- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.796
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.701
Yani açsan hoş olur benceAciyim mi napiyim
Evet ben de küstüm yeni barıştım
bende boş gebelikten sonra yaşadığım psikolojık durumdan küsmüştüm ama yine buralardayım aktif olmasamda 2 aydır yeniden deniyorum olmuyorCanım yaözledim valla ben de herkesi. Eskilerin çoğu anneler grubunda bizim gibi kalanlarda ya küskün ya fazla girmiyor. Ben de küskünlerdendim iki aydır buralardayım gene :)) Allah büyük
İnşallah olur canım ya ben de bir kez aşılama yaptırdım yaza kadar olmazsa tüp yapacağım takviye şu bu takılıyorum tekrar Allah bir an önce nasip etsin inşallahbende boş gebelikten sonra yaşadığım psikolojık durumdan küsmüştüm ama yine buralardayım aktif olmasamda 2 aydır yeniden deniyorum olmuyor
ac canım bizim eski grup arkadaşlarıda etiketle belki hepimiz birbirimize destek olursak daha güzel gecer sürecimizAciyim mi napiyim
Evet ben de küstüm yeni barıştım
benimde tüp bebek istemiyor eşim ya mecbur böyle devam edecez şimdilikİnşallah olur canım ya ben de bir kez aşılama yaptırdım yaza kadar olmazsa tüp yapacağım takviye şu bu takılıyorum tekrar Allah bir an önce nasip etsin inşallah
ben hamile kaldıgım ay bal tarcin çörek otu kullanmıştım hatta o ay çoğu kişi kullandı he coğumuz hamile kaldı bu ay tekrar yapayım diyorum istersen sende dene kuşumİnşallah olur canım ya ben de bir kez aşılama yaptırdım yaza kadar olmazsa tüp yapacağım takviye şu bu takılıyorum tekrar Allah bir an önce nasip etsin inşallah
O süreçte çok zor valla ben onları da okuyorum arada hele de amh düşük olanların epey uzuyor süresi. Benim eşim karşı değil de maddiyat kısmı zor iştebenimde tüp bebek istemiyor eşim ya mecbur böyle devam edecez şimdili
Bir kere yapmıştım ama senin vesilenle bidaha yapayım o zaman bu ayben hamile kaldıgım ay bal tarcin çörek otu kullanmıştım hatta o ay çoğu kişi kullandı he coğumuz hamile kaldı bu ay tekrar yapayım diyorum istersen sende dene kuşum
evet bi arkadaşım yaptırdı çok şükür onun tuttu ama cok zorlanmışlar kac ay beklemişler şuan maddi olarak bizde takılır fiyatlar uçmuş resmen bide insan korkuyor ya tutmazsa diyedeO süreçte çok zor valla ben onları da okuyorum arada hele de amh düşük olanların epey uzuyor süresi. Benim eşim karşı değil de maddiyat kısmı zor işte( inşallah oraya kalmayız
Aynen öyle en son 100 bini buluyordu ilaçlarla beraber şimdi ocak sonrası bir posta daha zamlanmıştır . Garantisi yokken o parayı ha deyince vermek çok zor işteevet bi arkadaşım yaptırdı çok şükür onun tuttu ama cok zorlanmışlar kac ay beklemişler şuan maddi olarak bizde takılır fiyatlar uçmuş resmen bide insan korkuyor ya tutmazsa diyede
benimde ikincide hamile kalmıştım hatta ikincide yaptıgım kür kalmıştı yiyiyimde bitsin diye o ay da yedim olmuştuBir kere yapmıştım ama senin vesilenle bidaha yapayım o zaman bu ay6 6 12 miydi ölçüsü
canım bizim yaştan dolay aslında devlette rapor çıkarabilirsin daha uyguna gelir ilaçlarAynen öyle en son 100 bini buluyordu ilaçlarla beraber şimdi ocak sonrası bir posta daha zamlanmıştır . Garantisi yokken o parayı ha deyince vermek çok zor işte
Yaa inşallah tekrar yarar sana o zaman canım bir an önce başla bence de .ben de yapayım dediğin gibibenimde ikincide hamile kalmıştım hatta ikincide yaptıgım kür kalmıştı yiyiyimde bitsin diye o ay da yedim olmuştu
Bana uymuyor canım, 40 yaş altı 3 senelik evlilik şartını sağlayamadım .çoktan yapmıştım yoksacanım bizim yaştan dolay aslında devlette rapor çıkarabilirsin daha uyguna gelir ilaçlar
aynen yarın başlarım bende dün geldi kırmızılar şubat başı gibi bat tarihi senin ne zamanBir kere yapmıştım ama senin vesilenle bidaha yapayım o zaman bu ay6 6 12 miydi ölçüsü
Ben şimdi 22.günümdeyim haftaya 16 17 gibi adet olurum.adette mi başlayalım onaaynen yarın başlarım bende dün geldi kırmızılar şubat başı gibi bat tarihi senin ne zaman
aaa bende de uymuyor o zaman benimde 37 giriyorum ama 1 bucuk yıllık evliyım zaten kocada istemiyorBana uymuyor canım, 40 yaş altı 3 senelik evlilik şartını sağlayamadım .çoktan yapmıştım yoksa
adetin 2. yada 3 günü başla normalde 12 gün yiyin deniliyo sabah akşam ac karna tatlı kaşığı alıcaksın ama eger yumurtlama erken olursa yumurtlama görünce bırakın diyorlarBen şimdi 22.günümdeyim haftaya 16 17 gibi adet olurum.adette mi başlayalım ona
belki gelmez adetin takip ettinmi test yapsaydınBen şimdi 22.günümdeyim haftaya 16 17 gibi adet olurum.adette mi başlayalım ona
kimyasal gebelıkde değeriniz sıfıra düşmeden reglı olmuyosunuz sıfırlandığında kanama başlıyor zaten olmama ihtimaliniz yokKimyasal sonladiktan sonra regli oldunuz mu bende geçirdim sonlandı ama regli falan olmadım