- 4 Ekim 2023
- 2.355
- 1.654
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.961
Hadi ya kaç gün kaldı canım bataO yüzden bence bende yaptım negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya kaç gün kaldı canım bataO yüzden bence bende yaptım negatif
2 aydır düzensiz kafama göre ilişki oldu şeffaf akıntıyı yakalamıştım ona göre 7 gün kaldıHadi ya kaç gün kaldı canım bata
Ay görüyorum kuzum ben de bu markayla yaptım geçen hiç çıkmadı sonra da adet oldum sen koyulaşmaya takip etKızlar ilk 8dk. Laboquick marka test.
Sizde görüyor musunuz hayal mi
Oyy kuzum senin için daha çok varmış inşallah hamilesindir2 aydır düzensiz kafama göre ilişki oldu şeffaf akıntıyı yakalamıştım ona göre 7 gün kaldı
Ben görüyorum sanki ama o üstteki kapağı çıkarıp bakinKızlar dünkü test hatalıymış sanırım bal gibi negatifi gördüm
Benim 2.gebelik söyle oldu battan 2 gün önce predictor silik çıktı kan verdim 1.7 mi 1.9 mu neydi kaset test negatifti 2 gün sonra erken gebelik koyu kaset test coook silik kan da 38 cikmistiKuzum bende gördüm ama çok aşırı silik ve ilk 10 dakikadan sonra yarın bat daha koyu olması gerekmez miydi
İnşAllah vardır bebişin Allah nasip etsin sabah test yaparsan beni de etiketleGerçekten mi
Mayısta 21 haftalık bebişimi kaybettim lütfen dolsun kucağım...
Sana sordum canım alıntılayamamışımBenimde silikler var ya testim yok ama deli olcam evden de cikamiyrm 2 gündür sabah işe giderken test alırım artk varsa kesin çıkar kaset testte kan veririm ama umarım yokturdur
Ne zaman çıkarmışım kuzumBeni niye çıkardın listeden
Canım şu bekleme işi biraz yıprattı aktif olamıyorum kusura bakma bugün iğneden sonra 11. Günüm testlerim negatif ... sende ne var ne yok ?Merveeee57 canım nasılsın kayboldun test yapıyormusun gelişme varmı
Seni çok iyi anlıyorum canım 11.gün negatif olup 12.gün pozitife dönen var inşallah seninde pozitifdir. Ben daha yeni yumurtluyorum içimde çok büyük bir umut var inşallah yanılmamCanım şu bekleme işi biraz yıprattı aktif olamıyorum kusura bakma bugün iğneden sonra 11. Günüm testlerim negatif ... sende ne var ne yok ?
İnşallah canım benim değerlendirmelere devam o zaman inşallah bu ay kavuşursun bebişineeSeni çok iyi anlıyorum canım 11.gün negatif olup 12.gün pozitife dönen var inşallah seninde pozitifdir. Ben daha yeni yumurtluyorum içimde çok büyük bir umut var inşallah yanılmam
İnşallah canım inşallah sende en kısa sürede çabucak kavuşursunİnşallah canım benim değerlendirmelere devam o zaman inşallah bu ay kavuşursun bebişinee