- 9 Ağustos 2023
- 1.179
- 646
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.741
Anammmmmm kuzum valla beklemedeyim inşallahhh diyorum Allah göstersin çift çizgi gördüğümüz günleriKuzumm benimde gönül gözüm açık heraldebende çok silik bi çizgi gördümm
İnşallah doğrudur
Testin varsa yapsanaAnammmmmm kuzum valla beklemedeyim inşallahhh diyorum Allah göstersin çift çizgi gördüğümüz günleri
Laboquick testlerinden var kuzum ilk ıdrarla yapayım sabah su ile çay çok içtimTestin varsa yapsana
Aaa ne yaparsam yapayım test yaptıramıyorum kızaaLaboquick testlerinden var kuzum ilk ıdrarla yapayım sabah su ile çay çok içtim
Bence gecede bitane test yapabilirrrsinnnAnammmmmm kuzum valla beklemedeyim inşallahhh diyorum Allah göstersin çift çizgi gördüğümüz günleri
Hahahah Merve ya güldürdün beniAaa ne yaparsam yapayım test yaptıramıyorum kızaa
Bu grupta test yapmamak imkansızmış gerçekten kuzum güldürdünüz beniBence gecede bitane test yapabilirrrsinnn
Amin inşallah kuzumm
Yaa yap hadi hemen yap bakalim. Ilk idrara cok takilma kuzum 2 saat kisitla sivi alimini cikar bence yineLaboquick testlerinden var kuzum ilk ıdrarla yapayım sabah su ile çay çok içtim
Hayran kaldım sabrınaaaHahahah Merve ya güldürdün benikız ben çok heyecanlı bir insanım sabah kalktım yapmaya niyetliydim sonra da yok yok bekle biraz daha dedim vazgeçtim
Bana cuma gunu vermisti igneyi. Aksam yap. Cuma cumartesi pazar iliski olsun demisti. Cuma olamadi iliski. Malum klasik yumurtlama donemi tartismalarindanAhhaahha ay bal damlıyor ağzındannnkuzucum doktor daa ikiz olmasının sakıncası var mı ister misin dedi isterim dedim
Utanma yap gitsinHayran kaldım sabrınaaautanmasam yumurta çatlar çatlamaz başlicam ben teste
Kuzum yap zaten gecikmiş adetin herkes çizgini görmüş ben görmedim merak ediyorumBu grupta test yapmamak imkansızmış gerçekten kuzum güldürdünüz beni
Bebeğimm ben o yüzden almadım işte testi kendimi tutamam diyeHayran kaldım sabrınaaautanmasam yumurta çatlar çatlamaz başlicam ben teste
O zaman sıvı alımına biraz dikkat edeyimYaa yap hadi hemen yap bakalim. Ilk idrara cok takilma kuzum 2 saat kisitla sivi alimini cikar bence yine
Bebeğimm ben o yüzden almadım işte testi kendimi tutamam diye
Ama sipariş verdim, perşembeye geliyor testlerimcumartesi günü 7.günüm başlarım yapmaya
İnan bende göremedim kuzum o çizgiyiKuzum yap zaten gecikmiş adetin herkes çizgini görmüş ben görmedim merak ediyorum
Çok sabırlıyımdırr bebeğimmkendini tutanlarda bugun iyi dayanmissin kuzum heyecanla bekliyoruz testlerini
Tamamdır kuzucum bu mesajını kaydedeyim referans alırımBana cuma gunu vermisti igneyi. Aksam yap. Cuma cumartesi pazar iliski olsun demisti. Cuma olamadi iliski. Malum klasik yumurtlama donemi tartismalarindancumartesi sabah pazar sabah bir de pazartesi akşam olmustu. Sonra da bi daha olmadi ignenin 36.saatinde catliyor genelde kuzum yumurta aklinda olsun
Başla başla yap yap bize atBebeğimm ben o yüzden almadım işte testi kendimi tutamam diye
Ama sipariş verdim, perşembeye geliyor testlerimcumartesi günü 7.günüm başlarım yapmaya