tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.401
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.741
Amin canım hayırlısıyla sağlıkla Rabbim isteyenelere nasip eylesin. Bizlere de hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eylesin. Sen çatlama tarihini biliyor muydun, ovulasyon testi yapmış mıydın canım? Bir de beta değerin kaç çıkmıştı?Ay maşallah bende salı akşamı ilk randevuma gidecegim bebişim kaç haftalık görebilirmiyim hiç bilmiyorum geç döllenme oldu. Bende 27 aralıkta kan testim negatifken 30 aralıkta idrar testimle ögrenmiştim 2 ocakta da kan testinde ögrendim dualarınızı esirgemeyin yavrularım inşallah hepimizin işleri rast gider
Yaa ne demek kuzuşumCanım daha kan testi verdim 2 kere 5 gün sonraya randevum var. Hemen kan testi yaptırmak istememiştim. Randevular da yoğun, ancak hafta içi gidebileceğim. Hamdolsun bir sorun yok şimdilik. İlk defa gideceğim için heyecanlıyım. Tam 7.haftaya denk geliyor. Hepsi bir yerde göreceğiz inşallah. Senin nasıl gidiyor, keyifler nasıl? Teşekkür ederim sorduğun için.
Merhabalar bende iki sene önce kimyasal yaşadım 50 gün adetim gelmedi betam 12den 2.5 e düştü ama adet gelmeyince dr a gittim prpgestan veriyolar. Onunla geldi adetimKimyasal gebelik geçirdim regli olmadım sizce varmı bişey kasik ağrım var göğüslerim ağrıyı bideEki Görüntüle 3364593
Evet ovülasyon testiyle ilerlemiştim zaten yavrucum. Son adet oldugum tarih 20 kasım. 20 aralıkta regl olacaktım ama 15 aralıkta ovülasyon testinde yumurtlama gördüm 3 gün değerlendirdik sonralarında da ara sıra beraberlik oldu. Adet olmadım aralık ayında ve 27 aralıkta kan testi verdim negatif çıktı 0.1 çıktı baktım hala adet olmuyorum karnım ve kasıklarımda kramp vardı birde akıntım oluyordu 30 aralıkta idrar testi yaptım ilk defa 2 çizgi gördüm hatta bikaç kere daha yaptım. 2 ocakta kan verdim tekrar 48 e yükselmişti 4 ocakta tekrar verdim 112 ye yükseldi salı günü ilk kontrolüm var kısmetseAmin canım hayırlısıyla sağlıkla Rabbim isteyenelere nasip eylesin. Bizlere de hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eylesin. Sen çatlama tarihini biliyor muydun, ovulasyon testi yapmış mıydın canım? Bir de beta değerin kaç çıkmıştı?
Amin canım Allah razı olsun. Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlandırır inşallah en yakın zamanda. Senin pıtırcığı da sabırsızlıkla bekliyoruz.Yaa ne demek kuzuşum
Çok iyi yapmışın beklemekle bebişim kalp atışını da duyarsın hem, sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görelim inşallah
Ben iyiyim şükür kuzucum femaraya başladım tekrar bu ay, bakalım neler olacak
Hayırlısıyla güzel geçer inşallah canım tam 1500'ü geçince 1700'lü değerlere denk geldiğin zamana denk geliyor salı. Muhtemelen vajinal ultrasonla bakılması gerekebilir, belki zaten biliyorsundur.Evet ovülasyon testiyle ilerlemiştim zaten yavrucum. Son adet oldugum tarih 20 kasım. 20 aralıkta regl olacaktım ama 15 aralıkta ovülasyon testinde yumurtlama gördüm 3 gün değerlendirdik sonralarında da ara sıra beraberlik oldu. Adet olmadım aralık ayında ve 27 aralıkta kan testi verdim negatif çıktı 0.1 çıktı baktım hala adet olmuyorum karnım ve kasıklarımda kramp vardı birde akıntım oluyordu 30 aralıkta idrar testi yaptım ilk defa 2 çizgi gördüm hatta bikaç kere daha yaptım. 2 ocakta kan verdim tekrar 48 e yükselmişti 4 ocakta tekrar verdim 112 ye yükseldi salı günü ilk kontrolüm var kısmetse
CanımsınnAmin canım Allah razı olsun. Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlandırır inşallah en yakın zamanda. Senin pıtırcığı da sabırsızlıkla bekliyoruz.
Oldum regli canım 6 gün sürüyodu 4 gün sürdüMerhabalar bende iki sene önce kimyasal yaşadım 50 gün adetim gelmedi betam 12den 2.5 e düştü ama adet gelmeyince dr a gittim prpgestan veriyolar. Onunla geldi adetim
Sıfırlandı canım 28 gün sonra regli oldum tam günündekimyasal gebelıkde değeriniz sıfıra düşmeden reglı olmuyosunuz sıfırlandığında kanama başlıyor zaten olmama ihtimaliniz yok
Canımmm çok teşekkür ederim hala çok şaşkınıımmm
Başka testin varsa yenile benceKızlar lütfen bişey söyleyin geceden beri uyuyamadım araştırıyorum hamilemiyim sizce
Bu test yorumlanmaz. Bozuk ya da test dağıldığı için değerlendirme dışı. Başka test yapmalısınız veya kan testi de yaptırabilirsiniz.Kızlar lütfen bişey söyleyin geceden beri uyuyamadım araştırıyorum hamilemiyim sizce
ikiside bu şekilde olduBu test yorumlanmaz. Bozuk ya da test dağıldığı için değerlendirme dışı. Başka test yapmalısınız veya kan testi de yaptırabilirsiniz.
Çok mu damlatıyorsun acaba kaç damla damlatıyorsun ya da başka bir markanın varsa eger onu yapsan daha iyi olur yavrucumKızlar lütfen bişey söyleyin geceden beri uyuyamadım araştırıyorum hamilemiyim sizce
ikiside bu şekilde oldu
Testler bozuk olabilir belki de. Kaç damla idrar damlatıyorsunuz ve testin markası nedir acaba?Kızlar lütfen bişey söyleyin geceden beri uyuyamadım araştırıyorum hamilemiyim sizce
ikiside bu şekilde oldu
Merhaba zoe oldu mu acaba? Kaç dk sürüyor randevuyu nereden alıyoruz mrhs den mi nasıl oluyor acaba hiç bilmiyorum bende ankaradayım daBen de şehir hastanesine git diyecektim kuzum sana ben de Ankara şehir hastanesinde çektirdim yoğunlukta yok adet bitiminin 3. Gününe verdi
Pembe akıntınız damla damla az miktarda pudra tondamiydi ? Açık kahve ya da pudraMerhaba ben yeni katılıyorum aranıza dostinex verdi doktorum bugün pembe akıntı gördüm adet tarihim 26 Ocak