- 13 Aralık 2022
- 7.787
- 7.412
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.301
Kuzum Benimkide geldi bugünZumruduanka96 kuzum ben adet oldum
Oo baya erken daha kıpkırmızı görmen için 10 gün gecikmen gerekiyorBen hiç yapmıcaktım hatıra kalsın diye yapiyim dedim biraz açık renk geldi ama normaldir daha adet günüm bile gelmedi son ilişkiye göre 13.gündeyimKan için yarın tekrarlıcam
Mesela son adet tarihim 30 ekim değilde 4 Kasım yaptımNasıl değiştirdin ki
Geç döllenme dışında adet tarihi değişmiyor. Ultrasonda bazen bir hafta ileri bazen geri çıkabiliyor bunlar normal sayılıyor doktorunuza da danışabilirsinizBenim şimdi adet tarihi.degistiecekmiyim uyulamada 5+3 ama.6+2 o zaman.ne zaman oluyor
Ocak ayına nasip olsun inşallah kuzumKuzum Benimkide geldi bugün
Heyecan işteOo baya erken daha kıpkırmızı görmen için 10 gün gecikmen gerekiyor
Canım benim değerim de öyle acaba gittin mi doktorra ne durumdasın merak ettimAyy inşallah canım yaaa
Ne kadar fiyatiKızlar elimde proxyfemin takviye var tüp bebek tedavisine başlayacam uygun fyt stmk istiyorum ilginene varsa bide keçiboynuzu özü var en iyi markanın
Hiç sormadım.onu.Geç döllenme dışında adet tarihi değişmiyor. Ultrasonda bazen bir hafta ileri bazen geri çıkabiliyor bunlar normal sayılıyor doktorunuza da danışabilirsiniz
Anladım benimde 17 Kasım değil 11 oluyor o zamanMesela son adet tarihim 30 ekim değilde 4 Kasım yaptım
Yaa inşallah canım hepimizden gelsin o güzel haberler
İnşallah canım haber ver merak ederimYaa inşallah canım hepimizden gelsin o güzel haberlerhala reglim gelmedi ama bugün gidemedim kan yarın sabahtan vericem inşallah
Test aldn mi pekiYaa inşallah canım hepimizden gelsin o güzel haberlerhala reglim gelmedi ama bugün gidemedim kan yarın sabahtan vericem inşallah
Canım aynı şeyler bende de var ya hep şişer çok acirdi göğüslerim şimdi bir hafta geçti hala bişey yok ama kasıklarımda batma var belim ağrıyor . Stresten de oluyor tüm bunlar gebelik belirtisi de oluyor inan insan kendini dinledikçe kafayı yiyorsun acaba acaba diyeKızlar ben bu ay için bebek olmayacağını biliyordum ama 1 gün gecikince test yaptım negatifti aşırı modum düştü gecikince ümitleniyor insan içten içe. Bir haftadır hafif hafif hiç geçmeyen sağ kasığımda batma var birde belimde geç yumurtluyorum ondan dedim o da 1 hafta sürmez. Göğüslerim regli öncesi şişer acırdı şuan hiç oralı değiller bebek istemeye başladık başlayalı düzenim kaçtı iyice sizce stresten mi
Tamam canım haber vericem mutlakaİnşallah canım haber ver merak ederim
En son 2 gün önce test yapmıştım yine hafif gölgeli çıktı ama onceki yaptığımdan daha az belirgindi cizgiTest aldn mi peki
Kuzum kendimi dinlemekten geçtim artık eğilip doğrulurken de acımaya başladı anlamadım benim geçen ay kimyasal gebelikte de göğüslerim hiç acımadı hatta herzamankinden küçükler anlayamıyorum regli olacak gibi bile değilimCanım aynı şeyler bende de var ya hep şişer çok acirdi göğüslerim şimdi bir hafta geçti hala bişey yok ama kasıklarımda batma var belim ağrıyor . Stresten de oluyor tüm bunlar gebelik belirtisi de oluyor inan insan kendini dinledikçe kafayı yiyorsun acaba acaba diye
Kuşum acaba kimyasal mı ya geçen ay benimde o şekilde oldu. Ama inşallah tam tersidirEn son 2 gün önce test yapmıştım yine hafif gölgeli çıktı ama onceki yaptığımdan daha az belirgindi cizgi
Sende bize haber ver canım güzel haberlerini bekliyoruzHayır canım vermedim çarşamba günü doktor randevum var