- 20 Ağustos 2022
- 3.878
- 3.311
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.841
Hadi hayırlı uğurlu olsun kuzum
Atmıştım kuzum testiAtsana kuzum testini bakalim. Bence farketmez o kadar ya sivi alimi. Sabahtan aksama artmistir beta zaten
Canım hayırlı olsun
Aa tamam gordum simdim ben onu sabahki sanmistimAtmıştım kuzum testi
Az kalmış bebeğim bakalım neler olacak
Ay sorma canım ne kadar anlatsam göstersem de bildiğini okuyor bıraktım bende kendi haline, yaz da nasıl yazarsan yaz diyorumAha kalemi yanlış tutan bir yavru daha benim kızımda yanlış tutuyor ya böyle daha rahatım diyip duruyo
Kaç çıktı canım betaTeşekkür ederimmDarisi sizlere olsunn inşallah Beta verdimm onu bekliyorum merakla
Yaa olabilir duymuştum sankiiE-L-A-K-İ-N ilk bu harfler öğreniliyor sanırım canım. Yani anaokulunda öyleydi
Hayırlı olsun canım
Şöyle bir aparat aldım ama bunlada yamuk yapıyor. Ay amaann öğrenirler inşaAllah yaAy sorma canım ne kadar anlatsam göstersem de bildiğini okuyor bıraktım bende kendi haline, yaz da nasıl yazarsan yaz diyorum
Öğrenirler canım ya çok da zorlamamak lazım zamanla olacak inşallahŞöyle bir aparat aldım ama bunlada yamuk yapıyor. Ay amaann öğrenirler inşaAllah ya
İnşallah kuzum
Rabbim sizlerden de güzel haberler duymayı en kısa hayırlı vakitte nasip etsin canımKizlarr daha doğrusu hamileler öncelikle hepinize hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağıniza alın bebekleriniziAllah bizede nasip etsin bekleyenlere hamilelere bir şey sormak istiyorum.adet sanciniz varmiydi ,adete kaç gün kala başladı ,sancılarının nasıl oturuncami var yoksa iş yapincami ,süresi ne kadar uzun mu sürdü kisami ,onunla beraber belinizde agirdimi. Kısaca sancularinizi merak ediyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Valla artık sacmaldim ya bugün test yaptım negatif sonra dedim ya o uygulama benim sekiz gün var bir umut dedim ben üç aydır sancısız adet oluyorum bu sancı bana biraz Umut oldu adet olunca sancı ağır olur bendeÖğrenirler canım ya çok da zorlamamak lazım zamanla olacak inşallah
Canım cevabın için çok sağolRabbim sizlerden de güzel haberler duymayı en kısa hayırlı vakitte nasip etsin canım
Benim adet sancım adetime 2 gün kala falan başladı, normal sancım nasılsa oda öyle oldu adet olcm zannettim. Otur kalk iş yap fark etmiyor arada gelip gidiyordu.
Bel ağrısı da benim normalde ağrır belim adetimden önce ama bu sefer ağrımadı. Bide hep bacaklarım sızlardı sızlamadı. Açıkçası öncesinde pek belirti yaşamadım
AminKizlarr daha doğrusu hamileler öncelikle hepinize hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağıniza alın bebekleriniziAllah bizede nasip etsin bekleyenlere hamilelere bir şey sormak istiyorum.adet sanciniz varmiydi ,adete kaç gün kala başladı ,sancılarının nasıl oturuncami var yoksa iş yapincami ,süresi ne kadar uzun mu sürdü kisami ,onunla beraber belinizde agirdimi. Kısaca sancularinizi merak ediyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler