💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kizlarr daha doğrusu hamileler öncelikle hepinize hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağıniza alın bebeklerinizi Allah bizede nasip etsin bekleyenlere hamilelere bir şey sormak istiyorum.adet sanciniz varmiydi ,adete kaç gün kala başladı ,sancılarının nasıl oturuncami var yoksa iş yapincami ,süresi ne kadar uzun mu sürdü kisami ,onunla beraber belinizde agirdimi. Kısaca sancularinizi merak ediyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Rabbim sizlerden de güzel haberler duymayı en kısa hayırlı vakitte nasip etsin canım

Benim adet sancım adetime 2 gün kala falan başladı, normal sancım nasılsa oda öyle oldu adet olcm zannettim. Otur kalk iş yap fark etmiyor arada gelip gidiyordu.
Bel ağrısı da benim normalde ağrır belim adetimden önce ama bu sefer ağrımadı. Bide hep bacaklarım sızlardı sızlamadı. Açıkçası öncesinde pek belirti yaşamadım

Öğrenirler canım ya çok da zorlamamak lazım zamanla olacak inşallah
Valla artık sacmaldim ya bugün test yaptım negatif sonra dedim ya o uygulama benim sekiz gün var bir umut dedim ben üç aydır sancısız adet oluyorum bu sancı bana biraz Umut oldu adet olunca sancı ağır olur bende

Canım cevabın için çok sağol

AminSorularına bir bir cevab veriyorumAdet sancım yoktu adetime 3 ve 4gün kala sanki rahmimde bir doluluk vardı o hiss hala varbelimde ağrı yoktu.Ben doluluk görünce içime dolduki hamile ola bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…