- 2 Haziran 2023
- 456
- 345
- 39
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.781
Kuzum bugün dpo 10 ..Bol boll değerlendirdik bu ay. Her aydan farklı olarak hem yumurtlama günlerini hem de normal günleri kendimizi kasmadan değerlendirdik..Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum normal regl belirtileri gibi her ay olan sancı göğüs şişkinliği vs var ama dediğim gibi hüsrana uğramamak için heves etmiyorum. Zaten testler de negatif çıkıyor..4 gün içinde herşey belli olur bakalım :) Sende durumlar nasıl?
Bende beklemedeyim kuzum işteKuzum bugün dpo 10 ..Bol boll değerlendirdik bu ay. Her aydan farklı olarak hem yumurtlama günlerini hem de normal günleri kendimizi kasmadan değerlendirdik..Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum normal regl belirtileri gibi her ay olan sancı göğüs şişkinliği vs var ama dediğim gibi hüsrana uğramamak için heves etmiyorum. Zaten testler de negatif çıkıyor..4 gün içinde herşey belli olur bakalım :) Sende durumlar nasıl?
denedim bitanem hep negooo :)Bende beklemedeyim kuzum işteayy test denemedin dimi hiç
Aa sen benden önceymişsin Anca çıkar sanırım inşallah vardır canımMerhabaa benim 19 Aralık. Dün kan verdim negatifti. Bugün yumurtlamadan sonraki 10. Günbekliyorum bakalım
Hadi inşallah hayırlı haberi senden alırız az kalmışMerhaba benim bat 18 aralık bekliyorum bakalım :)
Ben 5 sene uğraştım tedaviler tetkikler... 2 düşüğüm bir sürü de kimyasal gebeliğim oldu. Tüp bebek yaptirdik bir oğlum var 3.5 yaşında. Kardeş için Mayıs da donmuş embriyo koyuldu ama tutmadı. Eşimin değerleri düzelince aşılama yapalım dedi ama rahim ağzı dar olduğu için aşılamayı yapamadı iptal etti. Kendimiz denedik ve sonuç buSon olarak siz tüpmü yaptınız aşılamamı, bide ne kadar süre sonra tüp yada aşılamaya geçtiniz değerler düzelti
Canım çok sevindim ne kadar güzel artmış
Çok teşekkür ediyorum kizlar inşallah sağlıkla ilerler. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallaholeyyy süperr hayırlı olsun gözün aydın canım
Yarın test yapacam canım 1gun atti günün çünkü yumurtalama 1 geç oldu sabah test yaptım ama Emin değilim benim testler kafayı yediriBahar esinti kuzum senın bugün bat günün ne durumdasın
13 ü pik olmuş kuzumZumruduanka96 kuzum bence benim bu ay yumurtam yeterince büyümedi ve bugün çatladı bak 11-12-13 aralık tarihlerinde pike yakın gibi çıkmıştı bugün ikinci çizgi silik çıktı
Atsana kuzum testini bakalımYarın test yapacam canım 1gun atti günün çünkü yumurtalama 1 geç oldu sabah test yaptım ama Emin değilim benim testler kafayı yediri
Belli olmaz kuşum döne bilirdenedim bitanem hep negooo :)
inşallah kuzum bekleyen hepimiz pozitif görelim güzel bir yeni yıl hediyesi olsun bizlereAa sen benden önceymişsin Anca çıkar sanırım inşallah vardır canım
Geceyi değerelendirdik ama bu geceyi değerlendiremiycez artık kısmet o zaman13 ü pik olmuş kuzum
dönerse benimdirrrr inşallahBelli olmaz kuşum döne bilir
Sperm yaşıyo kuzum ateş yapmaGeceyi değerelendirdik ama bu geceyi değerlendiremiycez artık kısmet o zaman
Evet kuzum eşim yokSperm yaşıyo kuzum ateş yapmaeşin mi olmucak
Yok kuzum zaten hepsinin içerde kalması mümkün değil öyle düşünme iEvet kuzum eşim yok
O değil de yarım saat yatmama rağmen kalkınca çok akıyor bunun normal olduğunu biliyorum ama kafam çok karışıyor aha hepsi gitti diyorum
Yarın çatlamanın 12. Günü çıkma şansı vardır eğer yoksa nasıp değilmiş ne yapalim değerlendirmem böyle nasılSperm yaşıyo kuzum ateş yapmaeşin mi olmucak