- 14 Mayıs 2021
- 4.583
- 9.042
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.581
Kuzum ovulasyon testlerını atabılırmısın bı .sende bır gebenın gunlugu kullanmıstın sanırımHayırlı olsun dıyelım cancagzım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum ovulasyon testlerını atabılırmısın bı .sende bır gebenın gunlugu kullanmıstın sanırımHayırlı olsun dıyelım cancagzım
Evet ama onları çekmemiştim hiç görnemiştim yumurtlama onlarda ama eczaneden aldıgım ve şans eseri o akşam yumurtlamayı gördüğüm testi ve ertesi günkü çatlamanın fotoğrafını çekmiştim hemen ekliyorum altaKuzum ovulasyon testlerını atabılırmısın bı .sende bır gebenın gunlugu kullanmıstın sanırım
Yaa 2 testte hatalı olamazz bebiş vaarr büyük ihtimalleAy yaptım şimdi
Evet canım yaptım baya silik çıktı bence dün çatladı ama emin olamiyorumCanım bunu yeni gördüm ben ya gözümden kaçmış sanırım bildirim
27 28 de pik 29 da yani son testinde silinmeye başlamış sanki, çatlamış gibi geldi bana
Bugün test yaptın mı ?
Hayırlı olsun dıyelım cancagzım
Yaa hadi hayırlısı bebiş olsuun inşallahEvet canım yaptım baya silik çıktı bence dün çatladı ama emin olamiyorum
Şimdi eşimle çorba içmeye geldik nöbetçi eczaneden testte alalım yarın yaparsın hem dediYaa 2 testte hatalı olamazz bebiş vaarr büyük ihtimalle
YArın nöbetçi eczane bulursan test al canım ya da acilde kan ver
Canm benim ya insallah olur Allah isteyen herkese nasip etsin canım ozaman ilişkiye devam etmelimiyim dün değerlendirmiştim amaYaa hadi hayırlısı bebiş olsuun inşallah
Bence de dün çatladı çünkü testin silinmeye başlamıştı Bugünü 1 sayabilirsin
Yaa çok iyi olur, hadi bakalım merakla bekliyorum sabahki testiniŞimdi eşimle çorba içmeye geldik nöbetçi eczaneden testte alalım yarın yaparsın hem dedi
Amin amiin canım hayırlısıyla nasip etsin RabbimCanm benim ya insallah olur Allah isteyen herkese nasip etsin canım ozaman ilişkiye devam etmelimiyim dün değerlendirmiştim ama
Teşekkür ederim canım uygulamaya göre 2 gün sonra aslında yumurtlama günüm ama teste dün ben yine de test yapmaya devam edeyim mi ?Amin amiin canım hayırlısıyla nasip etsin Rabbim
Dün olduysa yarın yine olsun sonrası siz nasıl isterseniz öyle olsun canım
Canım garanti olsun yarın da yap sen, zaten silindi diyorsun ama yarın son kez yapabilirsin istersenTeşekkür ederim canım uygulamaya göre 2 gün sonra aslında yumurtlama günüm ama teste dün ben yine de test yapmaya devam edeyim mi ?
Anladım canım çok teşekkür ederimCanım garanti olsun yarın da yap sen, zaten silindi diyorsun ama yarın son kez yapabilirsin istersen
Her ay değişiyor yumurtlama günümüz uygulamayla bazen denk geliyor bazen gelmiyor
Yaaa ben burdayım diyor kuzum mutlaka yarın tekrar dene pazartesi de kan ver çok sevindim senin adına herhangi bir belirtin falan var mıDün sabahki sonuçta kan testim begatif çıkmıştı hala adet olmayınca bugğn test aldım tekrardan yaptım 2 3 dk içerisinde silikte olsa çizgiyi gördüm hatta filtrede ekledim siz. Ne diyosunuz
Yaaa çok sevindim kuzum hayırlı uğurlu olsun bize de dua et olur mu bir belirtin falan var mı senin geçen ay kimyasal mı olmuştu yanlış hatırlamıyorum demiKızlar 3 ay boyunca buradaydım sizinle birlikte bekledim o yüzden sonucumu sizinle paylaşmak istedim testi biraz önce yaptım hala inanamıyorum
Çook teşekkürler Biraz karın ağrım var gibi hafif kramp gibi böyle şişliğim var bide bel ağrım fazla yorgun bitkinlik var ay bide gazım fazlaYaaa ben burdayım diyor kuzum mutlaka yarın tekrar dene pazartesi de kan ver çok sevindim senin adına herhangi bir belirtin falan var mı
Şimdi bazen testlerde hatalı çıkabildiğinden kendim de hemen bir daha test yaptım teyit etmek için. Birkaç gün takip ettim evde. Haftaya kan vermeye gideceğim düzenli artış var mı diye. Çatlama 15 Aralık ise 16 veya 17'sinde de döllenme olma ihtimali var. Ondan şimdi gebelik tam hangi gün oluşmaya başladı bilemeyiz. 13. günde kan verdikten 2 gün sonra beta hcg salgılanmaya başlamış olabilir. Dediğim gibi evde birkaç test yapıp da pozitifse haftaya sen de kan testiyle takip edebilirsin canım. Insallah hayırlısıyla vardır.Evet geç yumurtlamıştım doğru hatırlıyosunuz normal regl tarihim 20sindeydi çatlamayı 15 aralıkta gördüm. Hala adet olmadım. 28 inde kan verdim dün negatif çıktı işte bugünde test yaptım Silik çizgi çıktı
Maşallah şimdi gördüm. Daha yeni yeni geçmeye başlamış gibi duruyor. Sağlıcakla devam eder inşallah. Hayırlı olsun canım.Ay yaptım şimdi
Az önce artımed aldım yaptım başka marka olsun diye onda da silik çıktı yavrumŞimdi bazen testlerde hatalı çıkabildiğinden kendim de hemen bir daha test yaptım teyit etmek için. Birkaç gün takip ettim evde. Haftaya kan vermeye gideceğim düzenli artış var mı diye. Çatlama 15 Aralık ise 16 veya 17'sinde de döllenme olma ihtimali var. Ondan şimdi gebelik tam hangi gün oluşmaya başladı bilemeyiz. 13. günde kan verdikten 2 gün sonra beta hcg salgılanmaya başlamış olabilir. Dediğim gibi evde birkaç test yapıp da pozitifse haftaya sen de kan testiyle takip edebilirsin canım. Insallah hayırlısıyla vardır.
Çoook teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsinMaşallah şimdi gördüm. Daha yeni yeni geçmeye başlamış gibi duruyor. Sağlıcakla devam eder inşallah. Hayırlı olsun canım.