- 20 Aralık 2022
- 4.238
- 1.689
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.541
Ayy hadi inşallah yaayyy kız benimde 6 güm kala negatifti istermisin senin gibi olsun benimkide haddi inşallah vardır
Yaa çok sevindim güzel büyümüş yumurtalarınAşko naberözledim seni.özledim hepinizi @Papatyamaviss melisaa93 Bu ay doktorum femara yazmıştı yumurta takibi yaptı. Rahimde sıvı birikmesini bu ay görmedi. Cuma günü 18-18.5 milim yumurta görmüştü gün aşırı ilişki dedi 25 aralıkta da progesteron hormonuna baktır sonucu bana at dedi. Heyecanla bekliyorum sanırım olmazsa öbür ay aşılama
Olsun kuzum kırmızılar gelmeden umudun hep olsun belli olmazben dün erken olanından yaptım negatif çıktı normalde yarın regl günüm
Sağlıkla kucağına al kuzum maşallahKameram da sikinti var netlesmedi bi türlü oynamak zorunda kaldım. Catlatma ignemin 19. Günü beklenen bat 17 aralık. İkinci klomen kullanırım ilkin de kalp atışı plmadi kurtaj oldum maalesef. 4 ay bekledim olmayınca yine klomene başladık ve cok şükür. Pazartesi kan verip 8 hafta gibi Dr a gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse. Erken sevinmeye korkuyorum birsey olacak diye. Benim gibi dır kalp atışını gormwye giden gidecek olan var mı acaba...
ederim kuşum yazarım buraya mutlakaBnide habrrdar et canım merak ettm
Öyle kuzumsağol bitanem. Ay insan okudukça ne değişik şeyler çıkıo ya delircem :)
Ay inşallah keşkeBelki de hamilesin kuzum belli olmaz aynen sen akşam yap bakalım merak ettim ben de
Amin inşallah teşekkür ederim....Sağlıkla kucağına al kuzum maşallah
Kameram da sikinti var netlesmedi bi türlü oynamak zorunda kaldım. Catlatma ignemin 19. Günü beklenen bat 17 aralık. İkinci klomen kullanırım ilkin de kalp atışı plmadi kurtaj oldum maalesef. 4 ay bekledim olmayınca yine klomene başladık ve cok şükür. Pazartesi kan verip 8 hafta gibi Dr a gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse. Erken sevinmeye korkuyorum birsey olacak diye. Benim gibi dırekt kalp atışıni gormeye giden gidecek olan var mı acaba...
stress benim ata sporumÖyle kuzumsen içini ferah tut buradaki kişilerin (bende dahil) %50 sinin bebişi stresten olmuyor eminim ama kanıtlayamam malesef
EVETTT SEVGİLİ HANIMLAR -EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı ÖZELDEN GÖNDERİRSENİZ hemen ekleyebilirim
Benide ekler misiniz sat 24 kasım bat 22 aralıkTeşekkür ederim balım hepimizi
Özeniyorum o ay saldım da oldu diyenlere nasıl yapıyorlar merak ediyorum keşke bende salsam doktor bile rahat olalım stres yapma dedi gel de anlatstress benim ata sporumbi rahat olabilsek ah ahhhh
Rahatlık değilde bir arkadaşım çok uğraştı iki buçuk yıl bebiş olsun diye en sonunda saldı olmuyor zaten napalım dedi yoruldum ara vericem dedi ve 2. Aya hamile kaldı nasip bu şekildegmiş ama bence o streste çok şeyi etkiliyor iştestress benim ata sporumbi rahat olabilsek ah ahhhh
Ben 5+1 de keseyi 6+3 de kalp atışını duydum yani bugünBenimde şimdi 698 dün veridim her halde yarın 1000 geçiyor iki kat artarsa ben şimdi 4+4 ne zaman bebek gorunur benim galiba erken döllenme gibi bir şey olmuş
korunduğu halde,tek gece ilişki olanlara ne demeli bi de :) ben resmen yatakla bütünleştim tık yokÖzeniyorum o ay saldım da oldu diyenlere nasıl yapıyorlar merak ediyorum keşke bende salsam doktor bile rahat olalım stres yapma dedi gel de anlat
Evet ya duydukça şaşırıyorum bu hafta ovülasyon dönemim dediğin gibi yatakla bütünleştim resmenkorunduğu halde,tek gece ilişki olanlara ne demeli bi de :) ben resmen yatakla bütünleştim tık yok
Ayy kalp atışını duydunmu bugün ayy ne güzle ya sağ salim kucaklarımiza alalımBen 5+1 de keseyi 6+3 de kalp atışını duydum yani bugünbenim geç döllenme olmuş yani sata göre 7+1 dim bugün
ben de 38 yaşında bir zır cahilmişim resmen. Bu yaşımda neler öğrendim neler. Ödümüz kopuodu en ufak şeyden hamile kalınır diye ama nerdeee.Bilseydim böyle olduğunu ilk 4 ay korunmazdım hiç evleninceEvet ya duydukça şaşırıyorum bu hafta ovülasyon dönemim dediğin gibi yatakla bütünleştim resmenama işte vakit zaman Allah biliyor inşallah en kısa zamanda nasip etsin bi komşumuz vardı ben daha üniversitedeyim evlendiği ilk geceden hamile kalmıştı herkesin öyle kalacağını düşünüyordum ta ki evlenene kadar