- 14 Haziran 2023
- 6.467
- 5.321
- 23
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.741
Gerçekten çok yıpratıyor insanı. Verdiği süre dolduysa tekrar git canım belkide klomene başlarHormon tahlilini sga olsu lar hep yapiyorlar hsg cekildi oda temiz sprem hiz ve morfoloji sorunumuz vardi onuda hallettik 3 ay verdi doktor oda doldu bakalim hayirlisi olsun insallah rabbim kimseye aratmasin cok mesakkatli yipratici bir yol
Dün gecikmenin 5.günüydü pembe kırmızı arası lekelenme oldu gün içinde bende tamam adet geliyor dedim hatta ped falan aldım. Ama bugün sabah uyandım baktım hiçbir şey yok çok çok açık kahverengi oldu ama o da yok şuan geçtiCanım benim yerleşme kanamam adet günüm de oldu. Kırmızı geldi hatta iki üç damla. İki gün sürdü leke şeklinde de bir daha olmadı . Çok şükür. Sen ne durumdasın. İyi misin .
ayy çok oldu dimi 6 gün kimyasal mı geçiriyorsun acaba değerin 2 mi çıkmıştıBilmem ki gecikmenin 6.günü bugün
Yaaa canım benim inşallah güzel haber verebilirim. Bugün bekliycem yarın ya test yaparım ya da kana giderim bilemiyorum inşallah pozitif görürüm ya çok heyecanlıyım ama bir taraftan kendimi kaptırmamaya çalışıyorum ya yanılırsam diyeAy hadi inşallah yerlesme kanamasidir.sen bence direk bi kan ver canım daha kesin olur testle strese girme iyice.bak bende olmadım hala dün kan verdim ama negatif benimki ben umudu kestim umarım senin vardırr.dualarim seninle hadi guzel haberler ver moralim bari senin haberinle yerine gelsin
bir daha kan versen mi acaba geç döllenme falanmı 6 gün gecikme çok geldi bana normalde olur mu bukadar düzenin nasılDün gecikmenin 5.günüydü pembe kırmızı arası lekelenme oldu gün içinde bende tamam adet geliyor dedim hatta ped falan aldım. Ama bugün sabah uyandım baktım hiçbir şey yok çok çok açık kahverengi oldu ama o da yok şuan geçti
Hayır canım kan vermedim dün lekelenme oldu adet olucam sandım ama bugün lekelenme geçti hiçbir şey yok gecikmenin 6.günü bugünayy çok oldu dimi 6 gün kimyasal mı geçiriyorsun acaba değerin 2 mi çıkmıştı
Dün lekelenme olunca adet olucam sandım ama bugün kesildi birkaç gün daha beklemeyi düşünüyorum sonra ya kan veririm ya test yaparım artık hayırlısıbir daha kan versen mi acaba geç döllenme falanmı 6 gün gecikme çok geldi bana normalde olur mu bukadar düzenin nasıl
Bence sen bir an önce kan ver testle uğraşma kuzum.Yaaa canım benim inşallah güzel haber verebilirim. Bugün bekliycem yarın ya test yaparım ya da kana giderim bilemiyorum inşallah pozitif görürüm ya çok heyecanlıyım ama bir taraftan kendimi kaptırmamaya çalışıyorum ya yanılırsam diye
Keşke verebilsem kaynanam bizde çıkamıyorum offf çaresizimmmmmBence sen bir an önce kan ver testle uğraşma kuzum.
test te yapmadın mıDün lekelenme olunca adet olucam sandım ama bugün kesildi birkaç gün daha beklemeyi düşünüyorum sonra ya kan veririm ya test yaparım artık hayırlısı
uzak mı sağlık ocagı hastane . biraz halsizim hastaneye gideyim de çık olmazmıKeşke verebilsem kaynanam bizde çıkamıyorum offf çaresizimmmmm
Testim yok elim kolum bağlandı resmentest te yapmadın mı
Yaaa bizim ev biraz şehir dışında kalıyor sağlık ocağı var ama orda hgc bakmıyorlar hastane şart oda uzak. Ama yarın dışarı çıkıcaz belki yarın birşeyler yapa bilirimuzak mı sağlık ocagı hastane . biraz halsizim hastaneye gideyim de çık olmazmı
Kaynana sorunsalı deseneee kizzz. Biraz isim var de. Markete gitcem de filan ne bilim.Keşke verebilsem kaynanam bizde çıkamıyorum offf çaresizimmmmm
Olayın stresi yetmiyor gibi bi de başka engeller çıkıyor ya. Valla Allah hepimizin yardımcısı olsunYaaa bizim ev biraz şehir dışında kalıyor sağlık ocağı var ama orda hgc bakmıyorlar hastane şart oda uzak. Ama yarın dışarı çıkıcaz belki yarın birşeyler yapa bilirim
Kaynananla aran mi iyi değil. Erken diye mi birşey demiyorsun canım.Yaaa bizim ev biraz şehir dışında kalıyor sağlık ocağı var ama orda hgc bakmıyorlar hastane şart oda uzak. Ama yarın dışarı çıkıcaz belki yarın birşeyler yapa bilirim
İnşallah çok teşekkür ediyorumTebrik ederim, inşallah bu sefer sağlıkla ilerler ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın
Yanlış hatırlamıyorsam sperm sorununuz vardı sizinde takviye olarak ne kullandınız acaba en son sonuçlarınız nasılsı merak ettim bizde de morfoloji %3 ve ileri hareketli %30, ileri hızlı %1 çıktıaşılama deneyecektik ama hsg çekileceği için önümüzdeki aya ertelendi
Bizimde morfoloji 1, hareketsiz 94 , sayı 36milyon, baş anonanisi 90 yüksek 3 aydır imryl keçiboynuzu, şörek otu, bihter, muz, omega 3, c vitamin takviye , evit takviye. Ne bulursak içiyoruz :). Ayrıca eşim sigarayı bıraktı bugün 67. Gün bu ayda cocuk olmadı insallah isteyen herkese olur.. sizin baş anomanisi varmıydıİnşallah çok teşekkür ediyorumdarısı size inşallah
Bizim morfoloji 0 ileri hız %4 du. İkili bı ilaç vardı karı koca kullanıyordu adını hatırlayamadım onu kullandik morfoloji 2 ileri hız 15 oldu.argifertil m kullandı bir kutu morfoloji 3 ileri hız 25 oldu.suan mfk bin azopermini kullanıyor ama tekrar test vermedik
Argifertil m tavsiye ederim bize iyi gelmişti.bas anamolisi var mıydı hatırlamıyorumBizimde morfoloji 1, hareketsiz 94 , sayı 36milyon, baş anonanisi 90 yüksek 3 aydır imryl keçiboynuzu, şörek otu, bihter, muz, omega 3, c vitamin takviye , evit takviye. Ne bulursak içiyoruz :). Ayrıca eşim sigarayı bıraktı bugün 67. Gün bu ayda cocuk olmadı insallah isteyen herkese olur.. sizin baş anomanisi varmıydı