-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.601
10.gun testi negatif olabilir canim. Yine de bir 11 ve 12yi de gorelim bakalim insallah poztife doner testler. Ates tablolarindan nicesini gördük senin boyle o yuzden ona yorum yapamiyorumAman artık bu konuda hiç umudum kalmadı ya moralim bozuluyor. Hiçbir sorun yok görünürde olmuyor. Bu ay letu kullandım yumurtalar oluştu çatladı.Son 4 gün kaldı. Ateş tablom hamilesin diye bağırıyor, yaptığım test dur hemen öyle acele etme diyor
Sanırım tablo son anda çakılacak yine. @Safransari @melegim can @melisaa93 @imagination forever @bebekheyecani S simurgggg @IADK @Afratafrac @edahandro
Evet kuzum kimyasal oldu geçen ay belirtim 10 gündür devam eden yoğun akıntı karında aşırı şişkinlik ve kasıklarda inğne batması gibi sancılar ama bu sancılar da 10 gündür varYaaa çok sevindim kuzum hayırlı uğurlu olsun bize de dua et olur mubir belirtin falan var mı senin geçen ay kimyasal mı olmuştu yanlış hatırlamıyorum demi
Amin sağolunÇoook teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin
Kızlar günaydın bu sabah ilk idrarımla tekrarladım testi yine silik çizgi çıktı :)Amin sağolunyumurtlama takibi yapmış mıydınız hangi marka testle yaptınız bir de ? Beler yaptınız anlatır mısınız
Yaa maşallah maşallahKızlar günaydın bu sabah ilk idrarımla tekrarladım testi yine silik çizgi çıktı :)
Ay evet hamilesin diyebiliriz artıkKızlar günaydın bu sabah ilk idrarımla tekrarladım testi yine silik çizgi çıktı :)
Kızlar gerçektir dimi ya çok korkuyorum umarım kimyasal değildir.Ay evet hamilesin diyebiliriz artık
Tebrik ederim, sağlıcakla devam etsin
Canım koyulaşma takip edersin salı günü de kan verirsin. İnşallah sağlıklı ilerler, güzel şeyler düşün, öyle kötü şeyler getirme aklınaKızlar gerçektir dimi ya çok korkuyorum umarım kimyasal değildir.
Valla birgebeningünlügünden ovülasyon testi almıştım onunla hiç yumurtllama görememiştim kadın doguma gittim hiçbir sorunda çıkmadı bende yumurtalıklarda bir sorunum var sandım çünkü. sonra eczaneden ovülasyon testi aldım 5li. Onunla yumurtlama ve çatlama gördüm sonunda ve 3 gün değerlendirdik. Aslında perşembe günü kan vermiştim negatif çıkmıştı ama dün içime kurt düştü annem bence var yap deyince defalarca yaptım silik çizgi çıktı. Artımed ve poll gebelik testleriyle yaptımAmin sağolunyumurtlama takibi yapmış mıydınız hangi marka testle yaptınız bir de ? Beler yaptınız anlatır mısınız
Canım ben folik asit kullanıyordum imom hamilelik öncesi adı. Şuan hala daha kullansam sorun olur muCanım koyulaşma takip edersin salı günü de kan verirsin. İnşallah sağlıklı ilerler, güzel şeyler düşün, öyle kötü şeyler getirme aklına
Aa bende bu ay o sayfadan aldım testleri baya ovdukleri icinValla birgebeningünlügünden ovülasyon testi almıştım onunla hiç yumurtllama görememiştim kadın doguma gittim hiçbir sorunda çıkmadı bende yumurtalıklarda bir sorunum var sandım çünkü. sonra eczaneden ovülasyon testi aldım 5li. Onunla yumurtlama ve çatlama gördüm sonunda ve 3 gün değerlendirdik. Aslında perşembe günü kan vermiştim negatif çıkmıştı ama dün içime kurt düştü annem bence var yap deyince defalarca yaptım silik çizgi çıktı. Artımed ve poll gebelik testleriyle yaptım
Canım sorun olmaz sanırım ben de hamileliğimde kullanmıştım onuCanım ben folik asit kullanıyordum imom hamilelik öncesi adı. Şuan hala daha kullansam sorun olur mu
Hamilelik öncesi diye belirtiyo ya kutuda emin olamadım sorayım sizlere dedim çok teşekkür ederim canım gerçi hepsi vitamin sonuçtaCanım sorun olmaz sanırım ben de hamileliğimde kullanmıştım onu
Ama için rahat etmezse doktora gidene kadar sadece folik asit de kullanabilirsin
Sen bi dene belli olmax belki sen görürsün o testlerde yumurtlamayı canımAa bende bu ay o sayfadan aldım testleri baya ovdukleri icin
Birde afedersiniz idrar rengi koyu oluyormu hamilelikte benim böyle baya rengi belli koyu sarı turuncu gibi böyleCanım sorun olmaz sanırım ben de hamileliğimde kullanmıştım onu
Ama için rahat etmezse doktora gidene kadar sadece folik asit de kullanabilirsin
Canım hamilelik öncesi yazıyorsa kullanma doktora danışana kadarHamilelik öncesi diye belirtiyo ya kutuda emin olamadım sorayım sizlere dedim çok teşekkür ederim canım gerçi hepsi vitamin sonuçta
Hiç hatırlamıyorum onu benBirde afedersiniz idrar rengi koyu oluyormu hamilelikte benim böyle baya rengi belli koyu sarı turuncu gibi böyle
Ben artimedde almıştım o urunude çok beğeniyorum bakalim catlama zamanı ikisinide kullanırım hangisi net cikaracakSen bi dene belli olmax belki sen görürsün o testlerde yumurtlamayı canım
Eczaneden aldığın ovulasyon testinin markası ne acabaValla birgebeningünlügünden ovülasyon testi almıştım onunla hiç yumurtllama görememiştim kadın doguma gittim hiçbir sorunda çıkmadı bende yumurtalıklarda bir sorunum var sandım çünkü. sonra eczaneden ovülasyon testi aldım 5li. Onunla yumurtlama ve çatlama gördüm sonunda ve 3 gün değerlendirdik. Aslında perşembe günü kan vermiştim negatif çıkmıştı ama dün içime kurt düştü annem bence var yap deyince defalarca yaptım silik çizgi çıktı. Artımed ve poll gebelik testleriyle yaptım
Ay hiç hatırlamıyorum canım yaEczaneden aldığın ovulasyon testinin markası ne acaba