- 12 Aralık 2023
- 246
- 21
- 36
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.661
Vallha hic canim korunmuyorum 5 6 aydir evliyim yani ilişkide serbes ediyorumProlaktin hormonunuz yükselmiş olabilir. Süt hormonu olarak da geçer. Emzirirken de mesela bu hormon salgılanır. Emzirme dışında da yediklerimizden veya başka sebeplerle de prolaktin hormonu yükselebiliyor. Doktor eğer yüksekse de normal değerlere düşürmek için ilaç verir. Ne kadar süredir korunmuyorsunuz acaba sormamın sakıncası yoksa?
Prolaktin hormonunuz yükselmiş olabilir. Süt hormonu olarak da geçer. Emzirirken de mesela bu hormon salgılanır. Emzirme dışında da yediklerimizden veya başka sebeplerle de prolaktin hormonu yükselebiliyor. Doktor eğer yüksekse de normal değerlere düşürmek için ilaç verir. Ne kadar süredir korunmuyorsunuz acaba sormamın sakıncası yoksa?
Ordamisin cnmProlaktin hormonunuz yükselmiş olabilir. Süt hormonu olarak da geçer. Emzirirken de mesela bu hormon salgılanır. Emzirme dışında da yediklerimizden veya başka sebeplerle de prolaktin hormonu yükselebiliyor. Doktor eğer yüksekse de normal değerlere düşürmek için ilaç verir. Ne kadar süredir korunmuyorsunuz acaba sormamın sakıncası yoksa?
Evet. Korunmayı bırakınca bir süre adet düzensizliği yaşanabiliyor. Bence siz dediğim gibi bir kadın doğum uzmanına gidip de "Çocuk düşündüğümüz için genel bir muayene olmak istiyorum. Hem de kan değerlerime de baktırmak istiyorum." dersen bakarlar ve iyi olur. Bebek düşünenler için gebelik öncesi 3 ay folik asit kullanımı tavsiye edilir meselaOrdamisin cnm
İşllha cnm ben pazar tesi gidim baktirim ama daha önce özele gitim bişey yok dedi acaba yerlesme kanamasimi bu anlamadim gitiEvet. Korunmayı bırakınca bir süre adet düzensizliği yaşanabiliyor. Bence siz dediğim gibi bir kadın doğum uzmanına gidip de "Çocuk düşündüğümüz için genel bir muayene olmak istiyorum. Hem de kan değerlerime de baktırmak istiyorum." dersen bakarlar ve iyi olur. Bebek düşünenler için gebelik öncesi 3 ay folik asit kullanımı tavsiye edilir mesela
Bebeğin gelişimi için önemli bir vitamin. Kansızlık veya diğer vitamim vs eksiklik varsa doktor sana hem takviye yazar. Yumurtalıklarına ve rahmine bakar ve gerekli görürse hormon testi de isteyebilir. Bunları yaparsan daha iyi olur.
Normalde de adetiniz bu şekilde miydi yoksa sadece bu ay mı böyle? En son ne zaman gitmiştiniz peki?İşllha cnm ben pazar tesi gidim baktirim ama daha önce özele gitim bişey yok dedi acaba yerlesme kanamasimi bu anlamadim giti
Bu ay buyle oldu normalde 3 gun suyordu kan geliyorduNormalde de adetiniz bu şekilde miydi yoksa sadece bu ay mı böyle? En son ne zaman gitmiştiniz peki?
Bir ay önce gitmiştimNormalde de adetiniz bu şekilde miydi yoksa sadece bu ay mı böyle? En son ne zaman gitmiştiniz peki?
Anladım siz bilirsiniz o halde. Gebelik şüpheniz varsa evde gebelik testi yapmayı deneyebilirsiniz.Bir ay önce gitmiştim
Test yapim bakim bişey yoksa sonra hastaneye gidimAnladım siz bilirsiniz o halde. Gebelik şüpheniz varsa evde gebelik testi yapmayı deneyebilirsiniz.
Bence de iyi olur hem içiniz rahat eder. Iyi geceler diliyorum size.Test yapim bakim bişey yoksa sonra hastaneye gidim
Bak cnm en son bunu yaptimBence de iyi olur hem içiniz rahat eder. Iyi geceler diliyorum size.
Süresi geçmeden bu resmi kaldırın isterseniz. Çünkü kişisel bilgileriniz yazıyor. Yorumun altındaki şikayet et yazısının hemen yanındaki 3 noktaya basarak kaldırabilirsiniz. Çöp işaretine basıyorsunuz kaldırmak için.Bak cnm en son bunu yaptim
Bu sadece beta hcg hormon testi. Yani gebelik var mı yok mu diye bakıyorlar. Negatif çıkmış. Normalde 5 değerinin altı negatiftir, sizinki de 0 çıkmış. Benim kan tahlili verirsiniz diye bahsettiğim demir,b12,ferritin,D vitamini vs gibi şeyler.Bak cnm en son bunu yaptim
Kaldirdim cnmSüresi geçmeden bu resmi kaldırın isterseniz. Çünkü kişisel bilgileriniz yazıyor. Yorumun altındaki şikayet et yazısının hemen yanındaki 3 noktaya basarak kaldırabilirsiniz. Çöp işaretine basıyorsunuz kaldırmak için.
Amladim hotmon testi yapacamBu sadece beta hcg hormon testi. Yani gebelik var mı yok mu diye bakıyorlar. Negatif çıkmış. Normalde 5 değerinin altı negatiftir, sizinki de 0 çıkmış. Benim kan tahlili verirsiniz diye bahsettiğim demir,b12,ferritin,D vitamini vs gibi şeyler.
Siz bana anlattığınız gibi söyleyin doktora. Hem de genel bir muayene olmak istediğinizi, kan değerlerinizi kontrol ettirmek istediğinizi de belirtin. Adetinizi falan da nasıl olduğunuzu detaylarıyla anlatın. Doktor zaten gerekli gördüğü testleri ister. Tekrar iyi geceler diliyorum.Amladim hotmon testi yapacam
Canım senin kan testin nasıl çıktı kaçırdım sanırım umarım güzel haberleri almışsındırCan arkadaşlarım, hamile olan yada doğum yapan annelerim, 3 gündür hamile olduğumu biliyorum. Gülerken, uzanırken yürürken uyurken düz yatarken eğilirken kalkarken çok korkuyorum birşey olacak diye. Kan testi yarın ancak verebilicem. Bana yapmam gerekenleri, önerilerinizi fikirlerinizi yazar mısınız,
Salı günü kan verdim 48 çıktı perşembe yine verdim dün 112ye yükselmişCanım senin kan testin nasıl çıktı kaçırdım sanırım umarım güzel haberleri almışsındır
Maşallah canım hayırlısıyla ve sağlıkla büyüyün inşallah çok sevindimSalı günü kan verdim 48 çıktı perşembe yine verdim dün 112ye yükselmiş
Amin inşallah yavrucum çok sağolMaşallah canım hayırlısıyla ve sağlıkla büyüyün inşallah çok sevindim