-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.721
Kızlar selam çok heyecan bastı beni bugün regl olmam gerekiyodu ama halen daha olmadım stresten iş yerinde çalışamıyorum bile ani hareket yaparımda kırmızı noktalar beni bulur diye bi yandan da içim pırpır ediyor. evvelsi gün test yaptım negatifti inşallah pozitife dönerde size güzel haberleri bende veririm :)Bence yinede regl günün geçince tekrarla sonradan öğrenen çok kişi var , ikimiz içinde hayırlısı olsun canım
Seni o kadar iyi anlıyorum ki adet günü ben de böyleyim hareket edince hemen gelir kırmızılar diye kısıtlıyorum hareketlerimi halbuki gelecek olduktan sonra geliyorlar da insan bir strese giriyor yalnız değilsinKızlar selam çok heyecan bastı beni bugün regl olmam gerekiyodu ama halen daha olmadım stresten iş yerinde çalışamıyorum bile ani hareket yaparımda kırmızı noktalar beni bulur diye bi yandan da içim pırpır ediyor. evvelsi gün test yaptım negatifti inşallah pozitife dönerde size güzel haberleri bende veririm :)
Sanki bir siliklik.var ama ben bu silik testlere hiç güvenmiyorum çünkü çok yanilti beni o yüzden bekle canım en iyisiSonuç bu erken olduğundanmı böyle
Cuma gitsem rahat görürüm ama bir hafta beklicem kalp atışı için inşallah duyarim teşekkürler canım Allah sanada nasip etsin1500 üstünde kese görünüyor kuzum tebrik ederim sağ salim kucağına al inşallah
Anladım canım beklicem inşallah vardırda aşılamaya gerek kalmaz ilk defa böyle bişey yaşadımSanki bir siliklik.var ama ben bu silik testlere hiç güvenmiyorum çünkü çok yanilti beni o yüzden bekle canım en iyisi
Ayy gerçekten beni anlamanıza çok sevindim. iYİKİ VARSINIZ KIZLARIM. 2 senelik evliyiz 7 ekimden beridir bebek için çalışmalara koyulduk daha nasip olmadı yeni sayılır bakalım inşallah bu sefer tutmuştur :)Seni o kadar iyi anlıyorum ki adet günü ben de böyleyim hareket edince hemen gelir kırmızılar diye kısıtlıyorum hareketlerimi halbuki gelecek olduktan sonra geliyorlar da insan bir strese giriyor yalnız değilsinne zamandır istiyorsunuz kuzum bebişi
Canım artımed ise burda çok kişinin canını yaktı yalancı pozitif çıkartıyor başka marka testin varsa onla dene benceArtımed gibi biseydi sanırım kutusunu attım da aklımda kalmış
Regl günü ya da geciktikten sonra testi pozitifine dönen çok kişi olduKızlar akşam test yaptım negatif bugün regl 2 gün kaldı bu ayda olmadı demekki
yok kuşum ya sanmıyorum yumurtlama günüm belli olsa silikte olsa kesin çıkardı bence hiç öyle umudum yakRegl günü ya da geciktikten sonra testi pozitifine dönen çok kişi oldu
Kesin diye bir şey yok bu kesinlerin tersi çok kişi oldu burdayok kuşum ya sanmıyorum yumurtlama günüm belli olsa silikte olsa kesin çıkardı bence hiç öyle umudum yak
Daha çok yeni kuzum olur olur sen stres yapma stres tüm kötülüklerin başıAyy gerçekten beni anlamanıza çok sevindim. iYİKİ VARSINIZ KIZLARIM. 2 senelik evliyiz 7 ekimden beridir bebek için çalışmalara koyulduk daha nasip olmadı yeni sayılır bakalım inşallah bu sefer tutmuştur :)
Canım kesenin boyutu gayet iyi dış gebelikte rahimde kese gözükmez ki tüplerde oluştugu zaman dış gebelik olur ben mi yanlış biliyorumKizlar tek kese göründü ama karnımda sıvı varmış bu da dış gebeligi düşündürebilirmis takip edicez dedu Perşembe kan ver cuma da gel dedi. 4+4 haftaligim şuan 5.31 mm mis kese nasıl sizcemelegim can
Bende öyle biliyorum canım ama doktor yalancı kese oluşabiliyor dedi. Karinda ki sıvıdan şüphelendi ama inşallah bebek diye umuyorum dedi.dis gebelik şüphesinden dolayı da sık takip edicem deduCanım kesenin boyutu gayet iyi dış gebelikte rahimde kese gözükmez ki tüplerde oluştugu zaman dış gebelik olur ben mi yanlış biliyorum
Aynen öyle canım içini ferah tutDoğru söylüyorsun kuzum ne örnek hayatlar var okuyoruz duyuyoruz. Sağlıkla ilgili problem olmasın Allahın izniyle gerisi nasipse hallolur
İnşallah dış gebelik degilidr canım istersen başka doktordan da fikir al.Bende öyle biliyorum canım ama doktor yalancı kese oluşabiliyor dedi. Karinda ki sıvıdan şüphelendi ama inşallah bebek diye umuyorum dedi.dis gebelik şüphesinden dolayı da sık takip edicem dedu
Kız ince bir çizgi varya ordaKızlar akşam test yaptım negatif bugün regl 2 gün kaldı bu ayda olmadı demekki
nerde kızzz ben görmüyorum o kuruma olunca öyle olmuştur hiç yoktu valla bakıp bakıp durdum ben görmedim canım yok sanırımKız ince bir çizgi varya orda
Benim de olmadi dün akşam kaset test yaptim bnde napalim hayirlisi buymuş dedim siz ne kdrdir evlsnz ne kadardir deniyosnzKızlar akşam test yaptım negatif bugün regl 2 gün kaldı bu ayda olmadı demekki