- 22 Şubat 2023
- 9.657
- 10.727
- 37
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.781
Aaa bi e harfi daha. Kız ne çabuk harflere geçmişler. Daha Eylül bitmedi maşallahAyyy Allah sabır versinnnn benimde başımda kendine kızdırıp duruyorhamile değilim ama sabır bırakmıyorlar ya cidden
Amiiin canımm, hem de ne yanmak akıl sağlığımızı koruyabilirsek iyi vallaAllah sana da sabır versin arkadaşım yandık biz bu sene desene
Kuzum yeni dün geçtiler biz 1 hafta da erken başladık ya o süreçte hep çizgi çalışması yaptılar yani anca yetişir bence. Elimde değil ki ya ödev yapmamak için uykusu geliyor beni salak yetine koyuyorOyy bebikkız bağırma . Hem okullar açılalı 8 iş günü olmadı mı ya, ne zaman e harfine geçtiler. Biraz çizgi çalışsalar ya. Çok erken değil mi e harfi için ben şok
Zamanla alışıcak ama kolay olmıcak kuzum ara vererek yaptırmaya bakAman aman hiç göründüğü gibi değil öğretmeniyle ortak olduk ceza verdik YouTube yasağı öğretmenini deli ediyormuşbenden çekiniyor bi tek benden korkuyor ben ne dersem o başka kimseyi takmıyor ne yapcaz böyle ya
Dün geçmişler bende şaşırdım valla canım 2 gün eharfindeydik diyorum ki yarın yeni harfe geçer bu hızla öğretmenAaa bi e harfi daha. Kız ne çabuk harflere geçmişler. Daha Eylül bitmedi maşallah
Yakında okumayı söktürürler o öğretmenDün geçmişler bende şaşırdım valla canım 2 gün eharfindeydik diyorum ki yarın yeni harfe geçer bu hızla öğretmen
Herşey gönlünce olsun inşallahPanikleme hiç gerek yok robot değiliz ya değişebiliyor tarihler
Evet biz konuşmuştuk üzülmüyorum hatta rahatladım sebebini öğrendiğim için iyi olacak inanıyorum çok teşekkürler
Evet tabi bat değişir yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyorum 13 gün olduğu da oluyor nadiren
Demek ki çocuklarda hep var buKuzum yeni dün geçtiler biz 1 hafta da erken başladık ya o süreçte hep çizgi çalışması yaptılar yani anca yetişir bence. Elimde değil ki ya ödev yapmamak için uykusu geliyor beni salak yetine koyuyor
Ben zaten çok sinirliyim hamilelikte ekstra Allah sabır servisAmiiin canımm, hem de ne yanmak akıl sağlığımızı koruyabilirsek iyi valla
2 sene kreşe gitti okul yönünde sıkıntımız yok ama yazma konusuna gelince elleri acıyormuş beyfendimizin gittim en kaliteli kalem aldım rahat yazsın diye ertesi gün yok gel de delirmeZamanla alışıcak ama kolay olmıcak kuzum ara vererek yaptırmaya bak
İnanırım valla yaparYakında okumayı söktürürler o öğretmen
Hahahah bahaneler bahanelerBen zaten çok sinirliyim hamilelikte ekstra Allah sabır servis
2 sene kreşe gitti okul yönünde sıkıntımız yok ama yazma konusuna gelince elleri acıyormuş beyfendimizin gittim en kaliteli kalem aldım rahat yazsın diye ertesi gün yok gel de delirme
Gideceksin diyee
Bozmaaaa bozma daha dur bakalımmm aaa hem bebiş olmazsa gitcem dedim.Gideceksin diyee
Amiin canım birde fenalar ki kızınca geliyor sırnaşıyor seni çok seviyorum kızma bana diye sonra vicdan yapıyorum 2 dk sonra tekrar kızıyorumBen zaten çok sinirliyim hamilelikte ekstra Allah sabır servis
2 sene kreşe gitti okul yönünde sıkıntımız yok ama yazma konusuna gelince elleri acıyormuş beyfendimizin gittim en kaliteli kalem aldım rahat yazsın diye ertesi gün yok gel de delirme
Haaaa okey o zaman o ayrıntıyı kaçırmışım kızzz burdasın o zamanBozmaaaa bozma daha dur bakalımmm aaa hem bebiş olmazsa gitcem dedim.
Amiin canım birde fenalar ki kızınca geliyor sırnaşıyor seni çok seviyorum kızma bana diye sonra vicdan yapıyorum 2 dk sonra tekrar kızıyorum
Yaptım kuzum yaptımda yanlış yaptım 2 saat çişimi tuttum ama tutmaya başlamadan önce 2 bardak soğuk çay içmiştimZumruduanka96 kız naptın bir daha test yaptın mı?