- 13 Ekim 2023
- 160
- 145
- 24
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.801
Ooo maşallah Allah bol bebişler versin inşallahCanımm ben klomen kullandım bitti yarın çatlatma iğnemi vurucam sen neler yapıyorsunn
Valla dün sabah test yaptım negatif yavrum gecen ay akışına bıralcam demiştim kendi kendime ilişkide spontane oldu gebelik beklemiyorum ama 3.gün bitiyo gecikmedeSen nasılsın naptın bakim
Allah Allah acaba geç döllenmemi oldu kuşum yaValla dün sabah test yaptım negatif yavrum gecen ay akışına bıralcam demiştim kendi kendime ilişkide spontane oldu gebelik beklemiyorum ama 3.gün bitiyo gecikmede
İyisin değil mii kuzum? Değerlendirmeler ne durumda ?Dün giremedim canım ondan
iyim canım değerlendirmeye devam bakalım neler olucakİyisin değil mii kuzum? Değerlendirmeler ne durumda ?
Yok kuzum yarın yapacaktım ama eşim yapma dedi. Hemen negatifi görüp üzülmeyelim dedi. O kadar alıştık ki negatif çıkmasına. Pozitife ihtimal veremiyoruz. Yüzleşmek istemiyoruz kuşum ya. Sen naptın? Bu hafta çatlıyorsun inşallahKuzum naptın test falan yaptın mı
İnşallah kuzummHadi hayırlı haberlerle gel bakalım 12 günde
O kadar sık ölçme mesela kendine sınır koy haftada 1 kez ölç böyle mahvolur parmaklarınOoo maşallah Allah bol bebişler versin inşallahballa benimde dün adetim bitti yarın falan ovulasyona başlarım bi taraftan da şeker cihazı aldım şekerimi indirmeye çalışıyorum sürekli onu ölçüyorum psikolojim bozuldu valla almasaydım keşke ölçüm cihazını sürekli ölçesim geliyor parmaklarım delik deşik oldu
İnşallah hayal kırıklığına uğramıcaksınız Bakım ben inanıyorumYok kuzum yarın yapacaktım ama eşim yapma dedi. Hemen negatifi görüp üzülmeyelim dedi. O kadar alıştık ki negatif çıkmasına. Pozitife ihtimal veremiyoruz. Yüzleşmek istemiyoruz kuşum ya. Sen naptın? Bu hafta çatlıyorsun inşallahovulasyon yapıyor musun?
Bir boş bir dolu git bakalım kuzum. Elbet yakalarsın gününüİnşallah hayal kırıklığına uğramıcaksınız Bakım ben inanıyorumvalla denemeye devam ovulasyon testı kullanmıyorum bu ay bende
Öyle yapıyorum kuzum ovulasyon testi yaptıkça hep uygulamayla aynı çıkıyordu bu şu 3 gün üst üste yapıcam sonra 1+1 e geri dönüş yapıcam bakalım elbet yakalarım ya nasipte varsa tabikideBir boş bir dolu git bakalım kuzum. Elbet yakalarsın gününü
Günde 4 müYarın klomene başlıyorum. Daha önce letu kullandım ama klomen ilk defa deneyeceğim. Rahim filmiyle birleşince etkili olur umarım. Bir de çifter çifter günde toplam 4 adet alıcam. Kist yapar mı diye de korkuyorum aslında. Var mı hanımlar aranızda günde 4 adet tablet kullanan?
Doktor üstüne bastıra sabah iki akşam iki dedi.Günde 4 mübana fazla geldi kuzum
Doktor daha iyisini bilir kuzum onun kadar eğitimli değiliz dimiDoktor üstüne bastıra sabah iki akşam iki dedi.
Merakla ve heyecanla bekliyorum kuzuşumTamam yarın yaparsam direk atcam
Oyy nşallah yakalıcaz sizi az kaldı bebeğimmArkadaşını bekliyorbi an once gelsin sizinkiler de
Kuzucum site hepimizi delirtti vallahi bri an önce düzelir umarımKızlar selam bir haftadır giremiyorum siteye çıldırttı beni. Şimdi tabletten denedim girdi . Nasılsınız neler yaptınız güzel yeni haberler var mı 100 sayfa birikmiş resmennnnnnn
Zumruduanka96 Merveeee57 B bernaad @simurgggg @sacibelinde ve etiketleyemediğim canlar