- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.796
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.721
Yok canım nerdee ben nadir test yapıyorum zatenbelki gelmez adetin takip ettinmi test yapsaydın
ya o eskidendi zaten deli gibi test yapıyorduk ben ateşte ölçüyorum zaten düşünce anlıyorum teste de gerek kalmıyorYok canım nerdee ben nadir test yapıyorum zatenolmayacağından o kadar eminim nerdeyse yüne adettendir deyip bikaç gün kala yaparım tabi. Başlayacağım bakalım bu ay adetle birlikte şifa olur inşallah
Kızlar selam nasılsınız eski zeynocan ben :)ya o eskidendi zaten deli gibi test yapıyorduk ben ateşte ölçüyorum zaten düşünce anlıyorum teste de gerek kalmıyor
kız nerelerdesin çok baktım sana yoksunKızlar selam nasılsınız eski zeynocan ben :)
bir süre uzaklaştım buralardan güya ama pek değişiklik olmadıkız nerelerdesin çok baktım sana yoksun
bende uzak durdum bi süre ama yine bakıyordum arada sen neler yaptın en son tüp bebek diyordun ben tüpe başladın heralde o yüzden cıktın diye düşünüyordumbir süre uzaklaştım buralardan güya ama pek değişiklik olmadı
İşin tuhafi onada baslamadm yani bir türlü o enerjiyi bulamadım sen nasilsnbende uzak durdum bi süre ama yine bakıyordum arada sen neler yaptın en son tüp bebek diyordun ben tüpe başladın heralde o yüzden cıktın diye düşünüyordum
bende ilk zamanlar kötüydüm boşluktaydım yavaş yavaş toparladım bu ay tekrardan güzel bi şekilde deniyecem olmazsa tekrar doktor yolu güzükecek sen hiç bişey yapmadınmı bu sürecte oluruna mı bıraktınİşin tuhafi onada baslamadm yani bir türlü o enerjiyi bulamadım sen nasilsn
Oluruna bıraktım gibi birsey ama önümüzdeki aylarda bende gidicem doktora bakalm artık başlamamız gerek sizleride merak ettm :)bende ilk zamanlar kötüydüm boşluktaydım yavaş yavaş toparladım bu ay tekrardan güzel bi şekilde deniyecem olmazsa tekrar doktor yolu güzükecek sen hiç bişey yapmadınmı bu sürecte oluruna mı bıraktın
şubat topiğinde yeni başladık bakalım senide bekleriz o zamanOluruna bıraktım gibi birsey ama önümüzdeki aylarda bende gidicem doktora bakalm artık başlamamız gerek sizleride merak ettm :)
Sipserimmm yine çizgi var yaa inşallah bu sefer koyulaşıp sağlıkla ilerlediğini görürüzKızlar bata 4 kala testim bu şekilde. Adet ağrılarımda fena bastırıyor bazen.. siz olsanız ne düşünürsünüz
Bence var gibi yaKızlar koyulaşma mı var ??????
Var gibi. Bugün kaçıncı gün biliyor musunuz? Çok yeni olabilir.Kızlar koyulaşma mı var ??????
Yaa sanki koyulasmissssKızlar koyulaşma mı var ??????
Kuzum var gibii kan versene sen yarın biKızlar koyulaşma mı var ??????
Bebişimm nasıl gidiyor hamişlikkVar gibi. Bugün kaçıncı gün biliyor musunuz? Çok yeni olabilir.
Canım daha kan testi verdim 2 kere 5 gün sonraya randevum var. Hemen kan testi yaptırmak istememiştim. Randevular da yoğun, ancak hafta içi gidebileceğim. Hamdolsun bir sorun yok şimdilik. İlk defa gideceğim için heyecanlıyım. Tam 7.haftaya denk geliyor. Hepsi bir yerde göreceğiz inşallah. Senin nasıl gidiyor, keyifler nasıl? Teşekkür ederim sorduğun için.Bebişimm nasıl gidiyor hamişlikk
Ay maşallah bende salı akşamı ilk randevuma gidecegim bebişim kaç haftalık görebilirmiyim hiç bilmiyorum geç döllenme oldu. Bende 27 aralıkta kan testim negatifken 30 aralıkta idrar testimle ögrenmiştim 2 ocakta da kan testinde ögrendim dualarınızı esirgemeyin yavrularım inşallah hepimizin işleri rast giderCanım daha kan testi verdim 2 kere 5 gün sonraya randevum var. Hemen kan testi yaptırmak istememiştim. Randevular da yoğun, ancak hafta içi gidebileceğim. Hamdolsun bir sorun yok şimdilik. İlk defa gideceğim için heyecanlıyım. Tam 7.haftaya denk geliyor. Hepsi bir yerde göreceğiz inşallah. Senin nasıl gidiyor, keyifler nasıl? Teşekkür ederim sorduğun için.