- 18 Haziran 2021
- 1.618
- 851
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.581
Bilmiyorum ki kafam karıştı ultrasonla da bakmıştı doktorum birşey de demi gebelikle alakalı ama. Bak bu fotoğrafta daha net görünüyor pembeliği test yanıltıyor mu acaba beniAy önceki testine baktım bu daha koyu geldii hamişsin galiba senn
Adet oldun sanmıştım doktor klomen başlayalım dedi demiştin ya
Bilmiyorum kiHayır 4 gün önceden silik çizgi çıkması çok normal değil mi
Kuzum tebrik ederim bence takip et adet gününe kadar inşallah daha da koyulaşırBilmiyorum kiönceden hiç pozitif görmedim 4 gün önceden
Canım zaten ultrasonda şuan hamileliğe dair bişey görmesi imkansız. Ama teste göre hamişsinn gözünaydınBilmiyorum ki kafam karıştı ultrasonla da bakmıştı doktorum birşey de demi gebelikle alakalı ama. Bak bu fotoğrafta daha net görünüyor pembeliği test yanıltıyor mu acaba beni
Amin canım inşallah yaKuzum tebrik ederim bence takip et adet gününe kadar inşallah daha da koyulaşır
İnsllah balım ya çok teşekkür ederim yine de şimdidenCanım zaten ultrasonda şuan hamileliğe dair bişey görmesi imkansız. Ama teste göre hamişsinn gözünaydın
BeklemedeyizAmin canım inşallah yaBen birazdan yine test yapıp atarım size aynı çıkarsa merak etme
Öyle bir belirtim yok sadece arada göğüs kaşıntısı ve kasık ağrısı yaşıyorum o kadarBeklemedeyizherhangi bir belirtin var mı
Sağolasın kuzum benimOyy kuzum hayırlsıyla inşallahkaç haftalık oldun
Canım önceki teste göre koyulaşmıç gibi geldi bana, yarın başka marka test alıp denesene bi bebiştir inşallahBilmiyorum ki kafam karıştı ultrasonla da bakmıştı doktorum birşey de demi gebelikle alakalı ama. Bak bu fotoğrafta daha net görünüyor pembeliği test yanıltıyor mu acaba beni
Benim de göğsüm kaşınıyor ilk düşündüm ki bu bir belirti mi sonra dedim artık sen kafayı yiyeceksin herşeyi belirti saymaktan vazgeçÖyle bir belirtim yok sadece arada göğüs kaşıntısı ve kasık ağrısı yaşıyorum o kadar
Bu test haftayı da gösteriyor bunu yapsam 10 gün sonra olur dimi? Bir de bunun daha erken olanı ver 6 gün öncesi acaba onu mu yapsam?En erken 15inde çıkar canım fakat çok nadir görünüyor genellikle bata 2-3 gün kala görüyorlar
Oyyy maşllah büyümüşsünüz sizdeSağolasın kuzum benimrabbim herkese nasip etsin inşallah 5+3 olduk kuzum haftaya pazartesi kalp dinleme için randevum var bakalım
Maalesef. İki gün çok ciddi kanamam oldu sonra durdu. Sonra da tahlil verdim 0.1Ee önceki regliniz kırmızıya dönmediyse lekelenme şeklinde geldiyse o zamam gebelik olabilir tabi test yaparsanız sağlıklı sonucu alırsınız
Doktoru kesinlestirdin mi bebisim ne yaptin? Randevu saatim belli miSağolasın kuzum benimrabbim herkese nasip etsin inşallah 5+3 olduk kuzum haftaya pazartesi kalp dinleme için randevum var bakalım
Selam kuzucum hosgeldin. Ayy hadi ver evet guzel haberiKızlar Selam nasılsınız
2 gündür küçük kramplar giriyor karnıma
Döllenme zamanı ile de uyumlu dua edin bu ay güzel haber vereyim
Sen de 7. Haftaya yaklastin dimi tatlimOyyy maşllah büyümüşsünüz sizdeRabbim herkese nasip etsin hep dua ediyorum
inşallah miniğinin o güzel kalbini duyarsın kuşumm hayırlsıyla