- 20 Aralık 2022
- 4.238
- 1.689
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.521
Seninki haftaya gözüküyorsa benim o zaman bu hafta belli olur o zaman özele mi gideceksin canım yoksa devlete miVajinal olarak yolk sac vs bakılır belki bilmiyorum. Aman gideyim sonra yine giderim
Yok yapmadım cnaım yapıp yapmama arasında gidip geliyorum ama sanırım beklicemSen test yaptin mi canım
ayy buraya girmemem lazım girince çıkamıyorum ve kafamda düşünüyom sürekliBekle kuzum varsa zaten seninlekendini oyala bişeylerle
benimde varsa çıkar bence ama yapmıcam sanırım kalmış şurda 3 günüm ya sabırBen adete 4 gün kala kaset testle öğrendim yani yumurtlamanın 11. günündeydim ilk idrarla bile değildi yani
Sonuçta kırmızılar gelene kadar umut var. Hiç bozma moralinianladım canım 1-2 gün daha dersem ozaman bata beklerim ben 3 gün kaldı beklemişken tam beklim ozaman ya hep ya hiç
aynen canım inşallah gelmezler gelemezlerrrrSonuçta kırmızılar gelene kadar umut var. Hiç bozma moralini
Cuma günü gidicem bakalım ayın 22 sinde. Özele gidiyorum canım ben. Sen ?Seninki haftaya gözüküyorsa benim o zaman bu hafta belli olur o zaman özele mi gideceksin canım yoksa devlete mi
Evet evet olumlu düşünsün iyi olsunaynen canım inşallah gelmezler gelemezlerrrrben varmış gibi hissetmeye devam ozaman
Canım inanır mısın ben negatif düşünüyordum kendimi ama o erken gebelik testi bozuk çıktığı için bir de iki çizgi çıktı anladın belliydi bozuktu çünkü adetim o zaman 6 gün vardı �nanır mısın eczanenin önünden iki defa döndüm negatifti gelirim paramı boşa harcıyım neden moralimi tekrar bozayım diye 2 defa gittim oraya en son dedim bir defa daha olsun ne olmuş sonra yaptım testi dedim negatif atacaktım herhalde kıpkırmızı bir çizgi bekliyordum ben baktım bir pembelik var anladım o zaman pozitif olduğunu 2 testler testi gün aldım o da aynı çıktı ondan sonra da erken gebelik testi aldımbenimde varsa çıkar bence ama yapmıcam sanırım kalmış şurda 3 günüm ya sabır
Canım ben de ilk kalp atışı için özele gideceğim ondan sonra devlete gideceğimCuma günü gidicem bakalım ayın 22 sinde. Özele gidiyorum canım ben. Sen ?
Umarım sağlıklı bi şekilde görürüz duyarızCanım ben de ilk kalp atışı için özele gideceğim ondan sonra devlete gideceğim
Yanlış bişey yapmıyorsun kuzum nasıl gebelik testleri hatalı çıkıyorsa bunlarda aynı. En garanti yolu gün aşırı ilişkin devam ediyorsa başka yapman gereken bişey yokkızlar merhaba. Bir yerde bişey okudum ve kafama takıldı. Ovulasyon testinde pik ve sonrasında silinme görsek dahi yumurtamızın çatlamama ihtimali var mı? Biri demiş ki pik olsa ve sonraki gün silinse bile bazen yeterince büyüyüp çatlamıyor testler güvenilir değil demiş. Allah aşkına bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi ben bi yerde yanlış bişey mi yapıyorum anlamadım
İnşallah canım inşallah yaUmarım sağlıklı bi şekilde görürüz duyarız
sağol bitanem. Ay insan okudukça ne değişik şeyler çıkıo ya delircem :)Yanlış bişey yapmıyorsun kuzum nasıl gebelik testleri hatalı çıkıyorsa bunlarda aynı. En garanti yolu gün aşırı ilişkin devam ediyorsa başka yapman gereken bişey yok
ayyy kız benimde 6 güm kala negatifti istermisin senin gibi olsun benimkide haddi inşallah vardırCanım inanır mısın ben negatif düşünüyordum kendimi ama o erken gebelik testi bozuk çıktığı için bir de iki çizgi çıktı anladın belliydi bozuktu çünkü adetim o zaman 6 gün vardı �nanır mısın eczanenin önünden iki defa döndüm negatifti gelirim paramı boşa harcıyım neden moralimi tekrar bozayım diye 2 defa gittim oraya en son dedim bir defa daha olsun ne olmuş sonra yaptım testi dedim negatif atacaktım herhalde kıpkırmızı bir çizgi bekliyordum ben baktım bir pembelik var anladım o zaman pozitif olduğunu 2 testler testi gün aldım o da aynı çıktı ondan sonra da erken gebelik testi aldım
Belki de hamilesin kuzum belli olmaz aynen sen akşam yap bakalım merak ettim ben deYok kuzum yapmadım ama bu akşam yaparım bir tane daha. Ne olduğunu bende anlamadım
ben dün erken olanından yaptım negatif çıktı normalde yarın regl günümBelki de hamilesin kuzum belli olmaz aynen sen akşam yap bakalım merak ettim ben de
Bnide habrrdar et canım merak ettmYok yapmadım cnaım yapıp yapmama arasında gidip geliyorum ama sanırım beklicem
O zaman bile silik miydi testYok canım öyle değil, o şekilde reklam yapıyor malum marka ama asla değil. Benim 2 tane 20 mm yumurtam olduğunda da pik değildi çünkü hatta pike yakın bile değildi