💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yarın kafam atarsa yapcam kuzum direk atarım zaten ya bir şey sorcam çatladıktan 14 gün sonra hemen adet olunuyor mu yani bir iki gün gecikme illa oluyordur demi
Kuzum ben o hesabı normalde hiç yapmıyodum ama geçen ay mesela 2 3 gün geç yumurtladım adetim de tam 14 gün sonra geldi yani önceki aya göre 2 3 gün gecikti, ben inanıyorum o 14 gün muhabbetine

ya kızlar sizde de oluyormu sayfa yarıda kalıyor alttaki yazılanları okuyamıyorum ne yaparsam yapıyım olmuyor

Bernacıığımmm gönül gözüyle gördü ben dahil kimse göremedi o çizgiyi
Ay ben sanırım Bernaya katılacağım. Bana da var gibi geldi yaa İnşallah vardır. Ama burdaki kızların test sevgisi seni cumaya kadar bekletir mi bilmiyorum Biz test görme bağımlısıyız bayılıyorum pozitif test görünce. Çok hoşuma gidiyo

Yaa super cok heyecanli kuzucum ona hic takilma Lh daha yukselmemistir kendi dongunde. Benim de igneyi yaptigim gun silikti. Simdi aksam sen igneyi yap yarin ovu testini yap bak pikin pikini goreceksin. ilişki icin ne dedi?

Ağzından bal damlıyor ay kuzum valla böyle hayal kırıklığı yaşayınca üzülüyorum hemen o yüzden bekletiyorum kendimi ben de merak ediyorum adet olcam mı olmucam mı diye olmadı yarın sabah yaparım bakıcam duruma göre

Ayy ikisi de catlar ve dollenirmis bi de ikiz olurmus

Yaa super cok heyecanli kuzucum ona hic takilma Lh daha yukselmemistir kendi dongunde. Benim de igneyi yaptigim gun silikti. Simdi aksam sen igneyi yap yarin ovu testini yap bak pikin pikini goreceksin. ilişki icin ne dedi?
Yaa şimdi çok rahatladım gerçekten kuzucum doktor e2 ve prolaktin baktırdı sonuçlar için gidicem akşama doğru bakalım ne dicek daha iğne de vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…