- 7 Ocak 2015
- 1.991
- 1.286
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.801
sanırım evettOrdaki çizgiyi birtek benmi görüyorum
Aman kuzum dikkat et kendine de bebişedeSaol canmmm tam 14 .gun 4 gun once yapmistm cikmadi. Bugun labqouick aldm onda cikti. Ben ovulasyonda piki gorursen gebelk testi yapiyorm gordm sok oldm. Bobrek tasi dusuruyorm die zipliyorm hopluyorm. Arabayla tumseklerde girip cikiyorm beklemiyordm hic
Canım sen tekrar verdin mı kan ne yaptınOrdaki çizgiyi birtek benmi görüyorum
Evet canım doğru hatırlıyorsun verdim ama yarın çıkacakmışCandy7777 canım bugün senin test günündü diye hatırlıyorum ne yaptın ?
Evet canım vedim yarın çıkacakmışaynen canım ne yaptın bugündü verdinmi kan
Kuzum tabiki bu ay yine hamile kalabilirsin ama kanaman zaten 8 aralıkta başlamış 6. Günü değerlendirdik diyorsun henüz olsa bile 7 günlük hiç çizgi olmaması normal demek istedim.Ya benim de kafam karıştı bu şekilde hamile kalanlar varmış ama baktım da ama benim ki kuruma çizgisi zaten diye düşünüyorum ya benim ovulasyon testi kafamı karıştırdı göğüs hassasiyeti var kasik ağrısı var ama çok çok silik testler anlamadım gitti
Ben kızıma öyle hamile kalmıştım. Adet bitti tek korunmasız ilişki oldu ve hamile kaldım.Kızlar ya adet bitiminde hamile kalınır mı duydunuz mu böyle bir şey benim ovulasyon testi çok silik çıkıyor iki gündürde baş ağrısı göğüs hassasiyeti var anlamadım gitti kimyasal gebelik geçirdim bu ay son adet tarihim 8 Aralık gebelik testi yaptım tek çizgi
Verdim kuzum yarın çıkacakmışCanım sen tekrar verdin mı kan ne yaptın
var ordaaaaaaaasanırım evettben göremedim walla
Anladım canım inşallah güzel bir artış olmuşturEvet canım doğru hatırlıyorsun verdim ama yarın çıkacakmış
İnşallah kuzumAnladım canım inşallah güzel bir artış olmuştur
İnşallahInsallh cnm. Buyuktu bebegim o yuzden korkuyorm. Hepimiz saglkli gebelik yasariz insallh
Cuma gecesi olduysa eğer 5 gün oluyor değil mi yarın 6. gün olacak. Yani 5 i geçirmemek lazım aslında ama olur . Biz de bir kere öyle 6 günlük verdik aglünitasyon pozitif çıkmıştı meğer günün uzun olmasından kaynaklıymış öğrenmiş olduk bir sonraki testte. Sabah verirseniz olur benceKİZLAR NOLUR CEVAP VERSİN BİLGİSİ OLANLAR
BİZİM EN SON İLİŞKİMİZ CUMA GÜNÜ OLDU ESİME YARİN İÇİN RANDEVU ALSAM SPERM TESTİ VEREBİLİR Mİ YARİN HASTANE DE İSLERİMİZ VAR NORMALDE ESİM PEK HAFTA İÇİ İZNİ YOK LÜTFEN BİLGİSİ OLANLAR CEVAPLASİN
Kızlar ben yine test yaptım yine negatif çıktı bugün regl olmam lazımdı olmadım heveslendim yineKuzum çok zor bir ihtimali zorluyorsun betan düşücek sonra tekrar yükselicek bu zaman yetmez onaazıcık sabret en azından 1 ocakta yapsan testi bir ihtimal çıkar
Sabah verilirse sorun yok o zamanCuma gecesi olduysa eğer 5 gün oluyor değil mi yarın 6. gün olacak. Yani 5 i geçirmemek lazım aslında ama olur . Biz de bir kere öyle 6 günlük verdik aglünitasyon pozitif çıkmıştı meğer günün uzun olmasından kaynaklıymış öğrenmiş olduk bir sonraki testte. Sabah verirseniz olur bence
Evet oyle diyor herkes ama bugün eczaneden erken gebelik testi aldım yine hayalet çizgi çıktı onda da yaCanım artımed ise burda çok kişinin canını yaktı yalancı pozitif çıkartıyor başka marka testin varsa onla dene bence
Bende sizin testinizde ince bir çizgi gördümnerde kızzz ben görmüyorum o kuruma olunca öyle olmuştur hiç yoktu valla bakıp bakıp durdum ben görmedim canım yok sanırım