- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.561
kızlar bu bat sat nedir bende ona göre bilgi vereyim son adet tarihi falan mıBenide ekler misiniz sat 24 kasım bat 22 aralık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu bat sat nedir bende ona göre bilgi vereyim son adet tarihi falan mıBenide ekler misiniz sat 24 kasım bat 22 aralık
Sat önceki adetin başlandığı gün bat ise adet olacağın gün demektirkızlar bu bat sat nedir bende ona göre bilgi vereyim son adet tarihi falan mı
Aminnn Canım maşallah çok güzel artmış gerçekten 5.haftanda keseyi görürsün Allah'ın izniyleAyy kalp atışını duydunmu bugün ayy ne güzle ya sağ salim kucaklarımiza alalım bende dün beta verdim 698 çıktı herhalde yarın bini geçer çünkü ben betayi 200/300 bekliyordum sen geç döllenme belli zaten adet günü test yapmıştın silikti benim. Dört gün kala belliydi ayy bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum yaa 4+4 şuan bebiş
Vallahi canım çok sabırsızlanıyorum ya haftaya pazartesi gidicem o zaman 6+3 olucak inşallah bebişi ve kalp atışını görürümAminnn Canım maşallah çok güzel artmış gerçekten 5.haftanda keseyi görürsün Allah'ın izniyle
İnşallah canım haber ver bize de amaVallahi canım çok sabırsızlanıyorum ya haftaya pazartesi gidicem o zaman 6+3 olucak inşallah bebişi ve kalp atışını görürüm
Yazarım.canim.buraya.ne zaman gidersem belki eşim erken götürur bugün alıp goturcekti vallahi erken dedim bir hafta bekle inşallah kalp atışını duyarımİnşallah canım haber ver bize de ama
bekle bekle biraz direk kalp atışını duyarsın inşallahYazarım.canim.buraya.ne zaman gidersem belki eşim erken götürur bugün alıp goturcekti vallahi erken dedim bir hafta bekle inşallah kalp atışını duyarım
bekle bekle biraz direk kalp atışını duyarsın inşallah
Evet beklicem o kadar bekledim sekiz ay bekliyorum bir hafta daha bekleyimbekle bekle biraz direk kalp atışını duyarsın inşallah
Kuzum ben elimde olmadan göremiyorum ya sen gördün mü çizgiyiSelam kızlar reglim 2 gün gecikti prodoctor erken gebelik testi yaptım sizce silik çizgi var mı bakabilir misiniz
Benide ekler misiniz sat 24 kasım bat 22 aralık
sat 20 kasım bat 20 aralıkBenide ekler misiniz sat 24 kasım bat 22 aralık
Evet kuzum silikti bak bu eklediklerim iğneden 6 saat sonra yaptığım testler, o gün 2 tane 21-22 mm yumurtam vardı ona rağmen bakar mısın şu salak testeO zaman bile silik miydi test
Benimde bugün 4+3 yarın kese için çağırdı bende çok endiseliyimAyy kalp atışını duydunmu bugün ayy ne güzle ya sağ salim kucaklarımiza alalım bende dün beta verdim 698 çıktı herhalde yarın bini geçer çünkü ben betayi 200/300 bekliyordum sen geç döllenme belli zaten adet günü test yapmıştın silikti benim. Dört gün kala belliydi ayy bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum yaa 4+4 şuan bebiş
O kadar çok baktım ki sanki 3 -4 dk dan sonra belirmeye başladı görmek istediğim için görüyorum gibi geldi oyüzden size de sormak istedimKuzum ben elimde olmadan göremiyorum ya sen gördün mü çizgiyi
Ben de ilk 1 yıl korundum hiç gerek yokmuş böyle olacağını bilseydimben de 38 yaşında bir zır cahilmişim resmen. Bu yaşımda neler öğrendim neler. Ödümüz kopuodu en ufak şeyden hamile kalınır diye ama nerdeee.Bilseydim böyle olduğunu ilk 4 ay korunmazdım hiç evlenince
benide ekler misiniz sat 20 kasım bat 20 aralıkBenide ekler misiniz sat 24 kasım bat 22 aralık
Neden endişelisinBenimde bugün 4+3 yarın kese için çağırdı bende çok endiseliyim
Kızlar LH hormonu için yorum yapabilecek var mı bilen tecrübe eden ilk kez baktirdigim için bilemedim.Kızlar benim hastane randevum yarindi normalde.ama ben bi boşluk bulup bugün gittim ve tüm muayene oldum.sol tarafta evet ufak bi miyom cıktı 2 buçuk santim civarı ama sorun teşkil etmez dedi gebe kalmaya ayrıca gebelik yok tahmin ettiğim gibi ve hormonlara da baktirdim ilk kez ve lh sonuç 5.2 cıktı ne diyorsunuz bu değer iyi mi araştırmadan direk size yazdim
Beklemen iyi olmuş gitmişken kalp atışını duyarsın, hiç stres yapma Allah'ın izniyle duyacaksınYazarım.canim.buraya.ne zaman gidersem belki eşim erken götürur bugün alıp goturcekti vallahi erken dedim bir hafta bekle inşallah kalp atışını duyarım