- 19 Haziran 2023
- 1.371
- 681
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.181
Bende aynı durumdayımBenimde beyaz şeffaf akıntım var baya ya, regliden önce hiç öyle olmazdı. Sizce normal mi yaşayan var mı böyle?
Vallahi öyle ne olsa hemen google yazıyorum hamilelik belirtisi mi diyeBu akıntıyla gebelik ögrenenler de olmus, resmen herkes farklı seyler yasıyor insallah tüm belirtiler bebektendir, her seyi ona yormaktan kafaları yiyecegiz yoksa
Bende olmazdı ama şuan yaşıyorumBenim her regli öncesi gelir canım yoğun değil ama olur hatta şuan da var
Seninde geçti mi bat canımBende aynı durumdayım
Yok canım bat 26 aralık. Daha önce hiç adetimden önce böyle akıntım olmazdıSeninde geçti mi bat canım
Bende olmazdı ama şuan yaşıyorumptesi olsun diye iple çekiyorum vallahi bu bilinmezlik beni çok geriyor . Eşim de gerildi biraz rahat ol çok takıyorsun diyip duruyor
Yok canım bat 26 aralık. Daha önce hiç adetimden önce böyle akıntım olmazdı
Vücudumuz bizimle oyun oynuyorBence akıntıları bile degisik degisik kendimiz üretiyoruzbu vücut bize saka yapmak icin her sey yapıyor gibi, en son bezleri totomuza takmasak iyiydi ama sonumuz öyle gibi
Benimde olmazdı , benim bat geçti 5 gün bugün testim silik çıkıyor kimyasal olmasından korkuyorum aslındaYok canım bat 26 aralık. Daha önce hiç adetimden önce böyle akıntım olmazdı
Benimde olmazdı , benim bat geçti 5 gün bugün testim silik çıkıyor kimyasal olmasından korkuyorumYok canım bat 26 aralık. Daha önce hiç adetimden önce böyle akıntım olmazdı
Yaa Allah iyiliğini versin doğru sonumuz öyle görünüyorBence akıntıları bile degisik degisik kendimiz üretiyoruzbu vücut bize saka yapmak icin her sey yapıyor gibi, en son bezleri totomuza takmasak iyiydi ama sonumuz öyle gibi
Aaaa kan verdin miiiiBenimde olmazdı , benim bat geçti 5 gün bugün testim silik çıkıyor kimyasal olmasından korkuyorum aslında
Ptesi randevu aldım o zamana kadar reglim gelmezse kan verip öğrenicem inşallah canımAaaa kan verdin miiii
Ay hadi hayırlısı olsun ben daha bata var sanıyordum yaaa testte de silik çıktıysa hamilelik olma ihtimali çok yüksekPtesi randevu aldım o zamana kadar reglim gelmezse kan verip öğrenicem inşallah canım
Benimde olmazdı , benim bat geçti 5 gün bugün testim silik çıkıyor kimyasal olmasından korkuyorum aslında
Ay inşallah bebiş belirtisidir kuzumBende olmazdı ama şuan yaşıyorumptesi olsun diye iple çekiyorum vallahi bu bilinmezlik beni çok geriyor . Eşim de gerildi biraz rahat ol çok takıyorsun diyip duruyor
Banada aile hekimi.yazmadi gitim eczaneye bunu verdi üstündeki isim farklı olunca korktum ya acaba farklı bir şey mi diye sağol canım cevabın için bu hafta doktora gidince gostericem bunuEvet canım folik asit ilk bana saglik ocağındaki doktorum onu vermişti geçen ay gebelik oncesi ama bu hafta gittigim kadın dogum doktorum başka verdi.ve çok daha iyi bu dedi.digerini kullanmayı bıraktım buna devam ediyorum.bak resmini attim devlet karsilamiyo fakat b12 de varmış bunda içerigindeki değerlerde daha iyi geldi bana bunu tavsiye ederim
Kuzum inşallah bebiş vardır ama yoksa bile bekletmesin adetin bir an önce gelsin inşallahUmarım canım bat pazar günü ama başladı sancılar geldi gelicek benimkide
Esim ilac isinde bunu alir bana hepEvet canım folik asit ilk bana saglik ocağındaki doktorum onu vermişti geçen ay gebelik oncesi ama bu hafta gittigim kadın dogum doktorum başka verdi.ve çok daha iyi bu dedi.digerini kullanmayı bıraktım buna devam ediyorum.bak resmini attim devlet karsilamiyo fakat b12 de varmış bunda içerigindeki değerlerde daha iyi geldi bana bunu tavsiye ederim
İnşallah canımKuzum inşallah bebiş vardır ama yoksa bile bekletmesin adetin bir an önce gelsin inşallah
İnşallah canımAy hadi hayırlısı olsun ben daha bata var sanıyordum yaaa testte de silik çıktıysa hamilelik olma ihtimali çok yüksek