💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ayy kızlar hiç tahammülüm yok harf öğretmiyorum çocuğa hamilelikten midir nedir çok tahammülsüzüm bağırıyorum devamlı

Kızlar ben 1 Eylül'de regl olucaktim olmadım hala bir kere testim pozitif çıktı ama kan verdim bugün negatif çıktı, regl 2. Günü hormon testine gidecektim kendi kendime olmayı mi bekleyeyim napayım kafam cok karıştı, 3 kere hamile kaldım 1i kimyasal 2si düşük aşılama yaptırıcaktim ama regl olmadığım için gidemedim

Ayy kızlar hiç tahammülüm yok harf öğretmiyorum çocuğa hamilelikten midir nedir çok tahammülsüzüm bağırıyorum devamlı
Ayyy Allah sabır versinnnn benimde başımda kendine kızdırıp duruyor hamile değilim ama sabır bırakmıyorlar ya cidden

Eklentiler

• 20230920_185719.jpg
    117,2 KB · Görüntüleme: 75
Oyy bebik kız bağırma . Hem okullar açılalı 8 iş günü olmadı mı ya, ne zaman e harfine geçtiler. Biraz çizgi çalışsalar ya. Çok erken değil mi e harfi için ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…