-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.761
Anladım kuzum cok geçmiş olsunYok pko olduğu için yumurtalarım tam büyümüyor. O belirtiler rahim filminden de kaynaklı olabilir, bambaşka bir şey de olabilir dedi.
Dün felç geçiriyodum eşime denettirdim iş yerinden onda da aynı hatayı aldı. Sonra wifi bağını kesip normal mobil veriden girince oldu. Öyle denedin mi bebeğim. Kulak enfeksiyonum var dr a gidemedim testi negatif gördüm voltaren aldım bi tane hafifletti ağrımı ama adet yok dahaBende hala problem var sitede ya belki ondan giremedi o da. Bir sürü şey kaçtı gitti 404 verip duruyor bir de bundan. Testini de gördüm bebişim yorum yazamadım bu yüzden
Olabilir kuzum evet öyleymiş düzelmemiş daha tam anlamıyla siteSite hala sıkıntılı ya düzelemedi gitti o yüzden yoktur belki canım
ben de geçen hafta yumurta kontrolüne gittim, 24 mm yumurtan var dediği gün ovülasyon testinde silik çizgi bile yoktu. ertesi gün pik oldu benim. çatlamaya yakın koyulaşır ya da direkt pik olur muhtemelenKuzucumm randevum sabahtı ama yazamadım yoğunluktansağda 20 ve 20.5 mm 2 yumurtam gelişmiş, doktor e2 ve prolaktin bakmak istedi test sonucunu bekliyorum akşam iğnemi alıcam yarın vurucam ama anlayamadığım bi şey var ovü testlerim aşırı silik hatta düne göre daha silik bunun nedeniye alakalı bir fikrin var mı ?
Aynen canım sanırım öyle olacak bakalımben de geçen hafta yumurta kontrolüne gittim, 24 mm yumurtan var dediği gün ovülasyon testinde silik çizgi bile yoktu. ertesi gün pik oldu benim. çatlamaya yakın koyulaşır ya da direkt pik olur muhtemelen
Yaaa harika masallahPazar gunu verdim kuzum. 8354 cikti. Bir onceki dort gun oncesinde verilmisti. 1391di
Burdayım kuzum giremedim dün hata verip durdu yaBaşkannnn nerdesinZumruduanka96 iyi misin iyi gülüştük nazar mı değdi noldu sacibelinde @bernaad haberiniz var mı hanımlar
Kuzum naptın test falan yaptın mıMalesef kuzum ele geçirmesine izin vermemeye kafamızı rahat tutmaya çalışıyoruz ama bir bakıyoruz ki bir adım öteye gidememişiz. Ben sözde bu ay zaten tüp bebeğe geçeceğim diye salacaktım. Bu ay bile ovulasyonla takip ettim agrifertil tüp bebekte verilen iyi bir ilaç diye biliyorum kuzum. Umarım işinize yarar ben yaz dönemi muadili olan ımpryl'ı kullanmıştım eşimle... Evet canım bu haftay adetim gelirse tüp bebek için gidiyorum doktora. Tüp bebekten önce son bebiş denemesi oldu benim için. Bundan sonrası Allah'a emanet... Senin için de inşallah en kısa zamanda bebiş haberini alırsın kuzum. Bizler uzun zamandır uğraştığımız için yorgun ve çaresiz hissettiğimiz bir döneme girdik sanırım. Ben de seninle aynı duygular içindeyim. Tüp bebekte de olmaz ise ne yaparım aklım almıyor. Neyse kötü düşünmeyeceğim herşey güzel olacak inşallah
Şimdi ara ara girebiliyorum bende. Alla alla geç mi yumurtladin acaba bu ay ondan mı gecikti o kadarDün felç geçiriyodum eşime denettirdim iş yerinden onda da aynı hatayı aldı. Sonra wifi bağını kesip normal mobil veriden girince oldu. Öyle denedin mi bebeğim. Kulak enfeksiyonum var dr a gidemedim testi negatif gördüm voltaren aldım bi tane hafifletti ağrımı ama adet yok daha
BurdayımmmmmZumruduanka96 bebeğimm nerelerdesinnn ?
Gayet güzel koyuluk kuzum daha var gününeKızlar bata 4 gün var daha koyu olması gerekmez miydi 4 gün kalaya göre geçen haftadan sonra ilk defa test yaptım testin bir oyunu mu bu acaba bana
Zumruduanka96 @bernaad ve diğer kızçeler
İyisin demiBurdayım kuzum giremedim dün hata verip durdu ya
Yoo aslında akıntımdan bilebiliyorum onu uzayan bi akıntı oluyoŞimdi ara ara girebiliyorum bende. Alla alla geç mi yumurtladin acaba bu ay ondan mı gecikti o kadar
Bence grip kulak derken ondan geciktiŞimdi ara ara girebiliyorum bende. Alla alla geç mi yumurtladin acaba bu ay ondan mı gecikti o kadar
Genel olarak İyim kuzum yaİyisin demi
Sen nasılsın naptın bakimİyisin demi
Yok canım yapmadım bugün daha test. İnşallah dediğin gibidir balımGayet güzel koyuluk kuzum daha var gününeyok yok oyun değildir bugün yaptın mı
Yapsana bakalım yokmu testin kuzumYok canım yapmadım bugün daha test. İnşallah dediğin gibidir balım
Hangi markaydi test