💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canımm ben klomen kullandım bitti yarın çatlatma iğnemi vurucam sen neler yapıyorsunn
Ooo maşallah Allah bol bebişler versin inşallah balla benimde dün adetim bitti yarın falan ovulasyona başlarım bi taraftan da şeker cihazı aldım şekerimi indirmeye çalışıyorum sürekli onu ölçüyorum psikolojim bozuldu valla almasaydım keşke ölçüm cihazını sürekli ölçesim geliyor parmaklarım delik deşik oldu

Arkadaşlar merhaba, bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Bir arkadaşımın yaklaşık 10 yaşında bir kızı var. 2.yi bu sene denediler 7 haftalık düşük yaptı kürtaj oldu. Olur dediler hiç bir araştırma yapmadılar. 4 ay sonra tekrar hamile kaldı bu seferde bebek nerdeyse 5 aylıkken karnında öldü ve normal doğum yapmak zorunda kaldı. Benim merak ettiğim konu ilk gebelikte pıhtılaşma sorunu yaşamayıp sağlıklı doğum yapanlar 2. Gebeliklerinde pıhtılaşma sorunu yaşayabilir mi. Doktora gitmiş gebelik kayıplarının pıhtılaşmadan olduğunu düşünmüyoruz demişler ( ilk çocuğu sağlıklı diye) var mı böyle bir şey başına gelen tecrübelerinizi paylaşır mısınız.

Kuzum naptın test falan yaptın mı
Yok kuzum yarın yapacaktım ama eşim yapma dedi. Hemen negatifi görüp üzülmeyelim dedi. O kadar alıştık ki negatif çıkmasına. Pozitife ihtimal veremiyoruz. Yüzleşmek istemiyoruz kuşum ya. Sen naptın? Bu hafta çatlıyorsun inşallah ovulasyon yapıyor musun?

O kadar sık ölçme mesela kendine sınır koy haftada 1 kez ölç böyle mahvolur parmakların

İnşallah hayal kırıklığına uğramıcaksınız Bakım ben inanıyorum valla denemeye devam ovulasyon testı kullanmıyorum bu ay bende

Bir boş bir dolu git bakalım kuzum. Elbet yakalarsın gününü
Öyle yapıyorum kuzum ovulasyon testi yaptıkça hep uygulamayla aynı çıkıyordu bu şu 3 gün üst üste yapıcam sonra 1+1 e geri dönüş yapıcam bakalım elbet yakalarım ya nasipte varsa tabikide

Yarın klomene başlıyorum. Daha önce letu kullandım ama klomen ilk defa deneyeceğim. Rahim filmiyle birleşince etkili olur umarım. Bir de çifter çifter günde toplam 4 adet alıcam. Kist yapar mı diye de korkuyorum aslında. Var mı hanımlar aranızda günde 4 adet tablet kullanan?

Günde 4 mü bana fazla geldi kuzum

Kuzucum site hepimizi delirtti vallahi bri an önce düzelir umarım
ben bugün doktora gittim ama şehir hastanesine, özeldekinin söylediklerini söylemedim hiç, şikayetlerimi söyledim şak diye gösterdi o çukuru istmosel var dedi o da. Ama ameliyat hakkında pek olumlu değildi iki yöntem var biri vajinadan girip o çukuru tamir diyoruz ama bu seferde yan taraftaki doku inceliyor dedi diğeri karından yapılıyor orayı aöıp tekrar dikiyoruz sonrasında iyileşmezse aynı şekilde kalabiliyor dedi bunu çizerek anlattı ben anladım ne demek istediğini şuan size anlamlı gelmeyebilir anlatılımdan
Çocuk istediğimi de söylediğim için beni infertilite polikliniğine yönlendirdi onlar daha iyi bilir ona göre karar verirler ameliyat için dedi neyse infertile polk. ile görüştüm onlarda istmoseli bir kenara bırakıp şunları istedii bakalım neler olacak, inşallah hamiş kalırım bu ay da bunlarla uğraşmamm

Eklentiler

• IMG-20231107-WA0006.jpg
    147,9 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…