- 4 Ekim 2023
- 2.355
- 1.654
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.561
Ay hadi bakalım bebeğim benim bekliyorumYaa
Bat 7 ocak bebişim o haberi alırsam hemencik söylerim sana
Kuzum senin gebelik testin pozitif çıkmış mıydıKızlar benimde attıgım görsele bir bakar mısınız nolur
Dün sabahki sonuçta kan testim begatif çıkmıştı hala adet olmayınca bugğn test aldım tekrardan yaptım 2 3 dk içerisinde silikte olsa çizgiyi gördüm hatta filtrede ekledim siz. Ne diyosunuzKuzum senin gebelik testin pozitif çıkmış mıydı
Canım hemen çıktıysa bir şeyler olabilir ama roll gebelik testi bilmiyorum hiç nasıldır. Dün kan testi negatif yazınca bir test doğru mu değil mi de bilmediğimden şimdi bilemiyorum. Ama silik çizgi de pozitif demek. Bir tane daha yapsan mı acaba ya da pazartesi kan testini tekrarla istersen. Belki hcg yeni geçmeye başlamıştır bilemiyorum. Sonucu dün aldın ama öncesinde mi yaptırdın kan testini yoksa dün verip hemen sonucu mu almıştın? Sonuçta bugün negatifken yarın pozitif olabilir.Dün sabahki sonuçta kan testim begatif çıkmıştı hala adet olmayınca bugğn test aldım tekrardan yaptım 2 3 dk içerisinde silikte olsa çizgiyi gördüm hatta filtrede ekledim siz. Ne diyosunuz
Perşembe günü sabahtan yaptırdım kan testini dün öğlene dogru öğrendim negatif oldugunuCanım hemen çıktıysa bir şeyler olabilir ama roll gebelik testi bilmiyorum hiç nasıldır. Dün kan testi negatif yazınca bir test doğru mu değil mi de bilmediğimden şimdi bilemiyorum. Ama silik çizgi de pozitif demek. Bir tane daha yapsan mı acaba ya da pazartesi kan testini tekrarla istersen. Belki hcg yeni geçmeye başlamıştır bilemiyorum. Sonucu dün aldın ama öncesinde mi yaptırdın kan testini yoksa dün verip hemen sonucu mu almıştın? Sonuçta bugün negatifken yarın pozitif olabilir.
Görünüyor bebeğim ama koyulaşmadan kan testi verme bekle biraz canımDün sabahki sonuçta kan testim begatif çıkmıştı hala adet olmayınca bugğn test aldım tekrardan yaptım 2 3 dk içerisinde silikte olsa çizgiyi gördüm hatta filtrede ekledim siz. Ne diyosunuz
2 gün geçmiş. Bir de sen geç yumurtlamıştın sanki yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum. Kaçıncı gündü bugün, kan testini erken vermiş olabilir misin? 2 günde sonuç değişmiş olabilir. Bir daha test yap istersen. Pazartesi de kan verip öğrenebilirsin. Insallah hayırlısıyla vardır.Perşembe günü sabahtan yaptırdım kan testini dün öğlene dogru öğrendim negatif oldugunu
Evet geç yumurtlamıştım doğru hatırlıyosunuz2 gün geçmiş. Bir de sen geç yumurtlamıştın sanki yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum. Kaçıncı gündü bugün, kan testini erken vermiş olabilir misin? 2 günde sonuç değişmiş olabilir. Bir daha test yap istersen. Pazartesi de kan verip öğrenebilirsin. Insallah hayırlısıyla vardır.
Bı senı bı kendımı anlayamadım yemın ederım.progestronun kac cıkmıs bebegım?bunarada sana be dıycem ben bır gebenın gunlugu ovulasyon aldım ılk kez,yumurtlama gununde t çizgisi az koyu oldu c den.ıkı aydır boyle.forumda okudum yumurta 20 mm olmadan catlıyorsa oyle gosterıyormus o kadının testı.dıyorumkı acaba benım yumurta 19mm de fln mı catlıyorkı.ondan mı tutmuyor.anlamadım ben bu ısı fundam ya,yumurta var sperm var ama cocuk yok.yorulduk ıkımızdeAman artık bu konuda hiç umudum kalmadı ya moralim bozuluyor. Hiçbir sorun yok görünürde olmuyor. Bu ay letu kullandım yumurtalar oluştu çatladı.Son 4 gün kaldı. Ateş tablom hamilesin diye bağırıyor, yaptığım test dur hemen öyle acele etme diyor
Sanırım tablo son anda çakılacak yine. @Safransarimelegim can @melisaa93 imagination forever @bebekheyecani @simurgggg @IADK @Afratafrac @edahandro
Canım şimdi koşuyorsun eczaneye yenı bır test alıp hemen yapıyorsunDün sabahki sonuçta kan testim begatif çıkmıştı hala adet olmayınca bugğn test aldım tekrardan yaptım 2 3 dk içerisinde silikte olsa çizgiyi gördüm hatta filtrede ekledim siz. Ne diyosunuz
Canım bunu yeni gördüm ben ya gözümden kaçmış sanırım bildirimCanm merhaba nasılsın ? Bi kaç gündür yapıyorum testi hep çift çizgicatlamış mı ney ben anlamadım Eki Görüntüle 3360454
Ay bende aynı markadan almışım. Bir tane daha var aynı markadan şimdi eczanelerde kapalıdır dimi yaaCanım şimdi koşuyorsun eczaneye yenı bır test alıp hemen yapıyorsunbu test pozıtıf ama bazdn bu aptal testlerde hatalı pozıtıf cıkıyor,1 yıldır bın tane test yapınca prof olduk artık eger yenı aldıgın farklı markadada cıkarsa gözün aydın hamişsin
Kuzum daha 10 gün olmuş inşallah görürüz artık sabırsızlıkla bekliyoruz her etiketinde heycan yapıyorum bitanem. Ne güzel yumurtaların büyüyor çatlıyor acaba eşinin sperm kalitesi mi düşük canım ondan da geç olur. Ben tam hamile kaldıgım ay eşimde varikosel oldugunu ögrendik varikoselde genelde kaltesiz sperm denk geldigi için tutmuyor dedi doktorum yani sadece bu geliyor aklıma spermi kaliyeli yapacak şeyler tüketirse faydası olur bence kuzum inşallah bu ay tutmuşturda bunları düşünmeye gerek kalmazAman artık bu konuda hiç umudum kalmadı ya moralim bozuluyor. Hiçbir sorun yok görünürde olmuyor. Bu ay letu kullandım yumurtalar oluştu çatladı.Son 4 gün kaldı. Ateş tablom hamilesin diye bağırıyor, yaptığım test dur hemen öyle acele etme diyor
Sanırım tablo son anda çakılacak yine. @Safransarimelegim can @melisaa93 imagination forever @bebekheyecani @simurgggg @IADK @Afratafrac @edahandro
Nobetcı eczane vardırda evde varsa bosuna gıtme tekrardan yap bakalım bı ne cıkacak.eger cıkarsa cok buyuk ıhtımalle hamılesın canımAy bende aynı markadan almışım. Bir tane daha var aynı markadan şimdi eczanelerde kapalıdır dimi yaa
Ay kızlar ben 9 aralıkta adet oldum. Bugün de hamile olduğumu öğrendimGünaydın canlarımnasılnız
Kızlar sizde durumlar nedir hadi güncelleme alalım nazar boncuklarını koyalım güzel haberler bekliyorum
@Clarkkent
@hmb1109
@stresli50
@ZeynpBuse
@lilyrosey
@tatluboncuk
elena10
@bebekheyecani
Çok tebrik ederim allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah:) sanırım bende bugün hamile oldugumu ögrendim perşembe kan testi vermiştim negatif çıkmıştı çok üzülmüştüm ama bugün hala adet olmayınca tekrar test yaptım ve pozitif sanırım ne diyorsunuzAy kızlar ben 9 aralıkta adet oldum. Bugün de hamile olduğumu öğrendim9 aralıkta adet olunca siteye ara vermek istedim, çünkü okumadık başlık bırakmıyordum. Bu ay hiç umursamayacağım dedim, internetten vs. Hiç bir şeye bakmadım, hiçbir şey düşünmedim. Taaa ki bugün uyandım içime kurt düştü daha adetime de 6 gün vardı. Test yaptım pozitif çıktı bir daha yaptım yine çıktı inanamadım