- 20 Aralık 2022
- 4.238
- 1.690
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.581
Kafa dagitmaya çalışıyorum işte moral için bende kimse bilmiyor kandan sonra söyleyeceğim eşim testlere inanmıyorYaaa öyle mi Rabbim sağlıkla nasıp etsin inşallah iyi yapmışsınız moral olur. Ben şuan esimede soylemedim beklemedeyim
Kuzuşum bende geçmeyi düşünmüyorum ya zaten aşılama denicezCanımsınnnnnama ben geçmicem kuşum topiğe ya geççek olsam kendim açardım zaten
Aynen kuşum kopmak yokKuzuşum bende geçmeyi düşünmüyorum ya zaten aşılama denicez
Özelden şeyederiz biz
Ben kese oluştuktan sonra söylemeyi düşünüyorum bekleyebilsek 3 ay söylemesek daha iyi de isteKafa dagitmaya çalışıyorum işte moral için bende kimse bilmiyor kandan sonra söyleyeceğim eşim testlere inanmıyor
Aynen ya kalp.atişi atsa büyüklere soyleyecegizBen kese oluştuktan sonra söylemeyi düşünüyorum bekleyebilsek 3 ay söylemesek daha iyi de iste
Bana daha hamile kalmadan baslatmisti doktor canim. Ovulasyonda. Zaten ilk gebelikte de sonuna kadar kullanmistim ordan devam ediyorum. Sen de baslayabilirsin bence. Kullanmayan cok nadir zaten artikBende pai 4g-5g heterezigot çıkmıştı ama önemli değil dediler bende yarın iğne mi başlasam diye düşünüyorum
Eger igne etkisi degilse var canım anlamak için 2 gün sonra tekrarla yükselirse kesin var diyebiliriz hadi inşallah ya beklemek çok heycanlıKan verdim 8.35 çıktı canım
Bende aynen öyle düşünüyorum bir de böyle deniyim diyorum okspr mi kullaniyorsun enox muBana daha hamile kalmadan baslatmisti doktor canim. Ovulasyonda. Zaten ilk gebelikte de sonuna kadar kullanmistim ordan devam ediyorum. Sen de baslayabilirsin bence. Kullanmayan cok nadir zaten artik
Yok canım bayaa siliklesmisti testim iğne etkisi değil bence inşallah devamı da gelir geçen ay 160 a çıkmıştı 4 gün sonra kan verdiğimde 40 a düşmüştüEger igne etkisi degilse var canım anlamak için 2 gün sonra tekrarla yükselirse kesin var diyebiliriz hadi inşallah ya beklemek çok heycanlı
Allah onları ya bişey demek istemiyorumDevlet hast. Bana da oyle demislerdi kadin doguma gittim dahiliye git dedi dahiliyeye gittim kadin dogum bakar biz sadece kana bakalim dedi top gibi ordan oraya yaptiramadim gonderdiler beni. Bidaha da gitmedim.
İnşallah saglıkla yükselir o zaman canım saglıkla gelsin testini tekrarlayınca etiketle kuzumYok canım bayaa siliklesmisti testim iğne etkisi değil bence inşallah devamı da gelir geçen ay 160 a çıkmıştı 4 gün sonra kan verdiğimde 40 a düşmüştü
En sondaki test pik gibi duruyorKızlar kafayı yicem pik mi ne bu ya
Bence iyi yapiyorsun basarabilirsem bende buralardan uzak durmak istiyorum bir muddet. Hayir olmadim gecikmenin 5.gunu bugun testler nego beklemedeyimİyiyim canım sen nasılsın ? Aynen çok uğrayamıyorum biraz da bilerek uğramıyorum burda araştırıp okudukça stres oluyorum ama uzaktan da takip ediyorum topiğisen daha regl olmadın heralde değil mi ?
Ay inşallah artık olsunEn sondaki test pik gibi duruyor
Allah Allah daha önce hiç böyle gecikme oluyor muydu ?Bence iyi yapiyorsun basarabilirsem bende buralardan uzak durmak istiyorum bir muddet. Hayir olmadim gecikmenin 5.gunu bugun testler nego beklemedeyim
Yerini bildiğimden beynim çizgi uydurmuyordur inşallah bir görüyorum bir görmüyorumgünaydın benden başka çizgi görebilen var mı
Canım yaptın mı test merak ediyorum senin sonucunuİnşallah