panikleme hiç gerek yok robot değiliz ya değişebiliyor tarihler ☺️

Evet biz konuşmuştuk üzülmüyorum hatta rahatladım sebebini öğrendiğim için iyi olacak inanıyorum çok teşekkürler ☺️💛🙏🏻

Evet tabi bat değişir yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyorum 13 gün olduğu da oluyor nadiren
Herşey gönlünce olsun inşallah 🤗

Kuzum yeni dün geçtiler biz 1 hafta da erken başladık ya o süreçte hep çizgi çalışması yaptılar yani anca yetişir bence. Elimde değil ki ya ödev yapmamak için uykusu geliyor beni salak yetine koyuyor 😞
Demek ki çocuklarda hep var bu 😭 vallahi billahi ya şu 1 sayfayı yazdırmak için 2 saattir uğraşıyorum hiç dikkatini vermiyor 🤦🏻‍♀️

Amiiin canımm, hem de ne yanmak akıl sağlığımızı koruyabilirsek iyi valla 🤣🤣
Ben zaten çok sinirliyim hamilelikte ekstra Allah sabır servis
Zamanla alışıcak ama kolay olmıcak kuzum ara vererek yaptırmaya bak 🥰
2 sene kreşe gitti okul yönünde sıkıntımız yok ama yazma konusuna gelince elleri acıyormuş beyfendimizin gittim en kaliteli kalem aldım rahat yazsın diye ertesi gün yok gel de delirme 😂

2 sene kreşe gitti okul yönünde sıkıntımız yok ama yazma konusuna gelince elleri acıyormuş beyfendimizin gittim en kaliteli kalem aldım rahat yazsın diye ertesi gün yok gel de delirme 😂
Hahahah bahaneler bahaneler 🤣🤣Allah sabır versin bacım

Amiin canım birde fenalar ki kızınca geliyor sırnaşıyor seni çok seviyorum kızma bana diye sonra vicdan yapıyorum 2 dk sonra tekrar kızıyorum 🤣🤣🤣

X