💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Oyy bebik kız bağırma . Hem okullar açılalı 8 iş günü olmadı mı ya, ne zaman e harfine geçtiler. Biraz çizgi çalışsalar ya. Çok erken değil mi e harfi için ben şok
Kuzum yeni dün geçtiler biz 1 hafta da erken başladık ya o süreçte hep çizgi çalışması yaptılar yani anca yetişir bence. Elimde değil ki ya ödev yapmamak için uykusu geliyor beni salak yetine koyuyor

Zamanla alışıcak ama kolay olmıcak kuzum ara vererek yaptırmaya bak

Herşey gönlünce olsun inşallah

Kuzum yeni dün geçtiler biz 1 hafta da erken başladık ya o süreçte hep çizgi çalışması yaptılar yani anca yetişir bence. Elimde değil ki ya ödev yapmamak için uykusu geliyor beni salak yetine koyuyor
Demek ki çocuklarda hep var bu vallahi billahi ya şu 1 sayfayı yazdırmak için 2 saattir uğraşıyorum hiç dikkatini vermiyor

Amiiin canımm, hem de ne yanmak akıl sağlığımızı koruyabilirsek iyi valla
Ben zaten çok sinirliyim hamilelikte ekstra Allah sabır servis
Zamanla alışıcak ama kolay olmıcak kuzum ara vererek yaptırmaya bak
2 sene kreşe gitti okul yönünde sıkıntımız yok ama yazma konusuna gelince elleri acıyormuş beyfendimizin gittim en kaliteli kalem aldım rahat yazsın diye ertesi gün yok gel de delirme

Hahahah bahaneler bahaneler Allah sabır versin bacım

Amiin canım birde fenalar ki kızınca geliyor sırnaşıyor seni çok seviyorum kızma bana diye sonra vicdan yapıyorum 2 dk sonra tekrar kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…