- 19 Haziran 2023
- 1.371
- 681
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.281
Ne güzel inşallah bize de nasip olurBiz çakşır kullandık eşim içti daha doğrusu 2. Şişenin ortasında hamile kaldım
Her ikisi de kullanılabiliyormuş sanırım kuzumHayıt suyunu daha çok duydum kuzum çaksır erkeklere daha iyi geliyor sanırım ama kullanmadım hiç zararı olur diye korktum
İnşallahNe güzel inşallah bize de nasip olur
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Çok araştıra araştıra kafam çorba oldu. Doktorumda bi kan testi verin geciktiyseniz deyince heyecanlandım. Haberleşelim mutlaka :)Geç yumurtlama olduysa adetiniz de ona göre gecikir. Çatlamadan yaklaşık 2 hafta sonra adet olunuyor. Birkaç gün önce ya da sonra oynama olabilir. Ayın 28-29'una tekabül ediyor. Çatlamadan sonra da gebelik oluştuysa genelde 12.gün veya sonrasında idrar testlerinde pozitif sonuç alınması muhtemel. O da 26 ve sonrasına tekabül ediyor. Benim de ayın 17'sinde çatlama 6 günüm kaldı bakalım. Bekliyorum.
Rica ederim. Haklısınız kafa karışıklığı olabilir ilk kez takip ettiyseniz ya da ilk defa geç yumurtlama olduğunu anladıysanız. Geç dediğim genele ve genel olarak normal kabul edilene göre geç. Yoksa herkes 28 günde bir adet olup, 14.günü yumurtlama yaşayacak, hemen gününde de hiç şaşmadan adetini olacak diye bir şey yok. Biz de robot değiliz sonuçta. Vücut da kendine göre düzenlemeler değişiklikler yapıyor. Hani şey gibi, eve yeni bir misafir gelecek haberini alınca hazırlık yapılması gibi. Korunmayı bırakınca adet döngüsü uzayabilir, yumurtlama günü değişebilir, adet belirtileriniz değişebilir veya başka şeyler.Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Çok araştıra araştıra kafam çorba oldu. Doktorumda bi kan testi verin geciktiyseniz deyince heyecanlandım. Haberleşelim mutlaka :)
Daha önce iki kürtaj oldum ya içim rahat olmuyor bir türlüKızlar toplanın ben bugün hastaneye gittim 5+3 normalde kese 6+2 gözüktü.yolk.saci oluşmuş ama kalp atışı yok şimdi dedi cumartesi gel dedi dinlemeye
Hiç korkma yolk saçı varsa bebiş de vardırKızlar toplanın ben bugün hastaneye gittim 5+3 normalde kese 6+2 gözüktü.yolk.saci oluşmuş ama kalp atışı yok şimdi dedi cumartesi gel dedi dinlemeye
Testlere hiç takılmayın bende test yapıp kendimi korkutmuştum hiç bunlara gerek yok kendinizi strese sokmayın akışına bırakın önemli olan 2 günde düzenli artışAdet günüm yarıın 2 gün önce beta 74dü bu ay test ilk defa yaptım bu koyuluk normal mii daha koyu olması gerekir miydii ?
Yolk saçi var dedi.altan muane etti ama kalp atışı.duymadi ya bu cumartesi çağırdı tekrar açıkçası korkuyorum yaHiç korkma yolk saçı varsa bebiş de vardırbende vajinalden duymuştum 6+3 de karından duyulmadı o yüzden beklemek daha iyi
Stres olma kalp atışını duyup geliceksinYolk saçi var dedi.altan muane etti ama kalp atışı.duymadi ya bu cumartesi çağırdı tekrar açıkçası korkuyorum ya
İnşallah canımStres olma kalp atışını duyup geliceksin
Benim şimdi adet tarihi.degistiecekmiyim uyulamada 5+3 ama.6+2 o zaman.ne zaman oluyorStres olma kalp atışını duyup geliceksin
Ben hiç yapmıcaktım hatıra kalsın diye yapiyim dedim biraz açık renk geldi ama normaldir daha adet günüm bile gelmedi son ilişkiye göre 13.gündeyimTestlere hiç takılmayın bende test yapıp kendimi korkutmuştum hiç bunlara gerek yok kendinizi strese sokmayın akışına bırakın önemli olan 2 günde düzenli artış
Evet bende değiştirdim geç döllenme olunca ama bekle ilk kalp atışını duy öyle değiştirirsinBenim şimdi adet tarihi.degistiecekmiyim uyulamada 5+3 ama.6+2 o zaman.ne zaman oluyor
Nasıl değiştirdin kiEvet bende değiştirdim geç döllenme olunca ama bekle ilk kalp atışını duy öyle değiştirirsin
Hayır canım vermedim çarşamba günü doktor randevum varSenin durumlar nasıl kuzum bida verdin mi kan