- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.761
yaa ne güzel fayda görmüşünüzİnşallah çok teşekkür ediyorumdarısı size inşallah
Bizim morfoloji 0 ileri hız %4 du. İkili bı ilaç vardı karı koca kullanıyordu adını hatırlayamadım onu kullandik morfoloji 2 ileri hız 15 oldu.argifertil m kullandı bir kutu morfoloji 3 ileri hız 25 oldu.suan mfk bin azopermini kullanıyor ama tekrar test vermedik
Yaa bzimki de şöyle, doktor şekil bozukluğu var dedi ama detaylı açıklamadı bende net bilgi bulamadım sen anlıyor musunBizimde morfoloji 1, hareketsiz 94 , sayı 36milyon, baş anonanisi 90 yüksek 3 aydır imryl keçiboynuzu, şörek otu, bihter, muz, omega 3, c vitamin takviye , evit takviye. Ne bulursak içiyoruz :). Ayrıca eşim sigarayı bıraktı bugün 67. Gün bu ayda cocuk olmadı insallah isteyen herkese olur.. sizin baş anomanisi varmıydı
Argifertille karşılaştır canım. Bide balık yağı kullanmıştı unutmuşum yazmayıyaa ne güzel fayda görmüşünüz
Bize de şunları verdi ama eşimin kullandığının içeriği sanki çok az geldi bana o yüzden başka takviyeyle mi devam etsem dedim
Canım çok sevindim ne kadar güzel artmış
oleyyy süperr hayırlı olsun gözün aydın canım
Karşılaştırdım canım argifertilde ekstra olarak L-arjinin, magnezyum ve dvit var onları ayrı alıp kullanıyım bari kutu bitince değiştiririm artık vitaminini. Balık yağı da alıyımArgifertille karşılaştır canım. Bide balık yağı kullanmıştı unutmuşum yazmayı
Didik didik sorara nereye napıcaksın diyeKaynana sorunsalı deseneee kizzz. Biraz isim var de. Markete gitcem de filan ne bilim.
Dimi kız ağzımdan aldın lafı elim kolum bağlandı ne yapacağımı bilmiyorum vallahaOlayın stresi yetmiyor gibi bi de başka engeller çıkıyor ya. Valla Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kötü değil aslında sadece hiçbir şey belli değil şimdi söylesem hemen kan verelim der sevinir ama olurda negatif olursa hiç hoş olmaz ya ben kesin netleşdirip öyle söylemek istiyordumKaynananla aran mi iyi değil. Erken diye mi birşey demiyorsun canım.
Gebesin sen bence. Kendine sıkıntı yapma inşallah. Eşinle de çık git yarın inşallah. Ver tahlilini testle uğraşma hiç canım benim.Kötü değil aslında sadece hiçbir şey belli değil şimdi söylesem hemen kan verelim der sevinir ama olurda negatif olursa hiç hoş olmaz ya ben kesin netleşdirip öyle söylemek istiyordum
Argifertil m tavsiye ederim bize iyi gelmişti.bas anamolisi var mıydı hatırlamıyorum
doktor kadar bilmesemde bayağı araştırdım. Baş anomonisi dna hasarını gösteriyor olabilir düzelme ihtimali yüksek bir anomani ama düzelmeden tüp bebekte sans düşer düşük olur diyorlar. Tabi umut olanlarda var . Başın %80 ve üzeri siddetli infelite olarak geçiyor internette. Ama dediğim gibi düzelme ihtimali var ilaçla ve sigara bırakma,radyosyon azaltma,sağlıklı yaşam gibiYaa bzimki de şöyle, doktor şekil bozukluğu var dedi ama detaylı açıklamadı bende net bilgi bulamadım sen anlıyor musun
Merhabaa benim 19 Aralık. Dün kan verdim negatifti. Bugün yumurtlamadan sonraki 10. Günkızlarr en yakın bat tarihi kimin şimdi hadi birlikte bekleyelimm benim 22 gösteriyor ama sanki 1 gün önce yumurtlama oldu 21 aralıkta olabilir
Silik de olsa yakalayan oluyo bazen ama çok nadir ya ben de test yaptım kan verdim ama maalesef bekliciiz mecbur zor olsa dabugün tam 1 hafta kalmış bat tarihime çok erken dimi
Merhaba benim bat 18 aralık bekliyorum bakalım :)kızlarr en yakın bat tarihi kimin şimdi hadi birlikte bekleyelimm benim 22 gösteriyor ama sanki 1 gün önce yumurtlama oldu 21 aralıkta olabilir