- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.231
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.681
Merhaba canım hamilesin sanırım tebrik ederim sağlıkla gelsin miniğinBenimde salı günü 1.20 ydi canım hadi beraber bekleyelim
Sonucunuz ne oldu benimde innovita gebelik testi böyle ciktiKızlar ge5 hızlı gebelik testi daha önce kullanan var mı ? İnnovita ve ge5 testlerini yaptım , İnnovitaya tabi güvenemedim . İnnovita dün ve bugün , ge5 bugün Eki Görüntüle 3341302 Eki Görüntüle 3341303
hamileyim canım. ertesi gün kan verdim 20 çıktı beta hcgSonucunuz ne oldu benimde innovita gebelik testi böyle cikti
Çok guzell darisi başımahamileyim canım. ertesi gün kan verdim 20 çıktı beta hcg
2 gün gecikme varsa çıkarabilir elbetteKIZLAR ACİLLL!
Bat 2 gün geçti ama geç yumurtlama oldu tahminime göre bata 2 gün var ve test aldım bu saatlerde test yapmayı düşünüyorum. Sizce çıkar mı? Varsa..
Bat 6 ocaktı ama geç yumurtlama oldu diye düşünüyorum 10 ocakta regl bekliyorum aslında şu an.. Aslında gelmezse o gün yapacaktım ama dayanamıyorum 2 aydır falan test yapmadım zaten. Bu saatte çıkar dimi varsa da 2 gün erken olsa da?2 gün gecikme varsa çıkarabilir elbette
Maleseff yine yok..2 gün gecikme varsa çıkarabilir elbette
Canınız sağolsun , Allah size sağlık versin. Elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi de takdiri ilahi ve nasip , Allah tez zamanda gönlümüze göre versin hepimizin. Moralleri bozmadan yola devam edeceğiz başka yolu yokMaleseff yine yok..
Teşekkür ederim canım henüz yumurtlamadan 1. 20 miş benim betamMerhaba canım hamilesin sanırım tebrik ederim sağlıkla gelsin miniğinbenim de 1.2 çıktı kaç gün gecikmeyle 1.2 görmüştün? Benim yumurtlamanın 13. Günü yaptım 1.2 çıktı çok üzgünüm
Evett sağlık olsun da, Allah tüm isteyenlere nasip etsinCanınız sağolsun , Allah size sağlık versin. Elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi de takdiri ilahi ve nasip , Allah tez zamanda gönlümüze göre versin hepimizin. Moralleri bozmadan yola devam edeceğiz başka yolu yok
Evet aynen 20 sinde doktorum tüp bebek önerdi. İdil hanımın programını uyguladım, doğal şeyler yedim, süt ve süt ürünlerinden uzak durdum, dana eti(hormonsuz olduğu için) tercih ettim. Aslında programın desteğini gördüm, takviye olarak optilife fertil, omega 3, selenyum çinko, ubiquinol, d vitamini , bitkisel demir şurubu kullandım, bir de spor yaptım hareket etmek hem sizi sakin tutuyor hem de aklınız sadece gebelikte olmuyor, tabii ki yumurta tembelli
Ocak topiğinde de bekliyorlar ama açan yokKızlaaarrr Şubat topigi acaniniz yok mu ya açın hadi
Kızlaaarrr Şubat topigi acaniniz yok mu ya açın hadi
kızlar uzun süredir topiklere girmiyorum siz acarsanız girerimOcak topiğinde de bekliyorlar ama açan yoksen açsan bari
Canım yakızlar uzun süredir topiklere girmiyorum siz acarsanız girerimeski grubumuzu da cok özledim belki eski arkadaşlarımızda katılır
Aşkım ben çok aktif olamam ondan açmıyorum yoksa çoktan açmıştımOcak topiğinde de bekliyorlar ama açan yoksen açsan bari
Aciyim mi napiyimkızlar uzun süredir topiklere girmiyorum siz acarsanız girerimeski grubumuzu da cok özledim belki eski arkadaşlarımızda katılır
Evet ben de küstüm yeni barıştımCanım yaözledim valla ben de herkesi. Eskilerin çoğu anneler grubunda bizim gibi kalanlarda ya küskün ya fazla girmiyor. Ben de küskünlerdendim iki aydır buralardayım gene :)) Allah büyük
Benim eski hevesim yokAşkım ben çok aktif olamam ondan açmıyorum yoksa çoktan açmıştım