- 15 Aralık 2023
- 95
- 25
- 29
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.161
İki eşit renk olunca pik oluyor diye biliyorum canım seninki öyleKızlar bakarmısınız pik mi bugün öğlen 2 buçukta yaptım ben pik gibi gördüm ama bi de siz bakarmısınız?
Vereceğim inşallah pazartesi çok heyecanlı yaa Allah isteyen herkese nasip etsin bide kan verince haber ederim sizeHayırlı olsun canım var görünüyor hemen kan ver
Amin canımVereceğim inşallah pazartesi çok heyecanlı yaa Allah isteyen herkese nasip etsin bide kan verince haber ederim size
Var o zaman gözün aydın inşallah sağlıkla ilerlerHemen çıktı
İki eşit renk olunca pik oluyor diye biliyorum canım seninki öyle
Hadi ya olsun en azından çok gecikmemiş umarım bir daha ki ay hiç gelmez canımCanım benim 2 gün gecikmeyle bugün geldifemara kullanıcam ilk kez bu ay bakalım
Sarı ve yeşil renk akıntı enfeksiyon diye biliyorum canım, ama genelde enfeksiyon olunca akıntı kokulu oluyorKızlar az önce cok afedersiniz lavaboya gidince peceteye gelen bi akıntı gördüm ama ilk defa böyle bi renkte akıntım oldu, yogun kıvamlı ip gibi sarının cok acık yesile calan rengi gibi kokusuz bi seydi, ay ben enfeksiyon mu oldum acaba yoksa gebelik belirtisi midirallahım lütfen enfeksiyon olmasın ya, daha önce hic enfeksiyon olmadım ve nasıl oluyor bilmiyorum, kasıntı yok koku yok hicbir sey yok
Sarı ve yeşil renk akıntı enfeksiyon diye biliyorum canım, ama genelde enfeksiyon olunca akıntı kokulu oluyor
Yaa hiç duymamıştım inşallah öyledir canımEski konularda bununla gebeligini ögrenenler ve her gebeliginde yasayanlar da olmus, bu beni biraz umutlandırdı acıkcası ama bastıran kasık agrısı da adet oldum olucam gibi hissettiriyor, pazar gününe kadar olmazsam test yapıcam umarım bebis vardır
Benimde öyleydinkoyu sarı regli oldum öyle olunca regli geliyor benimKızlar az önce cok afedersiniz lavaboya gidince peceteye gelen bi akıntı gördüm ama ilk defa böyle bi renkte akıntım oldu, yogun kıvamlı ip gibi sarının cok acık yesile calan rengi gibi kokusuz bi seydi, ay ben enfeksiyon mu oldum acaba yoksa gebelik belirtisi midirallahım lütfen enfeksiyon olmasın ya, daha önce hic enfeksiyon olmadım ve nasıl oluyor bilmiyorum, kasıntı yok koku yok hicbir sey yok
Amin canım inşallah senin de gelmez de yeni yılda hiç adet olmadan bebiş haberi alırızHadi ya olsun en azından çok gecikmemiş umarım bir daha ki ay hiç gelmez canım
Benimde beyaz şeffaf akıntım var baya ya, regliden önce hiç öyle olmazdı. Sizce normal mi yaşayan var mı böyle?Benimde öyleydinkoyu sarı regli oldum öyle olunca regli geliyor benim
Benimde beyaz şeffaf akıntım var baya ya, regliden önce hiç öyle olmazdı. Sizce normal mi yaşayan var mı böyle?
Evet canım folik asit ilk bana saglik ocağındaki doktorum onu vermişti geçen ay gebelik oncesi ama bu hafta gittigim kadın dogum doktorum başka verdi.ve çok daha iyi bu dedi.digerini kullanmayı bıraktım buna devam ediyorum.bak resmini attim devlet karsilamiyo fakat b12 de varmış bunda içerigindeki değerlerde daha iyi geldi bana bunu tavsiye ederimKızlar bu folikasit dimi ya üstünde yazıyor ama eskiden alıyordum folibol yada folikasit yazardı bunda folbetake yazıyor biraz çekindim kulanmaktan eczacıya sordum yani hamileler kullanıyorum diye evet dedi
Nasıl bi akıntı acabaBu akıntıyla gebelik ögrenenler de olmus, resmen herkes farklı seyler yasıyor insallah tüm belirtiler bebektendir, her seyi ona yormaktan kafaları yiyecegiz yoksa
Umarım canım bat pazar günü ama başladı sancılar geldi gelicek benimkideAmin canım inşallah senin de gelmez de yeni yılda hiç adet olmadan bebiş haberi alırız
Benim her regli öncesi gelir canım yoğun değil ama olur hatta şuan da varBenimde beyaz şeffaf akıntım var baya ya, regliden önce hiç öyle olmazdı. Sizce normal mi yaşayan var mı böyle?