- 31 Ağustos 2012
- 21.808
- 35.100
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.541
Canım sadece letu mu kullandin, çatlatma iğnesi oldun mu ?Aman artık bu konuda hiç umudum kalmadı ya moralim bozuluyor. Hiçbir sorun yok görünürde olmuyor. Bu ay letu kullandım yumurtalar oluştu çatladı.Son 4 gün kaldı. Ateş tablom hamilesin diye bağırıyor, yaptığım test dur hemen öyle acele etme diyor
Sanırım tablo son anda çakılacak yine.Safransari @melegim can melisaa93 @imagination forever @bebekheyecani @simurgggg @IADK @Afratafrac @edahandro
Canım sorun olsa sorunun üstüne gidilir.Aman artık bu konuda hiç umudum kalmadı ya moralim bozuluyor. Hiçbir sorun yok görünürde olmuyor. Bu ay letu kullandım yumurtalar oluştu çatladı.Son 4 gün kaldı. Ateş tablom hamilesin diye bağırıyor, yaptığım test dur hemen öyle acele etme diyor
Sanırım tablo son anda çakılacak yine.Safransari @melegim can melisaa93 @imagination forever @bebekheyecani @simurgggg @IADK @Afratafrac @edahandro
Böyle sebepsiz olması da çok can sıkıcı yaa eşimin değerleri iyi değildi takviyeyle toparladık şuan kese var ama tabi devam eder mi bilemiyorum. Soruna yönelik tedavi insanı rahatlatıyor ama yine de nasip de yoksa olmuyor maalesef Rabbim nasip etsin inşallahOnun da kullandığı dönemler oldu hala da ara ara kullanıyor sperm analizi de iyi çıkmıştı. Sorun ne gerçekten bilmiyorum
Ateş çok güzel evet ama senin tablo bıze kac kez feykk attı , yınede daha 4 günüm var dıyorsun ne dıyorduk kırmızılar gelmeden o iş belli olmazAman artık bu konuda hiç umudum kalmadı ya moralim bozuluyor. Hiçbir sorun yok görünürde olmuyor. Bu ay letu kullandım yumurtalar oluştu çatladı.Son 4 gün kaldı. Ateş tablom hamilesin diye bağırıyor, yaptığım test dur hemen öyle acele etme diyor
Maşallah canım hayırlı olsun. Çok sevindim. Inşallah sağlıkla ilerler.Kızlar 3 ay boyunca buradaydım sizinle birlikte bekledim o yüzden sonucumu sizinle paylaşmak istedimtesti biraz önce yaptım hala inanamıyorum
Topiğin son hamişi de çıktıKızlar 3 ay boyunca buradaydım sizinle birlikte bekledim o yüzden sonucumu sizinle paylaşmak istedimtesti biraz önce yaptım hala inanamıyorum
Amin kuzum inşallah çok yardımcı oldun bana göremediğim çizgilerimi sen gördünTopiğin son hamişi de çıktı
Canım tebrik ederim, bu sefer sağlıcakla ilerlesin inşallah
Amin kuzum Allah razı olsunMaşallah canım hayırlı olsun. Çok sevindim. Inşallah sağlıkla ilerler.
Kızlar kan testim dün negatif çıktı ama hala adet olmadıgım için test yaptım az önce sanki silikte olsa çizgi var sizde bir bakar mısınızGüzel haberlerini alalım inşallah yaa
İnşAllah gecikirde hamile olduğunu öğrenirsinÇıktı bugün sonuç kuzum doktoruma attım ovulasyon olmuş değer gayet iyi dedi gecikme olursa ya da adet olursan tekrar görüşelim dedi. Son 5 gün kaldı bekliyorum ateş de fena değil ama benimki son anda çakıldığı için umutlanmak istemiyorum
Ateşin çok iyi görünüyor testte de İnşAllah belli olmaya başlarAman artık bu konuda hiç umudum kalmadı ya moralim bozuluyor. Hiçbir sorun yok görünürde olmuyor. Bu ay letu kullandım yumurtalar oluştu çatladı.Son 4 gün kaldı. Ateş tablom hamilesin diye bağırıyor, yaptığım test dur hemen öyle acele etme diyor
Yaa canımsın hamişlerin duası kabul olurmuş, inşallah arkandan gelirimAmin kuzum inşallah çok yardımcı oldun bana göremediğim çizgilerimi sen gördünçok dua edicem sana
Yaa çok sevindim baya da belli çizgi gözün aydiinKızlar 3 ay boyunca buradaydım sizinle birlikte bekledim o yüzden sonucumu sizinle paylaşmak istedimtesti biraz önce yaptım hala inanamıyorum
Laboquick mi markasi eğer öyleyse var gibi ama dün test de negatif çıkmış testi tekrarlayın benceKızlar kan testim dün negatif çıktı ama hala adet olmadıgım için test yaptım az önce sanki silikte olsa çizgi var sizde bir bakar mısınız
Roll gebelik testi adıLaboquick mi markasi eğer öyleyse var gibi ama dün test de negatif çıkmış testi tekrarlayın bence
Ay inşallah bebeğim senden bu haberi almayı çok isterimYaa canımsın hamişlerin duası kabul olurmuş, inşallah arkandan gelirim
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunYaa çok sevindim baya da belli çizgi gözün aydiin
YaaAy inşallah bebeğim senden bu haberi almayı çok isterim
Kızlar benimde attıgım görsele bir bakar mısınız nolurAy inşallah bebeğim senden bu haberi almayı çok isterim