- 18 Şubat 2017
- 3.852
- 4.811
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.781
Atsana bakalim hemen
Gözükmüyor aşkım resimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atsana bakalim hemen
Dünkü canımAtsana bakalim hemen
Kuzum simdi ben de nereye odaklanacagimi cok iyi bildigimden ve de orada bir 2.cizgi gormeyi cok istedigimden var gibi görüyorum ama emin de olamadim. Bu testin yalanci poztf cikardgni görmedim. Ama kuruma cizgisi olabiliyor sonra bakilirsa. Ilk 15 20 dkda var gibi goruyorsan vardir benceDünkü canım
Kuzum simdi ben de nereye odaklanacagimi cok iyi bildigimden ve de orada bir 2.cizgi gormeyi cok istedigimden var gibi görüyorum ama emin de olamadim. Bu testin yalanci poztf cikardgni görmedim. Ama kuruma cizgisi olabiliyor sonra bakilirsa. Ilk 15 20 dkda var gibi goruyorsan vardir bence
Meraakl ettikk seniii neden sesin çıkmıyoorrBurdayımmmmm
Dün giremedim canım ondanMeraakl ettikk seniii neden sesin çıkmıyoorr
Zümrüdüm ankam nerelerdesin ya özledikDün giremedim canım ondan
Burdayım kuzum bende sizi özledimZümrüdüm ankam nerelerdesin ya özledik
Nasılsınnn ne var ne yok nasıl gidiyorBurdayım kuzum bende sizi özledim
Valla aynı kuzum bildiğin gibi sende ne var ne yok çatlatma iğnesini verdi doktorNasılsınnn ne var ne yok nasıl gidiyor
Evet öyle diyelimSebepsiz değil ki günü gelmemiş
Bende herşey normal canım sitede dün sorun vardı ama bugün düzeldiKızlar selam bir haftadır giremiyorum siteye çıldırttı beni. Şimdi tabletten denedim girdi . Nasılsınız neler yaptınız güzel yeni haberler var mı 100 sayfa birikmiş resmennnnnnn
Zumruduanka96 Merveeee57 B bernaad S simurgggg sacibelinde ve etiketleyemediğim canlar
Evet kuzucum aldım iğnemi yarın vurucam inşallahValla aynı kuzum bildiğin gibi sende ne var ne yok çatlatma iğnesini verdi doktor
Canımm ben klomen kullandım bitti yarın çatlatma iğnemi vurucam sen neler yapıyorsunnKızlar selam bir haftadır giremiyorum siteye çıldırttı beni. Şimdi tabletten denedim girdi . Nasılsınız neler yaptınız güzel yeni haberler var mı 100 sayfa birikmiş resmennnnnnn
Zumruduanka96 Merveeee57 B bernaad S simurgggg sacibelinde ve etiketleyemediğim canlar
Hadi hayırlı haberlerle gel bakalım 12 gündeEvet kuzucum aldım iğnemi yarın vurucam inşallah
Bende kaç gündür var canım ya anlamadım gitti de çözdüm şimdi tablette girdim sonra telefondan tekrar denedim olduBende herşey normal canım sitede dün sorun vardı ama bugün düzeldi