- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.141
Canım ben bugün keseyi gördüm. Çok şükür herşey yolunda. Haftaya da kalp atışı için çağırdıBen kendimi hamile.gibi hissetmiyorum ya inşallah keseni gorurusun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben bugün keseyi gördüm. Çok şükür herşey yolunda. Haftaya da kalp atışı için çağırdıBen kendimi hamile.gibi hissetmiyorum ya inşallah keseni gorurusun canım
Yani tam anlamadım canım sorunu ama ilk çocuk için 3 aydır deniyoruzCanım senin bu ilk denemen mi
benimde yumurtlamadan sonra 14.günüm bugün inşallah vardır gelmez canımcım negatif korkusundan test yapamıyoz yoksa da gelcek zaten akıntı fln varmı sende nsl durumun
kızlar benim kırmızılar göründü olmamış bu ay allah hamişlere sağlık versin hamiş olmak isteyenlerede nasip etsin inşallah
Yaa aynıyız canım fazla panik yapıyorsun ilk aylar normal 1 hafta daha regli olmazsan doktora gidersin testlerde çizgi görmediğin sürece şüphelenme stres yapma bu kadar panik yaptığın için regli olmama ihtimalin çok yüksekYani tam anlamadım canım sorunu ama ilk çocuk için 3 aydır deniyoruz
Benim fix gelicekse gelir o gün takvime göre mesela önmzdeki ay inşallah gelmez 21 inde olurum hep bi gün öne çekiyobenimde gelcek sanırım baya agrım var senin düzenlimidir günündemi geldi ben geçen ay geciktim bu ay gününde gelir diye düşünüyorum bakalım şuan yok ama gelcek gibi
Canım benim 2 gün gecikmeyle bugün geldi femara kullanıcam ilk kez bu ay bakalımMerveeee57 kuzum listeye bakayım dedim de senin bat geçmiş naptın var mı güzel bir haber
Evet canım kanamam durdu çok şükür kan verdim ilk 13 çıktı iki gün sonra 25 oldu. Sonra 25den dört gün sonra verdim o da 123 oldu canım daha vermeyi düşünmüyorum bekliycem şimdilikCandy7777 canımm mesajlar arasında aramayayım direkt sorayım dedim en son kanaman durmuştu naptın şimdi nasılsın değerlerin nasıl?
Ben adete 4 gün kala öğrendim ama kan vermedim hemen adetim dört gün geçti verdim 698 çıktıBen 1-2 aydır buraya da bakmayı bırakmıştım o yüzden kim ne durumda bilmiyorum senide tebrik ederim sen ne zaman öğrendin değerin kaçtı
Ayyy çok.sevindim ya gözün aydın inşallah haftaya berbaber duyarızCanım ben bugün keseyi gördüm. Çok şükür herşey yolunda. Haftaya da kalp atışı için çağırdı
İnşallahAyyy çok.sevindim ya gözün aydın inşallah haftaya berbaber duyarız
Bariz var oradan el salliyo iste t cizgisi hayırlı olsun kanla netlestirirsen değerini falan ogrenirsinEki Görüntüle 3356854 kızlar acil cevap adet günüm bugün var mı sizce ???
Bide kaç dakikada cıktı acaba? Markası neydiEki Görüntüle 3356854 kızlar acil cevap adet günüm bugün var mı sizce ???
İnşallah ya koyuluğunu takip edecem ona göre kan verecemBariz var oradan el salliyo iste t cizgisi hayırlı olsun kanla netlestirirsen değerini falan ogrenirsin
İnşallah ya koyuluğunu takip edecem onaBariz var oradan el salliyo iste t cizgisi hayırlı olsun kanla netlestirirsen değerini falan ogrenirsin
Oncomed markası normal testBide kaç dakikada cıktı acaba? Markası neydi
Hemen çıktıİnşallah ya koyuluğunu takip edecem ona
Oncomed markası normal test
Hayırlı olsun canım var görünüyor hemen kan verEki Görüntüle 3356854 kızlar acil cevap adet günüm bugün var mı sizce ???