💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bende hala problem var sitede ya belki ondan giremedi o da. Bir sürü şey kaçtı gitti 404 verip duruyor bir de bundan. Testini de gördüm bebişim yorum yazamadım bu yüzden
Dün felç geçiriyodum eşime denettirdim iş yerinden onda da aynı hatayı aldı. Sonra wifi bağını kesip normal mobil veriden girince oldu. Öyle denedin mi bebeğim. Kulak enfeksiyonum var dr a gidemedim testi negatif gördüm voltaren aldım bi tane hafifletti ağrımı ama adet yok daha

ben de geçen hafta yumurta kontrolüne gittim, 24 mm yumurtan var dediği gün ovülasyon testinde silik çizgi bile yoktu. ertesi gün pik oldu benim. çatlamaya yakın koyulaşır ya da direkt pik olur muhtemelen

ben de geçen hafta yumurta kontrolüne gittim, 24 mm yumurtan var dediği gün ovülasyon testinde silik çizgi bile yoktu. ertesi gün pik oldu benim. çatlamaya yakın koyulaşır ya da direkt pik olur muhtemelen
Aynen canım sanırım öyle olacak bakalım

Kuzum naptın test falan yaptın mı

Şimdi ara ara girebiliyorum bende. Alla alla geç mi yumurtladin acaba bu ay ondan mı gecikti o kadar

Kızlar bata 4 gün var daha koyu olması gerekmez miydi 4 gün kalaya göre geçen haftadan sonra ilk defa test yaptım testin bir oyunu mu bu acaba bana
Zumruduanka96 @bernaad ve diğer kızçeler
Gayet güzel koyuluk kuzum daha var gününeyok yok oyun değildir bugün yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…