- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.501
Ben adetten galiba 2 gün önce vermişim 50 iki gün sonrası 140 çıkmıştı daha vermedim. Cuma günü kese için çağırdı doktorAdet günü ile beraber dört adet günü saymaksak üçüncü günü senin Beta kaç artmişmi
Kız ben hamileyim belirti sıfır dur daha adet olmadınBATA SON 3 BELİRTİ 0
Benimde şimdi 698 dün veridim her halde yarın 1000 geçiyor iki kat artarsa ben şimdi 4+4 ne zaman bebek gorunur benim galiba erken döllenme gibi bir şey olmuşBen adetten galiba 2 gün önce vermişim 50 iki gün sonrası 140 çıkmıştı daha vermedim. Cuma günü kese için çağırdı doktor
Doğru söylüyorsun aslında canım. Banada arkadaşım önermişti bu ovülasyon test işini. Kaptırdım kendimi belli bi şartlanmaya girince. Ama bence de düzenli beraberlik varsa e vücutta da bir sorun yoksa gerisi şans işi ve kısmet :)Kuzum bende bu ay ovülasyon testi denedim laboquick marka neredeyse 15 gün full pik çıktı bak resminide ekliyorum doktora gittim düzenli regli oluyorsun kilon veya hastalığın yok normalde hormon testi yapmam ama için rahatlasın diye yapalım dedi ve kendimi içten içe hormonlarımın bozuk olduğuna hamile kalamayacağıma falan inandırdım ki geçen ay kimyasal geçirdim benim gittiğim doktorlar ovülasyonu önermiyor akıntıya göre daha sağlıklı sonuç alırsınız diyor. Mesela hiç sorunum olmasa dahi bu testler böyle çıkıyor diye stresten değerlendiremediğim günler oldu takılmamak gerekiyor galiba. Burada çoğu kişi ya ilk denemelerde yada aman ne olursa olsun diyip saldığında hamile kalıyor. Bu arada henüz hormon testimi yaptıramadım reglimi bekliyorum canım
Ay bilmiyorum ki ne zaman görünüyor. Benim gittiğimde 5+2 oluyor ama ne zaman oldu döllenme vs bilmiyorum. Bakalım kese görünür de bebek görünür mü acabaBenimde şimdi 698 dün veridim her halde yarın 1000 geçiyor iki kat artarsa ben şimdi 4+4 ne zaman bebek gorunur benim galiba erken döllenme gibi bir şey olmuş
Canım o hafta da bebek gözükmez canım ben öyle düşünüyorum 6 hafta olsa iyi en azından bebek de görünür kalp atışı da duyulur sen şimdi gideceksin bir hafta sonra da kalp atışı için randevu alacaksınAy bilmiyorum ki ne zaman görünüyor. Benim gittiğimde 5+2 oluyor ama ne zaman oldu döllenme vs bilmiyorum. Bakalım kese görünür de bebek görünür mü acaba
sizin kaç gün önce çıkmıuştı sanırım bende test yapsam çıkar aslında yoksa da yoktur bence silikte olsa 3 gün kala normal testle gözüküy mü acabaCanım benimde öyleydi. Hiç bahsedilen gibi akıntım çoğalmadı göğüs hassasiyetim olmadı. Kasık ağrım olmadı. Tamamen rastgele testte öğrendim hamile olduğumu. Bu belirtiler adetim geçtikten sonra başladı
Kuzum senin 16. Gün pik olmuş 17 biraz silinmiş 18 gene pik olmuş 19u silinmiş çok ilginç mesela şimdi adete 4 gün var diyorsun hiç yaptın mı ovülasyon bu araKuzum bende bu ay ovülasyon testi denedim laboquick marka neredeyse 15 gün full pik çıktı bak resminide ekliyorum doktora gittim düzenli regli oluyorsun kilon veya hastalığın yok normalde hormon testi yapmam ama için rahatlasın diye yapalım dedi ve kendimi içten içe hormonlarımın bozuk olduğuna hamile kalamayacağıma falan inandırdım ki geçen ay kimyasal geçirdim benim gittiğim doktorlar ovülasyonu önermiyor akıntıya göre daha sağlıklı sonuç alırsınız diyor. Mesela hiç sorunum olmasa dahi bu testler böyle çıkıyor diye stresten değerlendiremediğim günler oldu takılmamak gerekiyor galiba. Burada çoğu kişi ya ilk denemelerde yada aman ne olursa olsun diyip saldığında hamile kalıyor. Bu arada henüz hormon testimi yaptıramadım reglimi bekliyorum canım
benimde pek cesaretim yok ama yapsam varsa çıkar sanırım yoksa zaten yoktur deyip geçerimDur bakalım varmış daha yarın bir daha dene ben artık regli tarihim gelmeden denemiyorum bile
Vajinal olarak yolk sac vs bakılır belki bilmiyorum. Aman gideyim sonra yine giderimCanım o hafta da bebek gözükmez canım ben öyle düşünüyorum 6 hafta olsa iyi en azından bebek de görünür kalp atışı da duyulur sen şimdi gideceksin bir hafta sonra da kalp atışı için randevu alacaksın
kuşum sen testle kaç gün kala öğrenmiştin bugün yumurtlamadan sonra 11.günüm varsa çıkar sanırım dimiKız ben hamileyim belirti sıfır dur daha adet olmadın
Canım benim erken gebelikte çıktığı gün ben bide kaset test yapmıştım ondada çok belirgin çıkmıştı. 1-2 gün vardı yanlış hatırlamıyosamsizin kaç gün önce çıkmıuştı sanırım bende test yapsam çıkar aslında yoksa da yoktur bence silikte olsa 3 gün kala normal testle gözüküy mü acaba
Evet kuzum düşününce kendine dikkat ediceksin ve düzenli birliktelik olucak eskiden annelerimizin olduğu gibiDoğru söylüyorsun aslında canım. Banada arkadaşım önermişti bu ovülasyon test işini. Kaptırdım kendimi belli bi şartlanmaya girince. Ama bence de düzenli beraberlik varsa e vücutta da bir sorun yoksa gerisi şans işi ve kısmet :)
12. Günde çıkma ihtimali var kuzum bekle bencebenimde pek cesaretim yok ama yapsam varsa çıkar sanırım yoksa zaten yoktur deyip geçerim
anladım canım 1-2 gün daha dersem ozaman bata beklerim ben 3 gün kaldı beklemişken tam beklim ozaman ya hep ya hiçCanım benim erken gebelikte çıktığı gün ben bide kaset test yapmıştım ondada çok belirgin çıkmıştı. 1-2 gün vardı yanlış hatırlamıyosam
Yok kuzum yapmadım ama bu akşam yaparım bir tane daha. Ne olduğunu bende anlamadımKuzum senin 16. Gün pik olmuş 17 biraz silinmiş 18 gene pik olmuş 19u silinmiş çok ilginç mesela şimdi adete 4 gün var diyorsun hiç yaptın mı ovülasyon bu ara
ok son karar ozaman bekliyoruzzz12. Günde çıkma ihtimali var kuzum bekle bence
Bekle kuzum varsa zaten seninleok son karar ozaman bekliyoruzzz
Sen test yaptin mi canımcanım bozma moralini yoksa da öbür aya inşallah benimde yoktu bak hala varmıdır diye düşünüp duruyorum yoksada gelecek bir gün sabırla moralimizi bozmadan devam
Ben adete 4 gün kala kaset testle öğrendim yani yumurtlamanın 11. günündeydim ilk idrarla bile değildi yanikuşum sen testle kaç gün kala öğrenmiştin bugün yumurtlamadan sonra 11.günüm varsa çıkar sanırım dimi