- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.796
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.761
Gayet güzel bence canım ideal görünüyor , öyle de devam eder inşallahCanım ben yazmıştım sana cumartesi 5,77 çıktı beta pazartesi 22,53 çıktı bugün tekrar verdim 70,57 çıktı artış nasıl iyi mi
Sağol canım teşekkür ederimGayet güzel bence canım ideal görünüyor , öyle de devam eder inşallah
Kızlarım merhabalar, iş yerindeyim ofis ortamında çalışıyorum otururken kalktım pantolonumun arka kısmımda bi ıslaklık vardı regl oldum zannettim pantolonuma çıktı sandım ama baktım sadece ıslaklık var bugünde regl günüm ama olmadım perşembe günü yumurtlamayı gördüm cuma sabahı silikti 3 günüde değerlendirdik. sizce sebebi gebelik midir :)Gayet güzel bence canım ideal görünüyor , öyle de devam eder inşallah
İnşallah kuzum inşallah ben de artık heyecanla bekliyorum gelsin artık annesine aminİnşallah kuzum inşallah saglıkla gelsin artık çok bekletti annesini minnoş. Belli oldu kuzum kızım olacak tüm teorileri yıktım geçtim bir prenses daha geliyor
Kızlarım merhabalar, iş yerindeyim ofis ortamında çalışıyorum otururken kalktım pantolonumun arka kısmımda bi ıslaklık vardı regl oldum zannettim pantolonuma çıktı sandım ama baktım sadece ıslaklık var bugünde regl günüm ama olmadım perşembe günü yumurtlamayı gördüm cuma sabahı silikti 3 günüde değerlendirdik. sizce sebebi gebelik midir :)
Çatlamadan sonraki kaçıncı günün kuzumBende beklemedeyim kuzum zaman geçmek bilmiyo yaaaa
İnşallah öyledir ama belirti demek için biraz erken gibi canım. Ama ben adete yakın su gibi ıslaklığı kimden duyduysam yüzde 90 denir belki gebelik belirtisi diye çıkmıştı ama adete yakın olan zamanda ki. Olmak zorunda değil ama olanlarda hep öyle okudum çoğunu. Belki yine yumurtlama akıntısı da olabilir her şey olabilir yani daha erken olduğu içinKızlarım merhabalar, iş yerindeyim ofis ortamında çalışıyorum otururken kalktım pantolonumun arka kısmımda bi ıslaklık vardı regl oldum zannettim pantolonuma çıktı sandım ama baktım sadece ıslaklık var bugünde regl günüm ama olmadım perşembe günü yumurtlamayı gördüm cuma sabahı silikti 3 günüde değerlendirdik. sizce sebebi gebelik midir :)
9 gündeyim kuzumÇatlamadan sonraki kaçıncı günün kuzum
Ayy az kaldı kuzummm9 gündeyim kuzum
tekrar birliktelik olsa mı acaba kızlarİnşallah öyledir ama belirti demek için biraz erken gibi canım. Ama ben adete yakın su gibi ıslaklığı kimden duyduysam yüzde 90 denir belki gebelik belirtisi diye çıkmıştı ama adete yakın olan zamanda ki. Olmak zorunda değil ama olanlarda hep öyle okudum çoğunu. Belki yine yumurtlama akıntısı da olabilir her şey olabilir yani daha erken olduğu için
Evet az kaldı kuzum bata kadar test yapmıcam ama9 gündeyim kuzum
Denemeye değer:)) burda bir arkadaş adete bikaç gün kala yapılan değerlendirme sonucu hamile kaldı geç yumurtlama geç döllenmeyle . Daha yeni öğrendi sayılır. Her şey olabilir yanitekrar birliktelik olsa mı acaba kızlar
Sağlıkla hayırla devam etsin ne güzel beklemeden olmuşKizlar kurtajdan sonra ilk adetm oldu ikinciyi bugun bekliyordm ovulasyon yaptm kipkirmizi sonra hcg yaptm o da 30 saniyede cikti. Inanamiyorm 4 gun once yoktu. Ellerm titrio. 5 aylk gebelik sonrasi hemen olup sknti yasayan oldu mu acabaEki Görüntüle 3355440
Maasallah inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ben de kürtajdan sonra ki ilk yumurtlamam inşallah adet olmadan güzel haberle bu yılı bitirirmKizlar kurtajdan sonra ilk adetm oldu ikinciyi bugun bekliyordm ovulasyon yaptm kipkirmizi sonra hcg yaptm o da 30 saniyede cikti. Inanamiyorm 4 gun once yoktu. Ellerm titrio. 5 aylk gebelik sonrasi hemen olup sknti yasayan oldu mu acabaEki Görüntüle 3355440
Insallh cnm. Tabi rahim tertemiz olunca. Allah nasip eder insallh. Acimizi unuttururMaasallah inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ben de kürtajdan sonra ki ilk yumurtlamam inşallah adet olmadan güzel haberle bu yılı bitirirm
Haklisin sorayam oralara. Allah razi olsunSağlıkla hayırla devam etsin ne güzel beklemeden olmuşsıkıntı olup olmayacağını anneler grubundakiler daha iyi yorumlayabilir bence o gruplarda vardır illaki yaşayan
Yapma kuzum bazen erken test yapıp moral bozuyoruz sadeceEvet az kaldı kuzum bata kadar test yapmıcam ama
OOLEYYYY HADİ GÖZÜN AYDIN CANIMMKizlar kurtajdan sonra ilk adetm oldu ikinciyi bugun bekliyordm ovulasyon yaptm kipkirmizi sonra hcg yaptm o da 30 saniyede cikti. Inanamiyorm 4 gun once yoktu. Ellerm titrio. 5 aylk gebelik sonrasi hemen olup sknti yasayan oldu mu acabaEki Görüntüle 3355440
Allah razi olsn insallh ayni seyleri yasamam. sevinemiyorm gonul rahatligiylaO
OOLEYYYY HADİ GÖZÜN AYDIN CANIMM