- 29 Haziran 2023
- 711
- 669
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.981
Canim bende olmuştu kasık ağrısı, bu arada herkese iyi gecelerKızlar rahimde ve karın deliğinin etrafında iğne batmalarım oluyor karın ağrısı da eşlik ediyor bazen iki taraflı kasık ağrısı da var bu belirtileri yaşayıp hamile çıkan var mı ?
7 gün cok canim en az 2 gün kala tekrarla testi2 aydır düzensiz kafama göre ilişki oldu şeffaf akıntıyı yakalamıştım ona göre 7 gün kaldı
Kuruma çizgisi çıkarmazdı bu test ama bakalım nasipOyy kuzum senin için daha çok varmış inşallah hamilesindir
Yaa ınsallah öyledirCanim bende olmuştu kasık ağrısı, bu arada herkese iyi geceler
Hangi test kuzum buKuruma çizgisi çıkarmazdı bu test ama bakalım nasip
Awox erken gebelik testi canımHangi test kuzum bu
Ay inşallah vardır bebeğim o zaman ya kuruma çizgisi bile bir umut 7 gün varmış inşallah giderek koyulaşırAwox erken gebelik testi canım
Sanmıyorum ama dediğin gibi kuruma çizgisi bile umut oluyorAy inşallah vardır bebeğim o zaman ya kuruma çizgisi bile bir umut 7 gün varmış inşallah giderek koyulaşır
Kıyamam hayırlısı olsun canımSanmıyorum ama dediğin gibi kuruma çizgisi bile umut oluyortahminim 7 gün kaldı belkide daha fazla var bu son ay çok geç geldi adetim o yüzden emin olamıyorum da
Hayirli olsun bariz pozitifKızlar bakınn bi??? Regle 5 6 gün var
Freely erken gebelik aldım eczaneden 5 dk da çıkmadı olsa çıkardı çöpe attım ben mutluyum olmamasınaSana sordum canım alıntılayamamışım
Canım adetin baslayinca arayıp randevu alman gerekiyor demişlerdi bana film için.ne zaman çekiyorlar bilmiyorum. Bitince sanırımGünaydın kızlar ben elendim.. Reglime 2 gün kala ilk defa zamanından önce adet oldum bu sabah, şoktayım. Ağrım yok göğüslerim delicesine acımıo. 5 6 arveles içip zor ayakta duran ben sıfır ağrı ile regl geçiriyorum şu an.Renk kırmızı olmasa yerleşme bilmem ne diycem de bildiğin az ama kırmızı geliyor. Kısmet değilmiş... Kızlar ben bu ay hsg çektirmek istiyorum. Adet bitince mi gideceğim ve doktora hsg istiyorum demem yeterli mi yoksa doktor uygun görürse mi çekiliyor? Eskişehir de yaşayan varsa ve özel hastane hsg film fiyatları hakkında bilgi vermek isteyen olur mu?
sağol kuzum şimdi arayıp sorsam özel hast bilgi verir mi ki illa muayene mi ister?Canım adetin baslayinca arayıp randevu alman gerekiyor demişlerdi bana film için.ne zaman çekiyorlar bilmiyorum. Bitince sanırım
Doktora muayene olcan kuzum doktorun istek yapacak randevu alacaksın adetin 2.yada 3. Günü git doktora randevunu alırsın o şekilde zaten adet bitiminden üç gün içerisinde hemen çekiliyorsağol kuzum şimdi arayıp sorsam özel hast bilgi verir mi ki illa muayene mi ister?
tamam bitanem çok sağol. Ben araştırayım bi.Acele mi ediyorum bilmiyorum 4 ay çok mu yeni yoksa gidip çektirmeli miyim walla kafam allak bullakDoktora muayene olcan kuzum doktorun istek yapacak randevu alacaksın adetin 2.yada 3. Günü git doktora randevunu alırsın o şekilde zaten adet bitiminden üç gün içerisinde hemen çekiliyor
Çektir kuzum kafan rahat etsin doktora 4 ay deme ama yoksa deneyin daha erken dertamam bitanem çok sağol. Ben araştırayım bi.Acele mi ediyorum bilmiyorum 4 ay çok mu yeni yoksa gidip çektirmeli miyim walla kafam allak bullak
Bilgi verir bence. Ben de özel bi yeri arayıp sormustumsağol kuzum şimdi arayıp sorsam özel hast bilgi verir mi ki illa muayene mi ister?
ben de yalan söylemeyi düşünüyorum süre konusunda , onlara kalsa deneyin olur derler hep :)Çektir kuzum kafan rahat etsin doktora 4 ay deme ama yoksa deneyin daha erken derbak ben 1 yıl denedim hep bekle dediler iki tüpümde kapalıymış onca zaman boşuna denemişim filmde sol açılmadı sağ tüp açıldı o yüzden git çektir