💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar dün yumurtalık ağrımdan duramadım ama geceyi değerlendirdim bugün dayak yemişim gibi heryerim ağrıyor ben bebek düşünmeden önce adet ağrısı bile yaşamazdım şimdi neden böyle oluyor benle aynı durumu yaşayan varmı

Kuzum simdi ben de nereye odaklanacagimi cok iyi bildigimden ve de orada bir 2.cizgi gormeyi cok istedigimden var gibi görüyorum ama emin de olamadim. Bu testin yalanci poztf cikardgni görmedim. Ama kuruma cizgisi olabiliyor sonra bakilirsa. Ilk 15 20 dkda var gibi goruyorsan vardir bence

Di mi kuzum beyin sanki orada 2. Çizgiyi çiziyor saate özellikle baktım canım ilk 10 dakika. Sabahta sanki gözüm gördü ama eşimde yoktu evde tektim ya teyit edebileceğim kimse yoktu. Pazar akşama kadar da şehir dışında olacağım inşallah vardır canım

Kızlar konuyla alakasız ama bir şey sorucam bu üyeler profiline mesaj yazdığında nasıl görebiliyoruz bildirim falan mı geliyor siteyi yeni kullanmaya başladım da kusura bakmayın

S simurgggg kuzuumm doktordan çıktım estradiol 1111 çıktı prolaktin de 1 haftada normale dönmüş 5.5 çıktı demek ki gerçekten iyi gelecek diye yanlış şeyler yapmışım prolaktinimi yükseltmiş, o yanlışlarımı düzeltince 1 haftada normale döndü çatlatma iğnemi aldım yarın 11 de vurucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…